cabaniero Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 (edytowane) i tak też nie róbcie http://www.youtube.com/watch?v=AUDvGjfuTn0&NR Edytowane 11 Marca 2007 przez cabaniero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeryf Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 na tym drugim filmie to nie wiem co on chcial zrobic ,zupelnie tego nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Cholera jak on to zrobił ?? Mówie o drugim filmie.Jechał lajtowo ,przyspieszył ,uslizg delikatny tylnego koła ,wyprowadził na prostą i normalnie przy jeździe na wprost przyjebał w murek.BTW.Ten kolo na pierwszym filmie też nie wykazał się zbytnią inteligencją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 (edytowane) na tym drugim filmie to nie wiem co on chcial zrobic ,zupelnie tego nie rozumiemNoo, pewnie chcial skrecic... ale stracil panowanie i wyrznal w mur. Albo nie zdazyl zareagowac albo go 'sparalizowalo'. Edytowane 11 Marca 2007 przez Lime82 Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerhard Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 na tym drugim filmie to nie wiem co on chcial zrobic ,zupelnie tego nie rozumiem jak to co ? chcial wysiadac i mur go zaatakowal :D :biggrin: Cytuj Spotykam na trasie pędzących niebezpiecznie wariatów...... aż ciężko ich wyprzedzić!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitars Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Dobrze, że gościu nie przeleciał za ten mur. Wygląda jakby tam było całkiem wysoko za nim :biggrin: Cytuj SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Siemka ! Film nr. 1). Jestem naprwde pelen uznania dla ..... glupoty goscia ! zostawiam bez dalszego komentarza pozdrawiam :biggrin: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal1 Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Ten z pierwszego filmiku to niezły głupol był, ale tego 2 to nawet za pierwszym razem nie załapałem. Jak on to zrobił?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Ten z pierwszego filmiku to niezły głupol był, ale tego 2 to nawet za pierwszym razem nie załapałem. Jak on to zrobił?! Ten drugi film już był omawiany na forum. Zajęło to co najmniej cztery pełne strony i ... nie dało się racjonalnie wyjaśnić przyczyny murkowania :smile: Jedyne do przyjęcia, błąd czynnika ludzkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Ten drugi film już był omawiany na forum. Zajęło to co najmniej cztery pełne strony i ... nie dało się racjonalnie wyjaśnić przyczyny murkowaniaNaprawde? Aż cztery strony?? Ło matko i ja przegapiłem ten wątek :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konikkonik Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 (edytowane) A czy w drugim filmie nie złapał gumy z tyłu????Raczej jestem pewny że to opona. Pozdrawiam.. PS. przanalizowałem jeszcze raz film z kolegą, to chyba jednak łożysko, mieliśmy kiedyś podobny strzał. Edytowane 12 Marca 2007 przez konikkonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 ten pierwszy filmik chyba był omawiany na forum. Zauważcie że jak koleś wyprzedzał z prawej strony :icon_exclaim: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: , to puszka gwałtownie mu zajechała droge. Ale wina i tak jest ze strony motocyklisty :icon_mrgreen: Ta druga gleba bardzo bolała..... :wink: Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerhard Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 z prawej to tylko na prostej :biggrin: Cytuj Spotykam na trasie pędzących niebezpiecznie wariatów...... aż ciężko ich wyprzedzić!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Jak ja złapałem gumę w tylnym kole to jechałem z prędkością 160 - 180 w porywach do 200 jakieś 10 km co najmniej po gierkówce, a póżniej z prędkościa50 km/h jakieś 3 km do najbliższej stacji. jak jechałem szybko to nic nie poczułem (dobrze, że zwolniłem, bo bym przeciął gumę i byłaby tragedia), jak jechałem wolno to był dyskomfort, ale dało się jechać. Tak więc nawet jak złapał gumę to by nie było takiego efektu IMHO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 13 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Facio złapał uślizg koła..zdaje mi się że przedniego... (może jakiś piasek na drodze) zupełnie się tego nie spodziewał... uślizg wybił go z rytmu i kiedy gościu odzyskał kontrolę ...moto zmieniło wcześniej przez niego obrany kierunek (w momenci uślizgu koleś już zaczął przenosić środek ciężkości i zaczynał skręcać w lewo)......zareagował zbyt gwałtownie żeby opanować motocykl...motocykl odzyskał stabilność ale już się wyprostował i zmienił lekko kurs ... kolo próbował odbijać w lewo nie hamując myśląc że się uda...(ta zdaje się zx10 a nawet jeśli zx 6 to dobre ponad 200 kg wagi)... koleś nie dał rady przerzucic motocykla w porządanym kierunku tak szybko jak wymagała tego sytuacja... myślę że lepiej by na tym wyszedł gdyby prostował i wdepnął wszystkie heble na maxa...albo położył moto na glebe...no ale być może było za szybko... ta sytuacja na tym filmiku (lekki uślizg opony... wypadniecie z obranego wczesniej toru jazdy) zdarza się często... mi np kilka razy tak się zdażyło... na szczęście kiedy ratowałem się prostując moto i szukając ucieczki nie było na mojej drodze betonowego muru...a przeciwny pas jezdni...na moje szczęscie był pusty... czasami widać tez na torach jak kolo wydaje sie na zakręcie.. powinien złożyć motocykl ...a ten wali prosto w zielone... za duża prędkkość, kolo kalkuluje szybko że nie złoży moto i wybiera mniejsze zło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi