vpower Opublikowano 1 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2004 Aha - cena 81.900 PLN.pzdrI to jest niestety dobicie przeciwnika - trochę za dużo jak na mój gust. No ale posiadanie pierwszego seryjnego motocykla o pojemności 2 litry musi kosztować. Tylako dlaczego aż tyle. :D Pozdrawiam Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 1 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2004 Jak mam być szczery to jakoś ten sprzęt mnie nie grzeje w przeciwieństwie do VTX 1800 :D Tym bardziej cena, to juz lepiej dołożyć 10 tyś i zakupić sobie V-ROD, albo odjąć 10 i kupić VTX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manulo Opublikowano 1 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2004 Mi się ni cholery nie podoba przód tego ustrojstwa, to lampisko takie jakieś za duże i nie ładne. Jak mam być szczery to jakoś ten sprzęt mnie nie grzeje w przeciwieństwie do VTX 1800 :D Tym bardziej cena' date=' to juz lepiej dołożyć 10 tyś i zakupić sobie V-ROD, albo odjąć 10 i kupić VTX.[/quote'] Nawet gdyby mi się podobał V-rod to i tak wolałbym zostać z 10 tyś w kieszeni i śmigać VTXem :arrow: piękny sprzęt :) :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz M. Opublikowano 2 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2004 Nawet gdyby mi się podobał V-rod to i tak wolałbym zostać z 10 tyś w kieszeni i śmigać VTXem Z 2 tys. :evil: VTX, podobnie jak większość motocykli "nieco" podrożał :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noise of death Opublikowano 2 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2004 Nois nie sądze' date=' że gdybyś wygrał w totka to ograniczał byś się do seryjnej produkcji (choć niewątpliwie urzekającego potworka). Wiem, mam to samo :evil:[/quote'] Racja, ale tez zalezy ile bym wygral,. moze by starczylo na dwa sprzety :( Ehhh... marzenia....... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jelu Opublikowano 3 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2004 a ja...yyk...bym powiedział...yyk...że jakby ktoś mnie zapytał co to za moto...yyk...gdybym oczywiście nie widział co to...yyk...to bym odpowiedział że to jakaś nowa Yama wild star...yyk...normalnie nic z fałenika niema ten klamot...PS:sorka za yyk...to po warce...yyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 4 Marca 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2004 a ja...yyk...bym powiedział...yyk...że jakby ktoś mnie zapytał co to za moto...yyk...gdybym oczywiście nie widział co to...yyk...to bym odpowiedział że to jakaś nowa Yama wild star...yyk...normalnie nic z fałenika niema ten klamot...PS:sorka za yyk...to po warce...yyk Hehheee, ekkkhmm, kumam Twój klimat powarkowy, ale IMO ten VN2000 ma więcej ykhmmm z MeanStreaka niż z WildStara, ykhmmm :buttrock: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 4 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2004 Tak czy siak jest troszku za drogi.... A przednia lampa przypomina elektre. Co do V-Rod, nie podoba mi się ten moto tak tylko rzuciłem dla porównamia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavka Opublikowano 11 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2004 Widziałem wczoraj ten sprzęt "na żywo" i sprawia o wiela lepszse wrażenie niż na zdjęciach ( nie podobał mi sie ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Jestem dosc swiezym posiadaczem Vulkana 2000 mam na nim dopiero 1000 km i jesli ktos ma takie to ciekaw jestem jakie masz wrazenia z jazdy tym mastotontem ja jak narazie jestem bardzo zadowolony choc sie balem jego ciezaru ale na razie zauwazylem ze przy malych predkosciach i ostrych skretach nie ma tendencji do " walenia sie" na boki a dalej prowadzi sie jak rower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 napisz jak ci pali ta maszynaco ile pas zebaty przedwiduje sie wymieniac i jaka jest cena nowego paskai takie tam ciekawostki bo sam mysle o troszke mniejszym vulkanie ale chetnie sie dowiem o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Co do spalania to przy sredniej 120 km/h to nie przekracza 7 litrow co do pasa nawet w serwisie nie powiedzieli ile wytrzyma to zalezy od stylu jazdy ale mam kilku kolesi co jezdza Wild starami i maja ponad 50tys i wszystko O.K a kosz pasa to okolo 3000tys ale mniejsze Vulkany sa na wal i ten problem odpada :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 no to z tego co piszesz to widlak nawet tak spory nie lyka za wiele benzyny, pewnie za sprawa niskich obrotow w ktorych czuje sie najlepiejjednak z drugiej strony ma pokazna wielkosc cylindra ja sam myslalem ze taki vn 2000 to nie schodzi ponizej 10to skoro pali ci 7 to rewelacyjnie wreczodnosnie kardanow tak to jeden z wielu argumentow na + dla np vulcana 1600 a masz jakies foty swojego sprzeta moze wrzucisz cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 (edytowane) Niezabardzo wiem jak to zrobic wiec narazie jedno w avatarze :D Jamnik obok to moj "zywy" alarm jako ze jamnik jest psem zaczepno -obronnym A ktorym VN 1600 jestes zainteresowany :D Edytowane 6 Maja 2006 przez DRACO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 classic nomad fajny ciekawy ale jednak nie o to mi chodzi classic natomiast w kazdym calu mi sie podoba moze ktos ma jakas wiedze natemat jego to zalozylem nawet temat jakby mi ktos mogl napisac co moze byc w tym motorze niefajnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi