kulka Opublikowano 21 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 no i ma :)yamaha yz80. nie taki diabel straszny jak go maluja. zawiozlem juniora na lake sasiada wsadzilem na sprzeta i iiiii... pojechal :offtopic:nawet sie nie przewracal . ruszal nawet spoko .problem byl na poczatku ,bo moto lubi obroty i wtedy pokazuje co potrafi i ja [!] bylem szczeze zdziwiony jak sobie ze mna jako kierownikiem poczynal :wink:ale wracajac do nowego "wlasciciela" :) to jego bananisko na i trzesonce sie lapki mowia wszystko i sa najwspanialszym widokiem jaki mozna ujzec .zreszta ,kiedy ja dostalem [tez mialem swoj wklad] motorynke to tez tak sie czulem :] dzisiaj po szkole juz smigal jak stary. ale jeszcze duuzo nauki przed nim. moto polecam mlodym ludzio ,ktorzy juz dosiadali jakichs komarkow i sprawy techniczne maja opanowane.wtedy takie moto to juz prawdziwe wyzwanie jest.dla mojego chlopaka wczorajsza jazda byla tym pierwszym razem i musze przyznac ze zaliczyl ja na dst+ :] ,czyli rokuje nadzieje . troche sily mu jeszcze brak ale dzisiaj juz walczyl solidnie i na pewno mu to na zdrowie i tye namiastki bicepsow :] wyjdzie. dzieki wszystkim za opinie i porady .aha , juz pyta czy moze sie zarejestrowac na 4um jako pelnoprawny urzytkownik hehe. [teraz to maja dobrze, co za czasy, za moich .....:)]pozdrawiam. Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Podaj link do fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 tylko go ubierz dobrze :icon_twisted: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1171 Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 tylko go ubierz dobrze :) No zgadzam sie z tym ubaranie na takim moto jest bardzo ważne. Najważniejsze żeby miał buty i kask Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Noo gratulacje !Moim zdaniem bardzo dobry wybór :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi