Sienkos Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 WitamJednak czasami marzenia sie spelniaja.... wiec warto marzyc :). Udalo sie, czego i Wam rowniez zycze. Mam nadzieje ze bedzie mi dobrze i bez awaryjnie sluzyc moja Suzi :). http://www.bikepics.com/members/sienkos/03sv650s/czyż nie jest piekna? :). Teraz tylko czekamy na wiosne :) , Wy pewnie tez. :D. Mam pytanie jaki wydech polecilibyscie do tego motorka? podoba mi sie poprowadzony pod zadupkiem ale nie wiem gdzie takie cos moge kupic. I ile mniej wiecej moze kosztowac? Dzieki za info. :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piechur Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 (edytowane) Gratuluje :) Świetnie wygląda w niebieskim :) A z przodu to niemal jak mój :icon_biggrin: pozdrawiam Edytowane 22 Lutego 2007 przez piechur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heffi Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 WitamJednak czasami marzenia sie spelniaja.... wiec warto marzyc :). Udalo sie, czego i Wam rowniez zycze. Mam nadzieje ze bedzie mi dobrze i bez awaryjnie sluzyc moja Suzi :). http://www.bikepics.com/members/sienkos/03sv650s/czyż nie jest piekna? :). Teraz tylko czekamy na wiosne :) , Wy pewnie tez. :D. Mam pytanie jaki wydech polecilibyscie do tego motorka? podoba mi sie poprowadzony pod zadupkiem ale nie wiem gdzie takie cos moge kupic. I ile mniej wiecej moze kosztowac? Dzieki za info. :icon_biggrin: gratuluje - i oby sluzyl - w co notabene nie watpie pozdro all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Gratulacje :icon_biggrin:. Rzeczywiscie piekna. Tez mi sie kiedys taka snila ale to juz przeszlosc. Byle do wiosny :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Gratulacje :icon_biggrin:Tak się właśnie zastanawiałem - po co pytasz o naklejki na felgi do SVki skoro jej nie masz ... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sienkos Opublikowano 22 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Gratulacje :). Rzeczywiscie piekna. Tez mi sie kiedys taka snila ale to juz przeszlosc. Byle do wiosny :D to co teraz Ci sie sni?:) albo inaczej co ja zastapilo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 No to gratulacje,niema to jak dwa rozne motorki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 :) :) :) Dobry sprzęt :D Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruthi7 Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 PIkna!!!Jeden z moich faworytow do tytulu "moj bike", ale jednak wygrala fazerka. Podaj jakies szczegoly, przebieg, skad, cena :] Szerokosci zycze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 to co teraz Ci sie sni?:icon_mrgreen: albo inaczej co ja zastapilo :icon_razz:Przestraszylem sie tych siadajacych panewek w uzywanych sv'kach i teraz sni mi sie maly fazerek :bigrazz:. Mam nadzieje ze pod koniec sezonu sny stana sie rzywistoscia :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sienkos Opublikowano 23 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Przestraszylem sie tych siadajacych panewek w uzywanych sv'kach i teraz sni mi sie maly fazerek :notworthy:. Mam nadzieje ze pod koniec sezonu sny stana sie rzywistoscia :icon_mrgreen: no slyszalem o tym. Ale to ponoc po jezdzie na gumie. Jak to jest tak naprawde? mam sie bac? :notworthy: . Umiecie pocieszyc czlowieka na samym poczatku :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 no slyszalem o tym. Ale to ponoc po jezdzie na gumie. Jak to jest tak naprawde? mam sie bac? :icon_mrgreen: . Umiecie pocieszyc czlowieka na samym poczatku :crossy: No a mi wyskoczy tłok i odpadnie lakier :wink: Nie przejmuj się, Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 no śliczna Pani :icon_mrgreen: niech Ci służy dobrze i bez fochów :crossy: gratki :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sienkos Opublikowano 23 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Podaj jakies szczegoly, przebieg, skad, cena :] Rocznik 2003, przebieg 7000, Włochy, od pierwszego wlasci. , serwisowana(ksiazeczka jest), cena? to tajemnica :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capon Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Gratulacje. Muszę przyznać, że nie przepadam za wersjami z owiewką, ale ta jest SUPER. I napisz jak rozwiązałeś kwestię transportu z Włoch. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi