Dziki_YZF Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Witam!Znalazłem motorower Ryś z 1962 roku w bordowym malowaniu do odrestaurowania , ma nieoryginalne: tylna lampa, siedzenie i rączka do zmiany biegów, poza tym oryginał i komplet, oczywiście brak dokumentacji , koleś chce za to koło 800 i ciężko się z nim negocjuje więc raczej sztywna cena. co o tym sądzicie w takiej kasie?? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 jeśli zupełny dezel to dużo krzyczy. Ale czego się nie robi dla maszyny, wspomnienia :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek20 BSA A65 Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 cześć! no według mnie to o połowę za dużo albo nawet więcej jak połowę. faktem jest że ceny polskich motorków:P osiągają szalone wielkości ale i tak za sprzęt do remontu to sporo. Myślę że cena 800 zł była by adekwatna do rycha w stanie dobrym /bardzo dobrym z papierami oczywiście:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 siema moj kolega ma takiego ryśa w garazu chyba nawet na chodzie... jezeli chcesz moge zapytac sie ile za niego chce...hmmm...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 mi wepchal gnoma to teraz rysia kupuje :biggrin: sprawdzalem w swoich zrodlach i tez wychodzi ze troche duzo, gdyby jeszcze papiery byly... Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 A chce ktos gnoma???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Kiedyś kupiłem Rysia z drugiego roku produkcji, na allegro za 50 zł, bez silnika, kół i drobiazgów, po wymyciu, wypastowaniu sprzedałem za 100 zł :icon_mrgreen: . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki_YZF Opublikowano 19 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Popytajcie znajomków czy ktoś nie ma do sprzedania rysia albo żaka. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yool Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 (edytowane) A ja szukam komara z cienkimi widełkami przednimi, pierwsze komary jakie były ( rurkowymi a nie tłoczonymi z blachy) i mała lampką z przodu ... Stan obojętny ;) Edytowane 19 Marca 2007 przez Yool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 A chce ktos gnoma???? a ile za niego, jakies foty? Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek20 BSA A65 Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 kiedyś takie czasy były ze ryśka można było bez kół i silnika jako gratis wyciągnąć do zakupu jakiegoś złoma .. to były czasy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki_YZF Opublikowano 20 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Buba uspokój się bo niedługo będziesz posiadaczem wszystkich gnomów w Polsce :icon_mrgreen: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaczek Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 A ja szukam do ryśka manetki gazu z dżwignią odprężnika oraz manetkę zmiany biegów zpierwszych serii.Czy ktoś się orientuje czy wał korbowy w silniku SM-1 jest taki sam jak w silnikach S-38 czy wystepują jakieś różnice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaczek Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 (edytowane) Jeszcze jak ktoś by miał orginalny tłumik + kolanko to bym nie pogardził Edytowane 20 Marca 2007 przez slaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 siema moj kolega ma takiego ryśa w garazu chyba nawet na chodzie... jezeli chcesz moge zapytac sie ile za niego chce...hmmm...? Pawik NSR wez no jak mozesz zapytaj sie twojego kumpla o tego ryszara,w jakim jest stanie(oryginał czy juz przeróbka) i jaka cena.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi