shablak Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 witam szanowne grono orientuje sie może ktos z was kiedy w tym roku rozpoczynaja się kursy i egzaminy na kategorię prawa jazdy A??pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 JAk ja zdawałem to w moim ośrodku mieli warunki:Rozpoczęcie jazd gdy temperatura osiągnie minimum +8 stopni, i zero śniegu. Po wyjeżdżeniu godzin już były egzaminy robione w WORD. Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 W 3mieście zapisy od 1 marca, egzaminy od 2 kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 w Oce egzaminy są prawdopodobnie od kwietnia (w listopadzie koordynator tak mi powiedział), ale jeśli podejmą jakąś DOBRĄ decyzję to mogą wcześniej rozpocząć egzaminy. Wszystko zależy od pogody.W tym tygodniu przedzwonie i się dowiem ;) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Terminy zaleza od osrodka. Ja mam zamowiony egzamin na 5 kwietnia (Łomża) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Egzamin to nie wiem, ale kursantów to już 2gi tydzień widzę na drogach (Jelenia Góra) To jest start w karierę...... 4 st i deszcz, a oni na trasę.... znaczy instruktor w samochodzie rozumie się :crossy: Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shablak Opublikowano 3 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 hey BANAN 007, to jak dowiesz się czegoś więcej daj znać....pozdro :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bi3gan Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Ja w Toruniu mam na 16 marca egzamin zamówiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghostraider Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 W Opolskim egzaminy rozpoczynają się od 15 marca ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 (edytowane) hey BANAN 007, to jak dowiesz się czegoś więcej daj znać....ok ok jutro do nich dzwonie, ale wiesz terminy egzaminów mogą się trochę różnić. ps:W jakim mieście będziesz zdawał? Dopisane: Dzwoniłem i co się dowiedziałem? "Wojewódzki Ośrodek Ruchu Drogowego w Ostrołęce, słucham?''"dzieńdobry, czy wiadomo już kiedy będą się odbywały egzaminy na kat. A?""Nie..." Jeszcze o coś się zapytałem, ale zapomniałem o co :DZa tydzień jeszcze zadzwonie. Ja te prawko robie od sierpnia :icon_twisted: (kurs od sierpnia)Szkoda, że 6 listopada padał śnieg :biggrin: bo wtedy miałem mieć egzamin na A. Na B miałem w grudniu, było OK :) Edytowane 5 Marca 2007 przez Banan_007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shablak Opublikowano 9 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 egzamin będe zdawał właśnie w ostrołęce,a jak ostatnio pytałem się mojego dwulicowego instruktora A&B, to powiedział że pewnie w następnym tygodniu rozpoczniemy jazdy... 15h na placu hurrra :/ pozdro, korzystajcie z pogody :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 w Wawie chyba od 23 czy jakos tak-ja juz sie zapisalem tyle ze na 28 pzdr. Odlewnicza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 W Częstochowie od 1 marca (słowa instruktora). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shablak Opublikowano 10 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Dzwoniłem i co się dowiedziałem? "Wojewódzki Ośrodek Ruchu Drogowego w Ostrołęce, słucham?''"dzieńdobry, czy wiadomo już kiedy będą się odbywały egzaminy na kat. A?""Nie..." heh, jak oni nie wiedzą to kto ma (do jasnej anielki :) )wiedzieć.. mi napisali tak....Witam !!!Egzaminy na kat.A rozpoczynają się zazwyczaj marzec/kwiecień. Proszę dowiadywać się ...WORD O-ka tak więc trza się dowiadywać :) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shablak Opublikowano 10 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Dzwoniłem i co się dowiedziałem? "Wojewódzki Ośrodek Ruchu Drogowego w Ostrołęce, słucham?''"dzieńdobry, czy wiadomo już kiedy będą się odbywały egzaminy na kat. A?""Nie..." heh, jak oni nie wiedzą to kto ma (do jasnej anielki :) )wiedzieć.. mi napisali tak....Witam !!!Egzaminy na kat.A rozpoczynają się zazwyczaj marzec/kwiecień. Proszę dowiadywać się ...WORD O-ka tak więc trza się dowiadywać :) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi