LAMASSU Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 tez dobry pomysł :) masz za 400 nowiutkie opony,zero ryzyka a ktos je puzniej odkupi za drugie 400 zeta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 A macie jakiś namiar na takie źródełko? A jak z kosztami wysyłki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweel Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 witam też śmigałem jakieś naście sozonów na urzywkach raz było lepiej raz gorzejale kiedy załorzyłem nowy komplet takich samych opon to okazało się że moto zupełnie ineczej się prowadzi i teraz zrobię wszystko że by już zawsze mieć mowy komplet takich samych oponek , mało tego ten sam moto zachowuje się inaczej na nowych oponach różych prod. o tych samych wymiarach ....ale jak to w zyciu raz na wozie raz pod wozem a trzeba sobie jakoś radzic , lepiej na urzywkach niż w cale....pozdr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 A macie jakiś namiar na takie źródełko? A jak z kosztami wysyłki? 0 - 7 - zgłoś się to pogadamy :) a u mnie sobie osobiscie odbierzesz :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jac Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 (edytowane) Przynajmniej CABANIERO zachował się jak prawdziwy facet, przeprosił za określenie.I pomimo, że mamy inne zdanie potrafi rozróżnić dyskusję od pyskówki. Reszta niestety nadal brnie w mroku.Ach, zapomniałem, dołączył jeszcze jeden władca mroku, MODEM. Czlowieku daj odrobine na luzik! Mimo tego, ze zawsze, ale to zawsze bede kupowal nowe opony, bo wychodze z zalozenia, ze bezpieczenstwo nie ma nadmiernej ceny (ot taki stary pierdziel z 2 dzieci jestem), to slabo sie robi jak czytam te posty, z takim zadeciem pisane. Jesli chodzi o posta mikitla, to pewnie nie wiesz, ze forum z automatu wytnie "brzydkie" slowo wiec za bardzo sie Ciebie chlopaku nie przestraszyl, a Twoje teksty o pozwach, to wez sobie w polbuciki wsadz z laski swojej.Podsumowujac, zgadzam sie sie z opcja "nowo oponowa", wychodzac z prostego zalozenia, ze nie wystarczy kupic motonga, ale trzeba jeszcze miec kase na nim jezdzic i to bezpiecznie, zas przede wszystkim liczy sie bezp. na drodze .Krzybiel prosze zmien sie, a co najmniej swoj ton mentorski, bo takie proste odzywki naprawde ciezko sie toleruje.pzdr, Jac Edytowane 20 Lutego 2007 przez Jac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 A macie jakiś namiar na takie źródełko? A jak z kosztami wysyłki? ogolnie ebay, a cene podalem z kosztami przesylki :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 mikitl: odbieraj PW :) Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopmen Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 no dziwia mnie troche ceny nowek w PL ja w zeszlym roku dunlopa 207 koomplet kupilem bodajrze za 229e wiec troche wiecej niz w PL jedna :icon_twisted: A uzywki moge miec za free, niedaleko jest salon kawy i w sezonie za budynkiem leza dziesiatki laci po wymianie i niektore (bynajmniej z wygladu)byly naprawde super, jak w tym sezonie znowu tak bedzie to biore przyczepke i lacie do PL hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Fat i jeszcze inni którzy ewentualnie pisali proszeni sa o powtórkę PW bo mialem pełny folder i nic mi nie wchodziło już. Mam sporo dobrych ofert oponek, w tym także DOT 2006 (jeśli niektórzy nie mogą znieść starszych), pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golmar Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Witam!Mam pytanko troche nie zwiazane z obecnym tematem ale tez o oponkach, a mianowicie chce dowiedziec sie jaka głebokosc bieznika ma nowa opona o wymiarach 180/55R17.Czy oponka ktora ma ok 3 mm bieżnika naaje sie jeszcze do jazdy na jakis czas czy jest to już mało i należałoby wymienić na nową?Jesli nowa ma z 5-6 mm tak sobie mysle to te 3 mm to nie jest chyba tak strasznie.Bardzo bym prosił o odpowiedz na to pytanie.pozdrawiam :eek: m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinoyamaha Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 witka :) ja bym ci polecał ,,miszelin" są dosc miekkie i dobrze sie trzymają nawet na mokrej nawiezchni . choć dosc szybko sie zuzywają ale ja sobie chwale pozdro i na =>gazie<= :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robakcbr Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Witam....Czy ktoś z Was jeździł może na oponach Avon model Azaro ? Bo mogę taką kupić myślę ,że w dobrej cenie (używka niestety)ale nigdy się z takimi oponami nie spotkałem....Wczesniej jeździłem na Michelin Pilot Sport i bardzo sobie je ceniłem ładnie trzymały ale zużywały się w oczach. Czy ktoś może polecić jakiegoś dobrego sprzedawcę na Allegro od którego już kupował oponki, ponieważ byłem już w kilku miejscach ale jest problem z oponkami o rozmiarze 160/60 17 (do cebry f3),na nówkę mnie nie stać ale chciałbym trafić jakąś dobrą używkę do 300zl...... Z góry dzięki za odpowiedzi.....pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Witam....Czy ktoś z Was jeździł może na oponach Avon model Azaro ? Bo mogę taką kupić myślę ,że w dobrej cenie (używka niestety)ale nigdy się z takimi oponami nie spotkałem....Wczesniej jeździłem na Michelin Pilot Sport i bardzo sobie je ceniłem ładnie trzymały ale zużywały się w oczach. Czy ktoś może polecić jakiegoś dobrego sprzedawcę na Allegro od którego już kupował oponki, ponieważ byłem już w kilku miejscach ale jest problem z oponkami o rozmiarze 160/60 17 (do cebry f3),na nówkę mnie nie stać ale chciałbym trafić jakąś dobrą używkę do 300zl...... Z góry dzięki za odpowiedzi.....pozdro Hej jeśli chcesz mogę Ci sprzedać komplet Dunlop D207.... tył ma przejechanych może 200km przód trochę więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robakcbr Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 A mógłbyś wysłać mi ich zdjęcie na maila ?I czy jest możliwość kupna tylko tylniej ?,bo przednia moja jest w miarę ok......mój mail : [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReczulskY Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Siemanko!!! We wrześniu 2006 po ciezkich trudach i oglądaniu wielu "cacuszek" zostałem szcześliwym posiadaczem czarnuli FZS 600 :crossy: i potrzebuję dobrać do niej dobre laćki - takie żeby zapewniały max bezpieczeństwa na suchym i mokrym i żeby się nie ścierały za szybko. Jestem w tym temacie laikiem, dlatego poczytałem troszki na temat oponek i wpadły mi w oko następujące:1. Pirelli Diablo Strada2. Pirelli MTR023. Metzeler Z64. Dunlop D2075. Continental Contiforce6. Continental Sport Attack7. Michelin Pilot Road8. Michelin Pilot Sport.Wszystkie markowe, producenci chwala, ale ciekawe jak wyglada praktyka??? Ja niestety nie ma pojecia, wiec licze na rady bardziej doswiadczonych uzytkowników ;-) Podobno liderami klasy są 1, 3, 7. A co Wy myślicie na ten temat??? Do turystyczno - sportowej jazdy i żeby były dobre i tanie (taka "dosia"). Z góry dzięki za rady!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi