ural_zgora Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 chyba nawet nikt nie zdazyl bo ta aukcja pojawila sie pierwszy raz, kilka dni temu. Przepustowosc widac ze on ma dosc duza wiec bez problemu powinien rusek hulac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puzel Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Tyle, że cena spora. Na forum redmotorz jest opis, modyfikacji ruskiego filtra powietrza wlasnie na taki suchy filtr i koszty takiego filtra to 20zł :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 No z cenami to jest roznie. Wiele zalezy od producenta. Calkiem mozliwe ze gosc ostro przycina ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motozgrzyt Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 A njalepsze jest to że nie pisze co to za producent :), że daje az tyle gwarancji :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 hm..wiec nikt nie ma na zbyciu pary KASIOWSKICH klamek? mam od ch.. dnieprowskich ale to je to brzydkie.. :| a co do filtru-jakis taki lewy jest zwykly, orginalny ruski pasuje najlepiej. :wink: Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Jest jeszcze jeden typek którego zdecydowanie nie polecam. Jest on z Piotrkowa Trybunalskiego ale nie Ural63 znany z Redmotorz. Jakiś czas temu byla aukcja na allegro, wysyłał również e-maile ze ma wyprzedaż części do rusków. Ogólnie to mial przedewszystkim graty do dniepra ale mial tez kilka innych elementów które by mi sie przydały za niską cene. A więc zamówilem paczke za pobraniem. Mialo byc 132 zł a gdy przyszla okazalo sie ze do zaplaty jest 170. Co najgorsze nie ja odbierałem paczke i w dodatku zamiast rozdzielacza wyslal dekielek zapłonu i krzyżak z pękniętą miseczką. No to e-maile, telefony do tego typa i zwodzenie z jego strony przez 2 miesiące (baa na e-maile nawet nie odpisywał). W końcu się przyczaiłem i zalicytowalem jego aukcje i dopiero raczył odpisać na e-maile. Dosłał jakieś części, no bo kasy przecież by nie zwrócił. Mimo to szkoda zachodu u tego pana, moim zdaniem jego części pochodzą z odrzutów. NIE WARTOZnam, znam, kupowałem to i owo u owego goscia, jako swierzakowi wcisnoł mi mase czeci do dniepra jako super ural i podliczył deko wiecej jak sie umawialismy, ale dupowe trza zapłacic:-) Co do "normalnych sprzedawców", to sam mogę polecić przynajmniej dwóch gości z Podkarpacia - Soviet Emka (znany na forum), i Leszek z Leżajska (zamawiałem u niego części - juz na drugi dzień miałem je w domu, szybko, sprawnie, i niedrogo);podaj namiary na gosci, zawsze moga sie przydac A ma ktos sprezyne od nózek centralnych? taka długa z jednym ramieniem dłuzszym, I bezpiecznik do kasi? potrzebuje na gewałt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 -granat kiedys ci podawalam namiary na leszka :)aj widzisz! sprzedaje teraz centralke ze sprezynka...(uralowska do kaski- bo moja gdzies k.. wcielo..) Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Wild taka mala dygresja :P bardzo nieprzystoi klnac kobiecie a szczegolnie brzydko to wyglada i brzmi z ust takiej mlodej... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 podaj namiary na gosci, zawsze moga sie przydac Leszek Krupa - Leżajsk - tel.600-142-718"Soviet Emka" ("forumowy" Irbit) - Lubaczów - tel. 500-333-684 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motozgrzyt Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Sowiet emka zanam kuipowałem u niego siodło z emki do mojego rusa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Daniel (irbit) jest jak najbardziej w porzadku:) lechu rowniez.zastanawiam sie dlaczego znow na forum nie wlazi...Wild taka mala dygresja wink.gif bardzo nieprzystoi klnac kobiecie a szczegolnie brzydko to wyglada i brzmi z ust takiej mlodej...icon_mrgreen.gif eh.. :D moj sport tego wymaga ;) joke Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 a wracajac do tematu poszukuje bezpiecznika do kaski i takiej dłuugiej spręzyny do mocowania nóg podstawy centralnej, jak kto ma to dac znac, pliiis Czemu sa 2 takie same tematy?ktos zawalił czy przypadek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motozgrzyt Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Wczoraj na bajzlu w katowicach widziałem spręzyny i bezpieczniki ale ile chcieli to nie mam pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Ciesze sie ze widziałes, a ktos to ma fizycznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motozgrzyt Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Gościu handluje na bajzlach cześciami ruskimi a jest on z Prudnika woj opolskie tel. 608406467 najwyzej jak nikt nie bedzie miał tych bajbetli to zadzwoń do niego może b ędzie on miał a ja dziś jade motozłomoem w tarse 300km :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi