mosiu Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Nie będzie mnie w kraju od 05-03 do 13-03. Tak więc jeśli nie bedę miał do 05-03 numeru konta na które wysłać kasę, to dopiero po 13-03 będę mógł przelać pieniążki za naszywki. Hary jak sie ma sprawa naklejek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MINTAJ Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Witam wszystkich. Igor ja poprosze 2 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Draco domawia jeszcze dwie bo se kupilem piekne siuchy na pogode co mamy teraz ;) :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Oto stan najnowszy (jeszcze raz bo mi uciekła edycja); hary kapuchan - 2 szt.mosiu - 2 szt.ar2r - 3 szt.MINTAJ - 2 szt.DRACO - 4 szt.Dex - 2 szt.Szafir - 2 szt.Paweł z Łodzi - 3 szt.jan kalin - 2 szt.nullek - 2 szt.wojtaq - 2 szt.WWaldi - 2 szt.Igor - 3 szt. razem 31 szt. stan na 28.02.07 g. 13.55 Temat naszywek właśnie sprawdza WWaldi w Poznaniu.pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Nie będzie mnie w kraju od 05-03 do 13-03. Tak więc jeśli nie bedę miał do 05-03 numeru konta na które wysłać kasę, to dopiero po 13-03 będę mógł przelać pieniążki za naszywki. Hary jak sie ma sprawa naklejek? jest OK - jestem po dwóch praniach i nic większego się nie dzieje - mam lekki problem z netem w domu i dostęp do forum mam utrudniony (a w pracy kocioł) :cool: . od poniedziałku mogę zacząć produkcję.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Mam cos ciekawego znalazlem u siebie chlopaka ktory za niewielkie pienidze moze wymalowac aerogeafem to logo na kaskach koszt okolo 150 zl za sztukePytanie czy byl by ktos chetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Temat nam uciekł na drugą stronę :).Prośba do modów: dałoby się nasz VROC przykleić, pls? W temacie naszywek: w ubiegłym tygodniu WWaldi miał rozpoznać możliwości poznańskiej firmy. Do teraz nie odezwał się, co ustalił :D. Gdyby się okazało, że temat trzeba ciągnąć dalej gdzie indziej to będę mógł się tym zająć dopiero w przyszłym tygodniu - od jutra praca wygania mnie w plener.pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Temat nam uciekł na drugą stronę :icon_rolleyes:.Prośba do modów: dałoby się nasz VROC przykleić, pls? Choc jestem moderatorem CyC-a ISRA, to jednak moja juryzdykcja az tutaj nie siega. Szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WWaldi Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 W temacie naszywek: moja pierwsza wizyta w pod poznańskiej firmie ( niestety jest na peryferiach Poznania) spełzła na niczym. Pomimo umówienia się z "Panem Piotrem" nie zastałem go , a tylko Panią która była skłonna do rozmowy na temat ile sztuk zrobić , natomiast odnośnie wzoru .wymiarów , koloru nici itp cyt" proszę rozmawiać z Panem Piotrem" i tyle. Niestety praca wygnała mnie w teren i dopiero dziś mogę się z Wami tym podzielić. Myślę że skoro wzór oraz kolorystyka przedstawiona przez Igora został powszechnie zaakceptowana jestem skłonny pojechać ponownie do tej firmy i po prostu zamówić 50szt na początek , myślę ze wielkość 12 cm będzie jak najbardziej odpowiednia. Ponieważ Pani była skłonna do negocjacji na temat vatu myślę że z tej ceny vat dało by sie urwać. Jeśli akceptujecie to co zaproponowałem zamówię naszywki , dam znać kiedy będą gotowe , podam nr konta na które wpłacać będziecie kasę i zajmę się wysyłką , albo jeśli wolicie wyślę za pobranie ( ciupine drożej to wychodzi). Spróbuje skontaktować się jeszcze z Igorem jak on to widzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 W temacie naszywek: moja pierwsza wizyta w pod poznańskiej firmie ( niestety jest na peryferiach Poznania) spełzła na niczym. Pomimo umówienia się z "Panem Piotrem" nie zastałem go , a tylko Panią która była skłonna do rozmowy na temat ile sztuk zrobić , natomiast odnośnie wzoru .wymiarów , koloru nici itp cyt" proszę rozmawiać z Panem Piotrem" i tyle. Niestety praca wygnała mnie w teren i dopiero dziś mogę się z Wami tym podzielić. Myślę że skoro wzór oraz kolorystyka przedstawiona przez Igora został powszechnie zaakceptowana jestem skłonny pojechać ponownie do tej firmy i po prostu zamówić 50szt na początek , myślę ze wielkość 12 cm będzie jak najbardziej odpowiednia. Ponieważ Pani była skłonna do negocjacji na temat vatu myślę że z tej ceny vat dało by sie urwać. Jeśli akceptujecie to co zaproponowałem zamówię naszywki , dam znać kiedy będą gotowe , podam nr konta na które wpłacać będziecie kasę i zajmę się wysyłką , albo jeśli wolicie wyślę za pobranie ( ciupine drożej to wychodzi). Spróbuje skontaktować się jeszcze z Igorem jak on to widzi.no i wiemy na czym stoimy,myślę, Waldi, że nie ma się nad czym zastanawiać tylko jedź i zamawiaj. mam nadzieję, że koledzy vroc-owcy mnie poprą :icon_eek: . podaj nr konta i wartość całej przesyłki (szt naszywki + przesyłka) - jeżeli najmniejsza ilość produkcji to 50, myślę, że możemy rozdzielić nadwyżkę między nas.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł z Łodzi Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 WWaldi zalatwiaj jak mozesz,ja jestem za, jak najbardziej.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtaq Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Cześć!Dawaj WWaldi, bo nie ma na co czekać. Zgadzam się w kwestii zagospodarowania nadwyżek i myślę, że ar2r podziela moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 podzielam i nawet mozemy oprzec sprawe o bar :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Jestem za bar.... :lalag: :banghead: :buttrock: a im szybciej tymlepiej oczywiście o naszywkach jest cały czas mowa :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nullek Opublikowano 9 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 witam wwaldi załatwiaj ja kupuje na 100% no bo jak by to było że nie skoro sam zaczełem ten temat ,szkoda tylko że nie miałem czasu by w całej tej dyskusji uczestniczyć wiecie panowie praca a po pracy do warsztatu kumpla skladać moto po małym bum (nie moje oczywiście i nie kumpla) , jesłi tamat naszywek jest załatwiony( tak myśle) to teraz trza by było pomyśleć o jakimś spotkaniu co myślicie panowie temat jest chyba do ugryzienia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi