majkelpl Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 poszło Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plastyk Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 poszłoDzięki za zdjęcia.Piękne te Twoje maszyny :) Dopatrzyłem się że u mnie po prostu nie ma trzeciej śruby tak jak u ciebie. Jest miejsce ale puste bez dziury i śrubki. Zastanawiam się tylko czemu, morze tak fabryka dała albo coś było zmienione po drodze.Mój to road a Twój wild star, wiem że to to samo ale morze dlatego taka mała różnica w budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boryna Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Witam wszystkich. Jestem nowy na tym forum i mam pytanie odnośnie filtra hyper- charger w road starze 1700. Zamierzam zakupic takie moto i ciekaw jestem jak spisują się filtry tego typu np. w czasie deszczu, spalanie, czy są bardziej kłopotliwe od tradycyjnych? Na co jeszcze zwrócić uwagę przy zakupie road stara 1700 2006 rokZ góry dzięki za uwag i sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Miałem taki filtr w Road Starze 1600,deszcz nie straszny,a obsługa bezproblemowa.Nie wolno tylko tego filtra przedmuchiwać.Myć,suszyć i oliwić raz do roku wystarczy. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plastyk Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Panowie czy któryś z was podnosił zawieszenie w swoim RS?Planuję zrobić coś takiego przy swoim ale nie wiem jeszcze jak to się robi i czy nie będzie z tego tytułu jakiś negatywnych skutków itp. W pełnym ubranku warze coś ok. 140 kg i nieraz zdarza mi się przytrzeć o jakiś próg zwalniający lub nierówność na drodze, nawet przy minimalnych prędkościach.Nie mówię już o jeździe z plecakiem, wtedy jest jeszcze gorzej.Z góry dzięki za wszelkie porady i wskazówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Podnosic ?Hmmmm ... wiekszosc obniza aby bardziej błotnik lezał na oponie ale ...Jedyna opcja to zmienic ustawienia sprezyny w zawieszeniu pod rama lub ... wymienic cały na inny, sa dostepne hydrauliczne z regulacja ale drogie Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plastyk Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 No tak, większość obniża i jest o tym trochę w sieci. Dla mnie ze względów praktycznych właściwsze będzie podniesienie, chociaż minimalne.Każdy zgrzyt o asfalt przeżywam bardziej niż moje moto :) Opcja z hydrauliką odpada, zbyt droga.Czy jeżeli pogrzebie przy sprężynie to oprócz tego będzie trzeba poprawić coś jeszcze, np. naciąg pasa lub coś w tym stylu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Czy jeżeli pogrzebie przy sprężynie to oprócz tego będzie trzeba poprawić coś jeszcze, np. naciąg pasa lub coś w tym stylu? Nie, nic wiecej :biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plastyk Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 O.K,dzięki serdeczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Jakbys chciał inne porady to jest specjalne forum Wild/Road stara i tam sie udzielamy i gadamy ... Tutaj mało kto juz zagleda ...www.yamaha-roadstar(kropka)pl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plastyk Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Dzięki, skorzystam na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldas7 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 (edytowane) Cisza tu straszliwa. Stare pytanie powraca, ostatnie jazdy na koniec sezonu 2016 i niestety mój RS 1700 dostał apetytu na poziomie 9 litrów. Zdemontowałem filtr powietrza fakt, że trochę zasyfiony, ale chyba nie spowodowałby takiego spalania. Jakieś rady od kolegów ?Forum RS nie chodzi nie wiadomo gdzie pytać :banghead: Edytowane 27 Stycznia 2017 przez waldas7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 niestety mój RS 1700 dostał apetytu na poziomie 9 litrów. Zdemontowałem filtr powietrza fakt, że trochę zasyfiony, ale chyba nie spowodowałby takiego spalania. Jakieś rady od kolegów ?Forum RS nie chodzi nie wiadomo gdzie pytać :banghead: Moze cos w gazniku sie zjeb*** ...Sprawdzałes ? a filtr powietrza jak zasyfiony to tez zle.Fakt, forum wrs nie chodzi ... nie wiadomo o co kaman :huh: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzych1700 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Witam, szukam tamatu jak wyregulować gaźnik w starze 1700 , szukałem na forum ale temat już wygasł czy ktoś pomorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldas7 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Też tak czekam, aż ktoś kumaty w temacie coś poleci. Filtr powietrza z olejem i filtrem oleju wymienię jutro, ale raczej spalania nie sprawdzę :biggrin: trochę za bardzo pi*dzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi