LEON_M72 Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Do mw i mt12 można zamontowac blokadę mechanizmu różnicowego i jezdzisz solo !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Przecież wiadomo ze kwintesencją jazdy jest jazda WSKą -> moze to zdanie opacznie zrozumiałem;] Co do jazdy poprostu jak dlamnie szkoda by było tego babrac w błocie, jesli chodzi o dukty lesne to wiadomo ze tam przejedziesz, Mz smigam przez las od tak dla przyjemnosci. Ale ruskiem jakim kolwiek było by mi szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Kwidzyn Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Czesc!Najlepiej cos takiego:)... Tylko ze tu sie dosyc kolega ceni... http://moto.allegro.pl/item172367687_k750_..._motocykl_.htmlPozdrawiamMaciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Ja mysle ze najlepszym ruskiem dla kolegi byłaby wierchowina, po 1)stosunkowo mało pali jak na ruska 2)awaryjnosc jest żadna bo nigdy nie słyszałem zeby ktos naprawiał wierchowine 3)w teren jest zajefajna, bo jak jest za duze błoto to mozesz wziac na plecy i przeniesc przez kałuze 3)mozesz jezdzic bez wózka albo z wózkiem(pasuje kazdy znaleziony, nawet takie małe od złomiarzy) 4)niska cena pozyskania bo jak znajdziesz to dostaniesz za darmo albo ci nawet dopłaca zebys to cos zabrał z podwórka wiec wydaje mi sie ze jest to najlepsiejsza propozycja dla niezdecydowanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Ja mysle ze najlepszym ruskiem dla kolegi byłaby wierchowina, po 1)stosunkowo mało pali jak na ruska 2)awaryjnosc jest żadna bo nigdy nie słyszałem zeby ktos naprawiał wierchowine 3)w teren jest zajefajna, bo jak jest za duze błoto to mozesz wziac na plecy i przeniesc przez kałuze 3)mozesz jezdzic bez wózka albo z wózkiem(pasuje kazdy znaleziony, nawet takie małe od złomiarzy) 4)niska cena pozyskania bo jak znajdziesz to dostaniesz za darmo albo ci nawet dopłaca zebys to cos zabrał z podwórka wiec wydaje mi sie ze jest to najlepsiejsza propozycja dla niezdecydowanegoWszystko wszystkim - ale zaczynasz pisac jak Prince - on pewnie w ten sam sposób podsumowałby całą dyskusje na ten temat :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 no nie - no sorry.Ale ja nie robię takich byków ,piszę "Twoje"przez duże "T" i nic tam kurde nie było o kolorach! Ale było zaje***ste . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Własnie, przeciez nie ustalilismy jeszcze masci owego niewiadomego przypuszczalnego nabytku:-) moze jakies propozycje?w góre lub w dół :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi