żubr Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 "Seta" jak nówkaskad wiesz jezdziles??? widziales?? tylko na torze nimi - suzuki jezdzilo sie duzo lepiej .wiec nie wiem czemu sie duzo ludzi czepia na forum suzuki czepiaja sie ci co gdzies kiedys cos przeczytali. wachania lepsze czy gorsze pod wzgledem osiagow mialbym gdybym kupowal nowe fury a narazie jeszcze mnie nie stac, kupujac z drugiej czy tam z ''n-tej'' reki na pierwszym miejscu raczej jest stan techniczny niz kolor plastikow bo w wiekszej mierze sie do tego sprowadza, jak sie nie bedzie dbało to tak samo szybko posypie sie Yamaha czy Honda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Jezdzilem rmem 250 i to szatan niesamowity.bynajmniej dlamnie :) wczesniej jezdzilem setkami cr,cz,exc ale nie ma polotu do 250.Pelno jest takich ludzi co jezdzilo setkami typu dt,mtx,kmx wkrecili sie w teren i postanowili kupic cos wiekszego.no to od razu 250 full i jedni za tydzien wystawiaja na allegro na sprzedaz albo chca zamienic na sete fulla albo opanowuja sprzet.To zalezy jakie masz umiejetnosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Jezdzilem rmem 250 i to szatan niesamowity.bynajmniej dlamnie :icon_razz: wczesniej jezdzilem setkami cr,cz,exc ale nie ma polotu do 250.Pelno jest takich ludzi co jezdzilo setkami typu dt,mtx,kmx wkrecili sie w teren i postanowili kupic cos wiekszego.no to od razu 250 full i jedni za tydzien wystawiaja na allegro na sprzedaz albo chca zamienic na sete fulla albo opanowuja sprzet.To zalezy jakie masz umiejetnosci. ja się z odblokowanego kmxa przesiadłem na ćwiare jakoś dopiero po 2 latach mi się znudziła :rolleyes: ostatnio zacząłem się zastanawiać czy zamiast dr350 cr500 nie kupić bo chodzą dość tanio i są w niezłym stanie :icon_rolleyes: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Do cr 500 wez kupuj czesci ... :) ale z drugiej strony jestjeszcze wytrzymalsza jak cwiara. Najbardziej rozbawiaja mnie ludzie co seta to im malo i sie smieja :) Mowie,choc jedziemy na tor niech ktos dobry siadzie na sete a Ty jedz ta swoja cwiara :bigrazz: Na prostym w lesie potrafi odkrecic,a na torze to nie wie jak trzymac ten sprzet . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Najbardziej rozbawiaja mnie ludzie co seta to im malo i sie smieja :) Mowie,choc jedziemy na tor niech ktos dobry siadzie na sete a Ty jedz ta swoja cwiara :bigrazz: Na prostym w lesie potrafi odkrecic,a na torze to nie wie jak trzymac ten sprzet . dokładnie ale do wyszalenia się w ekstremalnym terenie gdzie bardziej potrzebujesz moment obrotowy duża pojemność jest zbawieniem , ja jeżdżę dla przyjemności, ściganie zostawiam innym Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 bier 250 w 2 suwie i korzystaj z życia. Troche poszarpie, pomiota, ręce powyciąga, ale będzie dobrze... w szczegolnosi ze mały nie jesteś :Pa kupuj, to co bliżej w lepszym stanie i taniej :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Jeżeli chciał byś latać w większości to 125 ale jeżeli zapatrujes się na jazde w lesie to bierz 250 bocy przynjamniej nie zabraknie w krytycznych momrntach :biggrin: Wszystko jest do opanowania!pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek_K_ Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 skad wiesz jezdziles??? widziales?? Czy ja mówiłem coś że jest "jak nówka silnikowo" ?? chodzi mi że z wyglądu jak nówka. A Silnikowo to przecież trzeba pojechać, obejżeć, przejechać się itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arnold Opublikowano 13 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 ale się temat rozkręcił:icon_razz: super:) nie znalazłem jeszcze odpowiedniego sprzętu chodzi mi o coś nie zajechanego, może się czepiam ale wygląd zewnętrzny też ma dla mnie znaczenie, według mnie ktoś kto nie dba o motocykl z zewnątrz nie dba też o jego mechanikę ( wiem, wiem krosówka się przewraca itp )... Tymczasem szukam dalej dziękuje za wszystkie komentarze i czekam na więcej... dzięki wam napewno podejmę jakąś sensowną decyzję... piszcie, pozdrawiam Rafał:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arnold Opublikowano 19 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 znalazłem w moim mieście coś takiego jakie macie o tym zdanie? http://moto.allegro.pl/item166665484_honda..._prod_1998.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 znalazłem w moim mieście coś takiego jakie macie o tym zdanie? http://moto.allegro.pl/item166665484_honda..._prod_1998.htmlwow :icon_twisted: no troszeczke duza zmiana :crossy: najpierw chciałes wyczynowego crossa CR czy YZ a teraz amatosrka zabaweczka CRM :evil: heh... Generalnie CRM to świetny motocykl. Zywotny silnik Który nie wymaga częstych remontów. Lepsze zawieszenie od DT, MTX itp z tym ze coś za coś :icon_eek:Moc kolo 30KM a waga większa niz w wyczynach choćby dlatego ze bak w CRMie jest stalowy a nie plastikowy. Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arnold Opublikowano 20 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 wow :) no troszeczke duza zmiana :) najpierw chciałes wyczynowego crossa CR czy YZ a teraz amatosrka zabaweczka CRM :icon_mrgreen: heh... Heh wiem że to zmiana ale szukam czegoś w dobrym stanie przerażają mnie motocykle wyglądające jak odpicowane złomy... wyeksploatowane i zniszczone;( a co sądzicie o tym? podobno jest na pierwszym tłoku ma do tego książki itp... uszczelki i oryginalny zestaw naprawczy z hondy przyjechało to z angli i ma być 2005... http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M343422 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arnold Opublikowano 21 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 a co sądzicie o Husqvarnie? czy są do tego części? czy możecie jąporównać z CRM-em no i co sądzicie o tej http://moto.allegro.pl/item168682701_husqv..._wr_enduro.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 http://moto.allegro.pl/item168682701_husqv..._wr_enduro.htmlta WR sprzedaje znajacy sie an rzeczy mechanik ktory napewno przed sprzedaza rozebral silnik i wymienil ew niedociagnieciahttp://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M343422selekcja moze I bo napewno nie tłok jesli jest z klubu/teamu zalezy jaka funkcje pelnila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 ta WR sprzedaje znajacy sie an rzeczy mechanik ktory napewno przed sprzedaza rozebral silnik i wymienil ew niedociagnieciaA czy to nie jest WRE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi