DZIADU Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Przypomnialo mi się Stara i śliczna, zgrabniutka Honda VF 500FII, czoper VT 600 i Intruzy 600/700/750/800 w sumie są niskie :icon_biggrin: Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Suzuki GS 400?;) Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Z golasów: Cagiva River Ona jest trochę wysoka w kłębie. Moja żona nie dosięga nogami do ziemi. pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiolaSzpila Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 :crossy: taaaak to bym sobie pośmigała. Mam mał kłopot ,mianowicie... tylko nie śmiać się :evil: :( dobra?, ci którzy napotkali gdzieś tam moje posty to wiedzą że czymś tam latałam sama i jako pasażer..tylko jest problem można powiedzieć MAŁY PROBLEM...BO JA JESTEM MAŁA!!!!!!!!!!kurde całe 155 cm z wagą troszkę lepiej. Co dla mnie na czym sobie poradzę w ruch ulicznym? tylko nie piszcie o motorynkach bo to przetabiałam 15 lat temuuuuu!!!!!! Hmmm tylko nie przypuszczałam że zatrzymam się na tym etapie a tu prawko w toku a 125 to raczej odpada...rower taki....POMOCY!!!!! :wink: :P :banghead: :crossy:Witaj.Trochę się uśmiałam czytając Twój post.Powodem był Twój wzrost!A teraz Cię zaskoczę.Ja mam 156 cm i ważę 55kg!! Na dodatek kupiłam sobie Suzi Intruza VL800.To sporawa maszyna jak na mnie i trochę ciężka.Ale najważniejsze,że dobrze się prowadzi i sięgam całymi stopami do podłoża.Zgadzam się z ostatnimi postami odnośnie marek i ich pojemności.Ja rzuciłam się od razu na głęboką wodę.Zawsze lubiłam duże auta,duże konie,teraz duży motocykl.Czyżbym miała jakiś kompleks? :icon_rolleyes: Nie kupuj moto 125-150cm3.To za mało,a nawet jeśli to bardzo szybko dojdziesz do wniosku,że jest za słaby,za wolny,nie nadaje się w długie trasy(kilkaset kilometrów)o ile masz zamiar jeździć w trasy :bigrazz:Ja również radzę jakąś 500-tkę oraz konieczne wypróbowanie sprzętu.Nie tylko posadzeniu tyłka!Życzę powodzonka w zakupie i koniecznie napisz co wybrałaś ;) Pozdrawiam Wiola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 (edytowane) Tak, baby są dziwne :) A, właśnie - może ktoś mi wyjaśni, dlaczego właściwie motocykle enduro sa takie wysokie...? Są wysokie z racji terenu do jakiego sa przystosowane. Im wyzsze moto tym lepiej sobie poradzi w terenie, bo nie bedzie sie zawieszac w lesie na bele czym. Wysokie zawieszenia to i siedzenie wysoko. A droga rzecz, zeby mozna było na wszytskie auta spogladac z góry w trakcie jazdy :) Na moto dla osoby niskiej tez polecałbym GS 500. Sam jezdze na takiej i mam 1.86 wzrostu wiec taki lekko przymały ten motor jak dla mnie :icon_twisted: Edytowane 4 Marca 2007 przez Arni GS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
&REW Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 :biggrin: taaaak to bym sobie pośmigała. Mam mał kłopot ,mianowicie... tylko nie śmiać się :D :P dobra?, ci którzy napotkali gdzieś tam moje posty to wiedzą że czymś tam latałam sama i jako pasażer..tylko jest problem można powiedzieć MAŁY PROBLEM...BO JA JESTEM MAŁA!!!!!!!!!!kurde całe 155 cm z wagą troszkę lepiej. Co dla mnie na czym sobie poradzę w ruch ulicznym? tylko nie piszcie o motorynkach bo to przetabiałam 15 lat temuuuuu!!!!!! Hmmm tylko nie przypuszczałam że zatrzymam się na tym etapie a tu prawko w toku a 125 to raczej odpada...rower taki....POMOCY!!!!! :buttrock: :notworthy: :buttrock: :D Pogadaj z Renbia. Ona też wzrostu szpiega :D Greetz, &REW. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia* Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Oj to ja mam 164cm i jak jestem po obiadku to i z 55kg ważyć będę :biggrin: A jeżdzę 954 :biggrin: Fakt - nie mam innego wyjścia - to motocykl mojego małża, ale jeździ się nim wyśmienicie - wiem na pewno, nic małego i nic słabego - podobnie jak WiolaSzpila. Oczywiście chcę mieć swój motocykl - nie wiem kiedy to będzie, ale wkurza mnie to, że muszę podpierać się na palcach, a nie stać na całej stopie.Dlategoteż 24 III będę na targach motocyklowych w Warszawie i postaram się poprzymierzać do motorków :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba86 Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 jak plastik to kawa zx400 byla by bardzo dobra, spora ilosc dziewczyn wlasnie wybiera ten model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzi600 Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 jak juz ktos wcześniej zauważył do większości modeli motocykli sportowych i nie tylko sa zestawy obniżające, ja sama kiedys obnizałam gixa 600 k1 który był chyba najwyższą sześćsetką w tamtych rocznikach i do tego najwiekszą gabarytowo. potem miałam 600rr ale nie chciało mi sie jej obniżać i właściwie tylko dotykałam palcami ziemi ale dało się jeździć :crossy: podobno tysiące są trochę niższe od sześćsetek ale tego nie proponuje na poczatek chcociaz znam takie co od tysiaków zaczynały :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 No no, jak na 13-latke to niezłe doswiadczenie z takimi sprzętami :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rYs Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Moim zdaniem powinnas kupic taki motocykl, ktory Ci sie podoba...dasz rade na kazdym-znam dziewczyne Twojego wzrostu ktora jezdzi gsxr 750 i to jak! Moj kolega ma 162 wzrostu i jezdzi (jesli to mozna nazwac jazda) cbr 1000 RR...wiec dlaczego Ty masz nie dac rady? Satysfakcja z jazdy i z tego ze masz motocykl ktory Ci sie podoba wynagrodzi Ci kilkakrotnie ewentualne niedogodnosci wynikajace z np. stania na swiatlach itp...Trzymam kciuki!Btw-tylko dobierz sprzeta odpowiedniego (mniej wiecej) do umiejetnosci-to duzo wazniejsze...pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Ducati 916 siodełko na wysokości 77cm hehehe :-) Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzi600 Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 No no, jak na 13-latke to niezłe doswiadczenie z takimi sprzętami :) jak przestawisz cyferki to bedzie ok :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janciownik Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 hehe, baby nie sa dziwne :bigrazz: Co do moto - jak wszyscy - GS500, banditka 400 czy jakis fredzel typu male virago 535 czy intruz 800 ...Moja nazeczona ma 178 centymetroff i problem mam calkiem inny - jak jej wypersfadowac GSXR 600 ??????? Dodam, ze na pierwsze moto ...tyle ze sobie posmigala na mojej endurce troche i prawko twardo chce robic ...to mozna okresli jako dziwne hehe, baby nie sa dziwne :crossy: Co do moto - jak wszyscy - GS500, banditka 400 czy jakis fredzel typu male virago 535 czy intruz 800 ...Moja nazeczona ma 178 centymetroff i problem mam calkiem inny - jak jej wypersfadowac GSXR 600 ??????? Dodam, ze na pierwsze moto ...tyle ze sobie posmigala na mojej endurce troche i prawko twardo chce robic ...to mozna okresli jako dziwne :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandziorka400 Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 hehe,mam ten sam problem, poprzymierzalam sie do wyzej wspomianych (min. gs 500, b4, virago 535), najlepiej wypadla mala bandziorka, i juz sie na takowa czaje. siedzac opieram sie calymi stopami, mam 162 cm. polecam serdecznie :), martwi mnie tylko jeszcze 1 moto ktorego nie przymierzalam a mam zamiar na niego wsiac po jakims czasie smigania na banditce, chodzi o fazera 600, czy jego dosiegne. Powodzenia w wyborze motorku :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi