jan kalin Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 :) Nie jest tak chyba żle z noclegiem w Kletnie sam pomimo posiadania VN jadę a co?Sadzę iż Marcysiek da radę .A zresztą i tak połowa jak zwykle nie przyjedzie obym sie mylił :) A do 20 mało oj mało czasu by sie zastanowić?/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosiu Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 (edytowane) Czy ktoś jedzie do Częstochwy 15-04? Edytowane 30 Marca 2007 przez mosiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Ano jedzie sie, jedzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Nie jedzie się ze względów światopoglądowych oraz zdrowotnych.pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosiu Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Nie jedzie się ze względów światopoglądowych oraz zdrowotnych.pzdr Światopogląd taki czy inny to oczywiście prywatna sprawa każdego z nas, względy zdrowotne to już całkiem inna rzecz. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia bo pogoda taka że tylko na moto śmigać :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 właśnie - dlaczego nie zorganizują otwarcia sezonu na wzór Bemowa - tylko dla południowej Polski? Ja także odpuszczam Jasną Górę, bo co jak co, ale kościoła i motocykla nie połącze...ale jak poprzednicy wspominali - światopogląd, itd :banghead: niemniej życzę udanego wyjazdu. Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nullek Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 czesc krótkie pytanie bo moto sie juz grzeje są juz te naszywki czy jeszcze nie ? chce wpłacic kase ale wwaldi nie daje znaku życia może ktos wie coś na ten temat pozdro :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Życzę szybkiego powrotu do zdrowia bo pogoda taka że tylko na moto śmigać :notworthy: Dzięki za dobre słowo :notworthy: . W temacie naszywek - w ubiegły łykend rozmawiałem z WWaldim. Sprawa podobno rozwija się w słuszną stronę tzn. projekt (po korektach) został zaakceptowany i naszywki miały się robić. Mam nadzieję, że WWaldi rzuci jakąś wiadomość z pierwszej ręki.pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosiu Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 No!! nareszcie forum działa :) Nullek dzieki za napis :P browara masz w pamieci:)WWaldi dzięki za naszywki , wg mnie są super :D :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Ja rowniez ta droga pragne podziekowac Waldiemu za naszywki. Sa takie, jakie powinny byc. Spoko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Ja jeszcze naszywek nie widzialem ale juz sa przyszyte i mowia ze sa fajowskie Dzieki Waldi :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 witam,dołączam się do podziękowań - naszywki są ok.a co naprasowanek: niestety nie wiem dlaczego część nie wytrzymuje dwóch prań a część do tej pory się trzyma, także proponuję odpuścić temat. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nullek Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 witamnaszywki sa super już przyszyta i objeżdżona heheh wwaldi sie spisał , mosiu jak sie kleiło napis myśle że nie nie miałeś problemu wyśli mi fotke na meila bo jestem ciekaw pozdro chlopaki i miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remo Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 WitamNaszywki dotarły i są super. Dzięki :icon_twisted: Jako całkiem nowy chcę poinformować, że nawinąłem :buttrock: pierwsze 300 km. na swoim Vulkanie i muszę oświadczyć że jestem bardzo zadowolony z podjętej decyzji i zakupu tego właśnie motocykla.Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 ... że jestem bardzo zadowolony z podjętej decyzji i zakupu tego właśnie motocykla... No i pięknie :D . Też tak mam ;) .pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi