Sienkos Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 WitamJednak czasami marzenia sie spelniaja.... wiec warto marzyc :). Udalo sie, czego i Wam rowniez zycze. Mam nadzieje ze bedzie mi dobrze i bez awaryjnie sluzyc moja Suzi :). http://www.bikepics.com/members/sienkos/03sv650s/czyż nie jest piekna? :). Teraz tylko czekamy na wiosne :) , Wy pewnie tez. :D. Mam pytanie jaki wydech polecilibyscie do tego motorka? podoba mi sie poprowadzony pod zadupkiem ale nie wiem gdzie takie cos moge kupic. I ile mniej wiecej moze kosztowac? Dzieki za info. :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piechur Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 (edytowane) Gratuluje :) Świetnie wygląda w niebieskim :) A z przodu to niemal jak mój :icon_biggrin: pozdrawiam Edytowane 22 Lutego 2007 przez piechur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heffi Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Sienkos napisał: WitamJednak czasami marzenia sie spelniaja.... wiec warto marzyc :). Udalo sie, czego i Wam rowniez zycze. Mam nadzieje ze bedzie mi dobrze i bez awaryjnie sluzyc moja Suzi :). http://www.bikepics.com/members/sienkos/03sv650s/czyż nie jest piekna? :). Teraz tylko czekamy na wiosne :) , Wy pewnie tez. :D. Mam pytanie jaki wydech polecilibyscie do tego motorka? podoba mi sie poprowadzony pod zadupkiem ale nie wiem gdzie takie cos moge kupic. I ile mniej wiecej moze kosztowac? Dzieki za info. :icon_biggrin: gratuluje - i oby sluzyl - w co notabene nie watpie pozdro all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Gratulacje :icon_biggrin:. Rzeczywiscie piekna. Tez mi sie kiedys taka snila ale to juz przeszlosc. Byle do wiosny :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Gratulacje :icon_biggrin:Tak się właśnie zastanawiałem - po co pytasz o naklejki na felgi do SVki skoro jej nie masz ... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sienkos Opublikowano 22 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Lime82 napisał: Gratulacje :). Rzeczywiscie piekna. Tez mi sie kiedys taka snila ale to juz przeszlosc. Byle do wiosny :D to co teraz Ci sie sni?:) albo inaczej co ja zastapilo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 No to gratulacje,niema to jak dwa rozne motorki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 :) :) :) Dobry sprzęt :D Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruthi7 Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 PIkna!!!Jeden z moich faworytow do tytulu "moj bike", ale jednak wygrala fazerka. Podaj jakies szczegoly, przebieg, skad, cena :] Szerokosci zycze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Sienkos napisał: to co teraz Ci sie sni?:icon_mrgreen: albo inaczej co ja zastapilo :icon_razz:Przestraszylem sie tych siadajacych panewek w uzywanych sv'kach i teraz sni mi sie maly fazerek :bigrazz:. Mam nadzieje ze pod koniec sezonu sny stana sie rzywistoscia :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sienkos Opublikowano 23 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Lime82 napisał: Przestraszylem sie tych siadajacych panewek w uzywanych sv'kach i teraz sni mi sie maly fazerek :notworthy:. Mam nadzieje ze pod koniec sezonu sny stana sie rzywistoscia :icon_mrgreen: no slyszalem o tym. Ale to ponoc po jezdzie na gumie. Jak to jest tak naprawde? mam sie bac? :notworthy: . Umiecie pocieszyc czlowieka na samym poczatku :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Sienkos napisał: no slyszalem o tym. Ale to ponoc po jezdzie na gumie. Jak to jest tak naprawde? mam sie bac? :icon_mrgreen: . Umiecie pocieszyc czlowieka na samym poczatku :crossy: No a mi wyskoczy tłok i odpadnie lakier :wink: Nie przejmuj się, Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 no śliczna Pani :icon_mrgreen: niech Ci służy dobrze i bez fochów :crossy: gratki :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sienkos Opublikowano 23 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 ruthi7 napisał: Podaj jakies szczegoly, przebieg, skad, cena :] Rocznik 2003, przebieg 7000, Włochy, od pierwszego wlasci. , serwisowana(ksiazeczka jest), cena? to tajemnica :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capon Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Gratulacje. Muszę przyznać, że nie przepadam za wersjami z owiewką, ale ta jest SUPER. I napisz jak rozwiązałeś kwestię transportu z Włoch. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi