chorcio Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 A wiec sprzedałem moja xj i zamieniłem na pięknego vn800 z 1995r. Motorek prezentuje się bardzo fajnie, a jak jeździ, teraz juz nigdy nie zamienie układu v na cztery w rzędzie. W krótce zamieszczę kilka zdjęć. Pozdrawiam. Cytuj <p>była mz - była xj600s - była vn800 - była vl 800 - był Road King 1550 - był Fat Boy TC 96 - była Electra TC - był Night Rod - był Heritage Softail TC jest Electra i Softail Springer - malina. :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 hehehe :icon_mrgreen:udanych jazda co do silnika: po v2 miałem r4, a potem chcąc wrócić do v2 "siakoś mię się" te cylinderki rozjechały... ale jakość pracy podobna, sposób oddawania mocy - idealny :lalag:jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Nie żebym był złośliwy, ale IMHO to cofanie się w rozwoju :icon_mrgreen: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Nie żebym był złośliwy, ale IMHO to cofanie się w rozwoju :cool: :wink: Ojjj, bo sobie nagrabisz :icon_rolleyes: .pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Może Miklas jeszcze nie dojrzał do porządnego sprzęta :) :biggrin: chorcio - gratulacje :bigrazz: dawaj foty :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Tiaaa, myślę, że na takiego sprzęta będę dojżewał jeszcze przynajmniej ze 40 lat :biggrin: :) A tak serio, to gratuluje, po prostu ja bym poszedł w innym kierunku :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włoszku Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 po prostu ja bym poszedł w innym kierunku :crossy: Ale, powiadają, że o gustach sie nie dyskutuje i każdy wybiera to co lubi. ;) A Tobie Chorcio kongratulejszyn wyboru.. V-twin to je to :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz i vn 800 Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 A wiec sprzedałem moja xj i zamieniłem na pięknego vn800 z 1995r. Motorek prezentuje się bardzo fajnie, a jak jeździ, teraz juz nigdy nie zamienie układu v na cztery w rzędzie. W krótce zamieszczę kilka zdjęć. Pozdrawiam. Gratuluje wyboru i witam w klubie! :) I zapodaj jakies fotki sprzeta! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek342 Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Witam gratuluje :icon_razz: wyboru czekamy na fotki i spotkania się na trasie pozdrawiam :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 no no ładny jest - widze już na bikepics :icon_mrgreen: ale gdzieś już go widziałem? na allegro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł z Łodzi Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Rodzinka się powiększa hi hi, :clap: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 przyłączam się do "powitań w klubie" :icon_exclaim: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 gratuluje zakupu, :icon_exclaim: V'ka to jest to, zwłaszcza V4 :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Rowniez jako uzytkownik VN800 chcialbym pogratulowac ci dobrego wyboru i przywitac w klubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 gratuluje zakupu, V'ka to jest to, zwłaszcza V4 Witam. Jak już tak miło się dyskutuje, to obawiam się, że V4 to już nie to:) To tak jak z tymi rozjechanymi V2 w BMWe. Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi