Maciek19-N Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 WITAM JAKIM PROMEM MOGE DOSTAĆ SIE DO ANGLII(NAJLEPIEJ BEZPOŚREDNIO), Z JAKIEGO PORTU W POLSCE PROM ODPŁYWA I GDZIE DOCIERA?A NO I NAJWARZNIEJSZE JAKA CENA?DZIEKI ZA WSZYSTKIE INFORMACJE POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 WITAM JAKIM PROMEM MOGE DOSTAĆ SIE DO ANGLII(NAJLEPIEJ BEZPOŚREDNIO), Z JAKIEGO PORTU W POLSCE PROM ODPŁYWA I GDZIE DOCIERA?A NO I NAJWARZNIEJSZE JAKA CENA?DZIEKI ZA WSZYSTKIE INFORMACJE POZDRAWIAM Słuchaj nie jestem pewien ale możliwe, że z Polski nie ma połączenia bezpośredniego. Polecam tu zajrzeć http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...pic=62539&st=40 Wybieramy się do UK i też planujemy jakiś promik.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 (edytowane) Czolem! Z PL moze byc ciezko.Lepiej pojechac do Francji i soie przeprawic z Calais lub Dunkierki.http://www.ferryonline.co.uk/Najblizej chyba z Holandii. CHoc slyszalem, ze z Niemczech tez sie da, ale na powyzszej stronce nie ma takiego polaczenia. Pozdro PShttp://www.aferry.co.uk/Tu tez mozesz pogrzebac ale kicha. Bez przesiadek nie ma bata. PS2A tu cala prawda :wink:http://www.studentnews.pl/serwis.php?s=221&pok=6407 Edytowane 1 Lutego 2007 przez zbyhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek19-N Opublikowano 1 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 DZIĘKI ZA INFO TO JAK JA POJADE PO MOJE MOTO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 DZIĘKI ZA INFO TO JAK JA POJADE PO MOJE MOTOSamolotem w jedna strone a z powrotem na kolach. A niech mi ktos powie czy taniej jest promem z Francji do Anglii (lub odwrotnie) czy tunelem? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 DZIĘKI ZA INFO TO JAK JA POJADE PO MOJE MOTOSłuchaj jeśli jedziesz po moto to sprawdź sobie połączenia lotnicze. Jeśli kupisz odpowiednio wcześniej to jest naprawdę tanio. Warto zobaczyć...a ile czasu oszczędzasz.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vfts Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Samolotem w jedna strone a z powrotem na kolach. A niech mi ktos powie czy taniej jest promem z Francji do Anglii (lub odwrotnie) czy tunelem?Promem jest taniej niż tunelem. Nie wiem jaki problem w przyjechaniu na kołach jest ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zonq Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 dokladnie jak koledzy mowia :) wracalem z kobieta z edynburga samolotem i bilety kosztowaly nas 100zl od osoby, drozej wyszedl nas sam dojazd do edynburga z dziury w ktorej pracowalismy i powrot z wawy do koszalina :buttrock: w dzisiejszych czasah po prostu nie oplaca sie nie latac :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 www.dfdsseaways.pl...albo jakoś tak podobnie... 19 czy 20 godzin podróży, ale trzeba uważać, bo ja w jedną stronę trafiłem na innych motocyklistów z PL i po nocy na promie zjechałem z pokładu na potwornym kacu :flesje: pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 www.dfdsseaways.pl...albo jakoś tak podobnie... 19 czy 20 godzin podróży, ale trzeba uważać, bo ja w jedną stronę trafiłem na innych motocyklistów z PL i po nocy na promie zjechałem z pokładu na potwornym kacu ;) pzdr. echh..ta polska gościnność...cóż, trza być tfardym a nie mientkim...na bilecie na prom nie napisali, że będzie łatwo :buttrock: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Nie wiem jaki problem w przyjechaniu na kołach jest :icon_question: bo nie kazdym sie przyjechać.Moze moto jest w "strzępach"? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Czolem! Taniej promem niz tunelem.I o dziwo taniej z Dunkierki do Dover niz z Calais do Dover (Calais jest blizej Anglii, wiec mniejszy dystans do pokonania przez morzem). Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raff Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 witamja tez za niedlugo bede jachac motorkiem, jak sie uda zdac prawko za pierwszym razem to mysle ze w marcu.Tez szukalem promu,i zalezy z jakiej czesci Anglii sie jedzie,bo ja akurat do Dover mam od cholery mill i jeszcze wiecej kilometrów jak kto woli do :icon_mrgreen: .Motor stoi w Manchesterze,jak ktos sie orientuje w mapie anglii to wie ze do Dover to od zajebania drogi(google mowi ze 300 mil czyli 480 kilometrów)Nie zebym nie lubil jezdzic,angole drogi tez maja fajne,ale odbije sobie na niemieckich autorstradach.Wiec postanowiłem go załadowac w Hull na prom,płynie sie nocą a rano wystartuje juz z holandii z Roterdamu.Prom taki kosztuje jakies 100 funtów i daja miejsce do spania, jakas koję jak piszą na stronie,no chyba ze ktos chce zaburżuic to moze zaplacic te 20 funtów wiecej i spac lepiej. oto strona na ktorej mozna zrobic rezerwacje na prom.Do wyboru jest kilka miast angielskich.Mysle ze warto. http://www.poferries.com/tourist/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Prawdę mówiąc chyba nie wpadłbym na to, że do Anglii może byc bezpośrenie połączenie promowe. A co do Calais, tam jest większy tłok i stąd wyższe ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 DZIĘKI ZA INFO TO JAK JA POJADE PO MOJE MOTO W kwietniu koles bedzie busem z motocyklami wracal wiec mogłby Twoj tez wziac ... :icon_rolleyes: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi