drbig800 Opublikowano 30 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 (edytowane) co to jest za wtyk ktory znajduje sie w GS kolo akumlatora Edytowane 30 Maja 2007 przez drbig800 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 co to jest za wtyk ktory znajduje sie w GS kolo akumlatora Sciagnij sobie serwisowke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drbig800 Opublikowano 30 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 mama ale nie moge tego znalesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 A może tata? Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drbig800 Opublikowano 30 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 a moze halina dziub dziub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Wiesz co drbig, nic do Ciebie nie mam ale kur** piszesz jak zasranay jakies 10 latek imho dziecko neostrady. Nie umiesz uzywac znakow interpunkcyjnych? wiesz co to jest w ogole? Twoje wypowiedzi to zlepek kilku zdan ktore tak do konca to nie wiadomo czy sa luzna sugestia czy konkretnym pytaniem. Popatrz na posty innych-tam ludzie umieja pytac całymi zdaniami, rozwijac je . Pomyśl nad tym, jak chcesz zeby Cie powanie traktowano tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drbig800 Opublikowano 30 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 PRZEPRASZAM, pełny ZDANIEM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Nie ma za co, to była taka moja luzna sugestia ,nie przytyk ,na podstawie własnych spostrzezeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drbig800 Opublikowano 31 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 mam takie plany rozciac na pol tlumnik orginalny od GS wyciagnac wszystko ze srodka i oblozyc do okoloa wata szklana i pozniaj na nia taka siateczka zalozyc zespawac i sprobowac jak bedzie to chodzilo co o tym myslicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Wiesz... szkoda mi tego Twojego GSa :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drbig800 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 a po co mam kupowac tlumniki za 300 pln jak moge sam zrobic i pytam sie o wasze zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 a po co mam kupowac tlumniki za 300 pln jak moge sam zrobic i pytam sie o wasze zdanie A po co wycierać drogi papier do d.... pupy, jak można szkłem podetrzeć :biggrin: Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Panowie wszyskie Wasze dyskusje na temat filtra są h**a warte.GS500 MUSI dostać oryginalny filtr powietrza kupiony w serwisie SUZUKI bo na akcesoryjnym nie chce chodzić.Jazda motocyklem nie jest obowiązkowa a jakiekolwiek kombinacje z tłumikiem zakończą się zniszczeniem silnika. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drbig800 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 ble ble ble to po co sa sportowe tlumniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 jest spora różnica miedzy dedykowanym dla danego motocykla kompletnym układem wydechowym nad którym pracowało sporo osób niż przecięcie piłka do metalu tłumika i spieprzenie sobie krzywej w niskich i średnich…. Itp. dwa twój motocykl chyba nie jest sportowy :D tylko użytkowy ma być przyjemny oszczędny i trwały :P …. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi