DiboS60 Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Kto bedzie ?? :smile: Jak rozpoznac kto mnie rozpozna niech zagada nieboje sie.Czy ktos ma 2 metry czy starszy czy mlodszy :DZjednoczmy sie :wink: pozdrawiam aa i kto jedzie moto ?:)ja na 80% bede Kawaśką:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 My w skladzie:twisterzg-jaKszyhookrzysiek 1234bedziemy na 90% ale pociagiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 11 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Sory za ten 29:D w kazdym badz razie ostatnia niedziela lutego:D a jak was rozpoznac?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUD?Y Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 ja też postaram się dotrzec tylko że na czterech kółkach...:biggrin: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GHOSTRIDER11 Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Ja bede ale jeszcze nie na moto bo jade po stalki chyba ze wpadam bez hebli heheheh mam nadzieje ze bedzie ten typ co zarabia przewody stalowe bo ostatnio specjalnie na bajzel pojechalem a jego nimaHah jak sie poznac,robimy forumowe zebranie kolo TOY TOY w samo poludnie hehehehePozdro 4all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 jak się w sobotę nie napier..le to będę :icon_rolleyes: Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 12 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Nie no ja polecam o 12 tam gdzie sprzedaja mityczne bulki z kotletem :icon_mrgreen: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Ja będę , kupić nie kupić ale pooglądać można:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hahacz Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Chyba już kiedyś coś było na temat rozpoznawania się na bajzlach :biggrin:, ale jakby co... bordowa Sevenka z dziwnym typem na niej... to będę ja, warto się poznawać :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raio Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Też się wybieram. Będę na moto chyba że nie uda mi się go spod śniegu wykopać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 13 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Ja ede Kawasaki kmx 125!! Zielonym z blotnikiem Supermoto.Jak bede to rzuce sie w oczy bo bede na gumie jezdzil w a i spowrotem!!Jak zdaze psokladac moto :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Jak mi sie uda to też podjade... Ale prawdopodobnie samochodem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martasta Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Ja prawdopodobnie jade, mam nadzieje, ze wypali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 ja raczej bede. mozliwe, ze samochodem, bo nigdy nie wiadomo, z czym wroce :bigrazz: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi