prince Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Drodzy Państwo czy mógłbym (nieśmiało :biggrin: ) prosić kogoś o obejżenie motocykla w Siedlcach??Cena jest niska w porównaniu do tych z allegro, ponoć 99% orginał z papierami.Ewentualne koszty związane z obejżeniem pokryję z góry. Nietety w związku z tym, że się wogólnie nie znam ie chcę, żeby ktoś wcisnął mi nieorginalną MW 750-kę bo naczytałem się, że są podróbki na bazie Dnieprów...I w Siedlcach na 99% będzie to wtopa. Siedlce znane są z tego że goście w pręta lecą . Poczytaj stronę http://www.wild-sovietboxer.yoyo.pl/ i tam znajdziesz przykład tego jak wygląda sprzedaż moto w Siedlcach . Albo starsze tematy w których przewija się motyw tej miejscowości . Nie wierz w okazje i powodzenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 (edytowane) Siedlce prince to jest pare osób więc nie wrzucaj wszystkich do jednego workajeżeli z ulicy Narutowicza , a kolega przedstawia się Mikołaj to wyrzuć telefon i nawet nie jedz, jeżeli Paweł (inna osoba) to jest w porządku. Edytowane 11 Lutego 2008 przez Wojt@s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 (edytowane) ponoć 99% orginał z papierami.Szczerze - to 99% oryginału to czysta fantazja pana sprzedającego (bynbajmniej tak widać po aukcjach na Allegro);Poza tym poszukaj w starszych tematach na forum - ja tu jestem od lekko ponad roku a przez ten czas nasłuchałem sie na temat tych gosci za wszystkie czasy :biggrin: (w starszych tematach są i opisani konkretni goscie)......... Edytowane 11 Lutego 2008 przez Paolo350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekk Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Tak- tylko, że nie jestem pewnien, czy to od tych naciągaczy...Ehhhh A już się ucieszyłem, że będzie rusek parę miesięcy szybiej...A czytać już przeczytałem chyba wszytko :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Poczekaj, w kwietnu masz w łodzi bajzel to jest pewne prawdopodobienstwo ze tam cos kupisz, na pewno nie bedzie 99%orginał, ale na 100% nie wtopisz, a wczesniej tez sa bajzle w katowicach we wrocławiu, ale łódz jest de best! Mozna cos kupic, sprzedac i jeszcze sie zdrowo naprac! czyli krótko jest git:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 http://www.wild-sovietboxer.yoyo.plA czytać już przeczytałem chyba wszytko smile.gif mam wzięcie :) hi hi :* radku, jak napisalam na stronie, szukaj m.in Pawla, Michala... bo bracia, ktorych chyba nigdy imion sie nie dowiemy (ciagle zmieniaja..) robia kant na kancie. na poczatku jeden z nich chcial nam wcisnac kache, pozniej zlepek rosji .. ale nic nie pobije o zapewnianiu szlachetnosci dniepra mt-11 jako mw650 :) wszystko byloby fajnie.. gdyby nie stal sobie solo :) Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekk Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 (edytowane) :buttrock:Już teraz wiem na pewno- olać Siedlce! A może to WY coś knujecie i wykupejecie od braci wszystkie sprzęty i nie chcecie konkurencji?? :flesje: Edytowane 11 Lutego 2008 przez radekk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 poszukaj w necie, albo masz, ale zeby nikt nie mówił ze jakas reklama, tak mi wskoczyło, nie zdradze swojego forum!!!!http://motodriver.eu/kalendarz-imprez-moto...wych-t6068.html a tu strona łodzi ale cos nie chce mi chodzic, http://www.motoweteranbazar.com/ bahzel ma byc jakos koło 20kwietnia ale jeszcze nic konkretnego nie wiem, gdybys sie uparł, mozes sobie poskładac z kawałków, bedzie taniej ale musisz miec duuuuuzo cierpliwosci:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekk Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Dzięki- żeby nie było, że czekam na gotowe tu teżjest kalendarz :icon_twisted:http://www.retbike.pl/menu/kalend.htmlNo niestety, ale jestem niecierpliwy! Niech będzie w jakimkolwiek stanie, byleby stało i cieszyło oko, potem się wyremontuje :icon_razz:Ja już wariuje bez UAZ-a, a jest w remoncie "dopiero" kilka miesięcy :biggrin:Nie wyobrażam sobie szukania różnych elementów do ruska i czekanie aqż nabierze jako takich kształtów... Nie ma to jak samemu odrestaurować, podnowić, dopieścić ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 radku- z siedl nie ale obok tak :biggrin: mnie tez skreca bo co raz blizej do sezonu a ja? eh.. :| Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 A co ja mam powiedziec? jak moja sedzina spi!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekk Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Kochani powiedzcie mi prosze czy warto kupić:http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M633901Zalezy mi na orginale. Czy warto kupić tenmotocykl bez wózka za tą cenę...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 (edytowane) Jak ma papiery polskie to jest okej . Jak cokolwiek nie bardzo- to nie bierz . Oryginały ma tam gdzie nie jest to mile widziane ,a tam gdzie przerobił zrobił to niestarannie i nie ładnie . Cena jednak zachęcająca . Przyglądnij się mechanicznej stronie ( zapominając na chwile o oryginałach )bo jeśli jest zrobiona tak jak np ładowanie to remont całości wyniesie prawie połowę ceny z aukcji . Edytowane 18 Lutego 2008 przez prince Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 radku- piszac "oryginalny" to co masz na mysli? chcesz konkretnie do rocznika czy modelu ? :icon_biggrin: czy wszystko w niej ma byc po ptostu z "kasi".. a tak to odsylam do mojej strony:http://www.wild-sovietboxer.yoyo.pl/index_pliki/Page1044.htm Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekk Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Chodzi mi, żeby to nie był składak z innych modeli...Czyli pod motor :notworthy: Rocznikowo długo by szukać...Najważniejszy motor- sprawny i orginalny...Niestety nie znając się na UAZ-ach kupiłem sam bez niczyjej pomocy... I teraz uczę się odbudowywując go od podstaw co powinno być i jak...Nie chciałbym powtórzyć tego z "kaśką" nie stać mnie na wymianę wszystkie prócz ramy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi