LuTo Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Panowie - poprosze o namiary na e-sklepy - chce kupic OPARCIE PASAZERA Z BAGAZNIKIEM przyczepionym do tegoz - bez opierania na blotniku. wszelkie sugestie mocno oczekiwane - z gory dziekuje . :lalag: a tu byłes?? http://www.roadstyler.com/pl/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torturro Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 tak pewnie temat byl na ktorejs z 200u prawie juz stron - tak samo jak byl temat oleju - kierownicy - tlumikow - i to sa tematy ktore beda wracac.- ale dzieki za przypomnienie. Roadstyler.com to na dzis jedyna strona ktora wlasnie odwiedzilem - ale bagazniki maja z blachy a nie z pretow - jakies inne sugestie moze? z gory dziekuje Tor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vpower Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Panowie - poprosze o namiary na e-sklepy - chce kupic OPARCIE PASAZERA Z BAGAZNIKIEM przyczepionym do tegoz - bez opierania na blotniku. wszelkie sugestie mocno oczekiwane - z gory dziekuje . :lalag: Czesc Ziemek, jak chcesz porzadne ale nie tanie bajery to przeweruj www.cruisercustomizing.com Ja mam oryginalne oparcie yamahy z bagaznikiem CWI (nie opiera sie o blotniku i jest poprostu piekny) - looknij na moje zdjecia. Co do innych opcji Cobra sprzedaje takie zestawy a w europie hepco & becker bodajze aczkolwiek wyglad dyskusyjny. Na ebayu w usa tez tego troche powinno byc. Nie polecam tego oryginalnego z yamahy nie opierajacego sie o blotnik (istnieje takowe) ale to prety pospawane do kupy za kosmiczna cene i przewidziane obciazenie maks 5kg. Pzdr. Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 (edytowane) Torturro zobacz na tą stronkę.Może nie jest to za piękne ale naprawdę sprawdza się w podróży.Ja do tego oparcia zamówiłem szeroka poduchę.I plecaczek ma wygodę. http://www.motoakcesoria.xwp.pl/ A tak załadowany bagażnik był w drodze. http://www.towarzystwomotocyklowe.opole.pl...es/img_4865.jpg Edytowane 20 Maja 2009 przez piter 1600 Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeJu Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 http://www.youtube.com/watch?v=zh5q7uiWI80 - tu masz wszystko na obrazku pokazane No właśnie. A dlaczego powinno się mierzyć na ciepłym oleju a nie na "zimno"?? Tak w ogóle - to co ile km średnio dolewacie olej do Waszych maszyn?? pozdr B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 No właśnie. A dlaczego powinno się mierzyć na ciepłym oleju a nie na "zimno"?? Tak w ogóle - to co ile km średnio dolewacie olej do Waszych maszyn?? pozdr B. Sprawdzanie na ciepło związane jest z systemem smarowania tego silnika.Jest tu układ z suchą miską olejową i dwie pompy oleju.Jeśli chodzi o dolewanie oleju to jeżeli zaczniesz to znaczy że masz silnik na wykończeniu.Jeszcze nigdy nie dolałem oleju a już zbliżam się do 50tyś km. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikus_Pikus Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 sprawdzilem miernikiem mam ładowanie.czyli dwu miesieczna bateria jest do d,,,y.na nowej nawet nie obruci.wlozylem stara nieladowana 2 miesiace i odpala za kazdym razem. tydzien temu zalozylem wydech Hard Krome" Dual 3inch Sideburners i na wolnych obrotach mam takie wrazenie stojac kilka metrow od moto ze na jednym garze nie pracuje co jakis czas i ze pracuje nierowno.na gaz reaguje bardzo zywiołowo.czy tak ma byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wykrzyknik Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Torturo na allegro często reklamuje się gość robiący piękne rzeczy do motorów. Między innymi bagazniki. Niestety nie mam jego aukcji w ulubionych. Jak będe miałchwilkę to poszperam bo z tego co wiem robi solidne i ładne rzeczy. do tego może zrobić Ci wzór jaki będziesz chciał i wyjdzie taniej niż akcesoryjny. Co do nierównej pracy.... Czasem pracuje nierówno czasem wręcz przeciwnie. Wczoraj sporo jeździłem i stając na chwilkę słuchałem moto. Pracowała wręcz wzorcowo za to z pół godziny później ciut inaczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 ja też mam wydechy HK i na jałowych przedni cylinder cyka równo , zaś tylni przewrywa , słychać to jak się przytlumi rurę wydechową ( oba cylindy mają osobne tlumiki , bez łącznika pomiędzy ) , lekkie dodanie gazu i oba pracują równo . Widocznie tak ma być , mi się podoba taka nierówna szarpana praca na jałowych , byc może mam za nisko ustawione obroty jałowe, ale ja lubie jak się silnik trochę trzesie przy oczekiwaniu na zielone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wykrzyknik Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 ja też mam wydechy HK i na jałowych przedni cylinder cyka równo , zaś tylni przewrywa , słychać to jak się przytlumi rurę wydechową ( oba cylindy mają osobne tlumiki , bez łącznika pomiędzy ) , lekkie dodanie gazu i oba pracują równo . Widocznie tak ma być , mi się podoba taka nierówna szarpana praca na jałowych , byc może mam za nisko ustawione obroty jałowe, ale ja lubie jak się silnik trochę trzesie przy oczekiwaniu na zielone. Polo zdajesz sobie sprawę, że przy za niskich obrotach nie masz odpowiedniego smarowania??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torturro Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Dziekuje serdecznie Grzechu - Piter i Wykrzyknik :) - lece badac temat :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomHal Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Witam wszystkich miłośników Road i Wild Star-a, jednocześnie zapraszam na stronkę poswięconą tylko dla fanów tych wspaniałych maszyn www.yamaha-roadstar.pl pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomaniak2005 Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Witam wszystkich miłośników Road i Wild Star-a, jednocześnie zapraszam na stronkę poswięconą tylko dla fanów tych wspaniałych maszyn www.yamaha-roadstar.pl pozdrawiam również witam chetnie zaglądne ale nie moge wswietlic stronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek73 Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Czołem Niestety zamiast strony pojawia mi się napis Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to database A pomysł, ze stroną - przedni :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomHal Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 była w trakcie lekkiej konserwacji :) ale juz jest ok mozna wchodzić tak wiec chłopaki zapraszam na www.yamaha-roadstar.pl :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi