marcello Opublikowano 22 Marca 2007 Udost臋pnij Opublikowano 22 Marca 2007 Do wyscigu jeszcze kilka dni, ale nie moge sie doczekac ;)聽Tradycyjnie stawiam wszystko na Valentino, a Wy? Kto wygra Waszym zdaniem? Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
rYs Opublikowano 22 Marca 2007 Udost臋pnij Opublikowano 22 Marca 2007 ja stawiam na D. Pedrose albo L. Capirossiego, no ale zobaczymy wkrotce ;]pozdr Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
tra Opublikowano 22 Marca 2007 Udost臋pnij Opublikowano 22 Marca 2007 kiedy dokladnie jest wy艣cig? i co transmituje? Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Q贸ba Opublikowano 22 Marca 2007 Udost臋pnij Opublikowano 22 Marca 2007 A ja co艣 czuje, 偶e Stoner znowu mo偶e utrzec innym nosa :crossy: Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
BU?KA Opublikowano 22 Marca 2007 Udost臋pnij Opublikowano 22 Marca 2007 Jerez nie ma tak dlugiej prostej jak Qatar ... wiec ROSSI !!! Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Emil2 Opublikowano 22 Marca 2007 Udost臋pnij Opublikowano 22 Marca 2007 Jerez nie ma tak dlugiej prostej jak Qatar ... wiec ROSSI !!!a Ty ogladales Katar? chciales chyba powiedziec:Jerez nie ma tak dlugiej prostej jak Qatar ... wiec ducati :D Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
BartZX Opublikowano 23 Marca 2007 Udost臋pnij Opublikowano 23 Marca 2007 Prosta - nie prosta. Dzis po wolnym treningu mamy:聽Stoner byl 4'ty i ... 278 km/h聽Rossi byl 5'y i ... 273 km/h聽ale uwaga... kto dzis mial najkrotszy czas: Checa i ... 272 km/h聽Wiem, wiem -> zobaczymy jutro i po jutrze :buttrock:聽BTW - ja stawiam na Rossi'ego, ale to tor hiszpanski, a dzis:1. Checa - Hiszpania (272 km/h) - najbardziej doswiadczony z tej trojki :flesje:2. Pedrosa - Hiszpania (278 km/h)3. Elias - Hiszpania (276 km/h)聽Wiec z calego serca zycze Carlos'owi wygranej - lubie go :biggrin:聽Pozdrawiam! Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
skyline Opublikowano 24 Marca 2007 Udost臋pnij Opublikowano 24 Marca 2007 na jakim kanale mo偶na obejrze膰 wy艣cig? I o kt贸rej godzinie sie rozpoczyna? Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
艢liwa Opublikowano 24 Marca 2007 Udost臋pnij Opublikowano 24 Marca 2007 na jakim kanale mo偶na obejrze膰 wy艣cig? I o kt贸rej godzinie sie rozpoczyna? 13:15 Eurosport Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
skyline Opublikowano 24 Marca 2007 Udost臋pnij Opublikowano 24 Marca 2007 13:15 Eurosport 聽dzieki sligier Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Q贸ba Opublikowano 24 Marca 2007 Udost臋pnij Opublikowano 24 Marca 2007 (edytowane) Tak BTW zajebiste malowanie ma Kawasaki :banghead:Taki "z艂oty" zielony :bigrazz:聽Przed chwil膮 sko艅czy艂y si臋 kwalifikacje :banghead:Ja tam dalej stawiam na Stonera ... :bigrazz:聽Capirossi co艣 cieniutko ...聽聽聽No i po 125kach ... Szlag mnie trafi艂, bo liczy艂em, 偶e Pesek wygra a Dalmaci wyprzedzi艂 go o par臋 centymentr贸w, bo mia艂 szybsze moto :( :flesje:Zaraz 250tki ... :bigrazz: Edytowane 25 Marca 2007 przez Q贸ba Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Do艂膮cz do dyskusji
Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.