Taurus 61 Opublikowano 17 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Ja "powiem" tylko za siebie .Sam mam ciuchy gore-tex rukka z sredniej polki i jak do teraz dupa nie zmoczyla sie . Jeden z porzadniejszych przejazdow w dwszczu zaczal sie jesli mnie pamiec nie myli przed Hannoverem a skonczyl przed Gliwicami . Na tym odcinku okolo 700 km. w 90% lal deszcz i obeszlo sie bez przemokniecia.Jedna istotna rzecz.Przecietnie cztery razy w roku przeciagam ciuchy srodkiem do impregnacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 18 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 jakby zgrabny placement reklamowy 😉 .... No troszkę siarą pociągnęło... Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taurus 61 Opublikowano 18 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 (edytowane) W moim przypadku nie mam takiej potrzrzeby czegokolwiek reklamowac.Po prostu opisuje swoje doswiadczenie jakie mam z ciuchami rukki , no ale kazdy zrozumie tak jak pasuje 😉 Edytowane 18 Listopada 2019 przez Taurus 61 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 18 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 przeca ja nie do Ciebie 😉 Ja też marki wymieniam, ale bez takiego bezczelnego linkowania... jeszcze strona producenta, ok, rozumiem, a tutaj masz typowe linkowanie reklamowe do strony. I to też jest OK, ale w innym dziale, mamy taki, "reklama" się nazywa.... 🙂 Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taurus 61 Opublikowano 18 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 5 hours ago, Buber said: przeca ja nie do Ciebie 😉 Aaaaaa to przepraszam Pana😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 20 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 W dniu 17.11.2019 o 20:50, Taurus 61 napisał: Ja "powiem" tylko za siebie .Sam mam ciuchy gore-tex rukka z sredniej polki i jak do teraz dupa nie zmoczyla sie . Jeden z porzadniejszych przejazdow w dwszczu zaczal sie jesli mnie pamiec nie myli przed Hannoverem a skonczyl przed Gliwicami . Na tym odcinku okolo 700 km. w 90% lal deszcz i obeszlo sie bez przemokniecia.Jedna istotna rzecz.Przecietnie cztery razy w roku przeciagam ciuchy srodkiem do impregnacji. a czym sie impregnujesz? W dniu 18.11.2019 o 10:33, Buber napisał: jakby zgrabny placement reklamowy 😉 .... No wiesz.. reklama dzwignia handlu.. Choc nie kazdy wie, rzucona bez wyczucia dziala jak przeciwwaga 😉 Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taurus 61 Opublikowano 20 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 (edytowane) 1 hour ago, Natalia Cattiva said: a czym sie impregnujesz? S100 Impregnier-Spray do Tekstylii i Skor.Na rekawice i obuwie tez to "cudo" uzywam. Edytowane 20 Listopada 2019 przez Taurus 61 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 11 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 W dniu 12.11.2019 o 16:10, Tommo napisał: Nie powiem Ci bo sam jestem na etapie ich zakupu. Na forum Afryki być może coś więcej się dowiesz, chociaż jest to nowy produkt ale firma dobrze oceniana. Przymierzyłem, pomacałem...fajna. Ale...znalazłem coś dużo lepszego i raczej się skuszę. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi