kornol Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 gratulacje dla nowego posiadacza bladego :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerhard Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 (edytowane) Nareszcie mam stres kupna poza sobą, i jestem straasznie szczęśliwy, czego chyba nie moge powiedzieć o sąsiadach bo pewnie już myślą o moich nocnych powrotach do domu i ich nieprzespanych nocach :icon_razz: .Wczoraj wieczorem nareszcie Cebra znalazla nowy domek, a raczej garaż :buttrock: Więc dzisiaj trzeba spić duże pifko pod przyszły sezon aby był szczęśliwszy niż poprzedni, w 100% bezwypadkowy czego sobie i wam wszystkim z całego serca życzę. :crossy: a dla tych co jeszcze nie widzieli moto podsyłam link. http://www.bikepics.com/members/gogol/97cbr900/ Gratuluje zakupu dla Ciebie w sam raz(chodzi o gabaryty), bo ona nie dla mnie - nie ten rozmiar. Hihi. :icon_question: Pozdro :wink: :crossy: Edytowane 27 Stycznia 2007 przez Gerhard Cytuj Spotykam na trasie pędzących niebezpiecznie wariatów...... aż ciężko ich wyprzedzić!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_CBR Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 ladniutki :icon_biggrin:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Harvester wielkie gratulacje. To PKP już wam nie jest potrzebne... :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bar27 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 [GRATULACJE) Świetny sprzęcik i dozobaczenia na drodze! :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gogol Opublikowano 28 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Spawał?! A co z nią?czyli pewnie nie widziałeś fotek, w tej chwili już ich nie ma na bikepisc ale wcześnie j było kilka obrazujących właśnie moje moto po bliższym spotkaniu z polonezem. To właśnie była główna przyczyna zmiany moto,ale niema tego złego..... heh dzięki wszystkim za miłe słowa :icon_biggrin: , a co do mojego miasteczka to ja będe się śmiał jak wybuduja tor.... :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 czyli pewnie nie widziałeś fotek, w tej chwili już ich nie ma na bikepisc ale wcześnie j było kilka obrazujących właśnie moje moto po bliższym spotkaniu z polonezem. A ja myslalem, ze w niej pekla rama bo to kawasaki :icon_eek: Ale widze, ze prawidlowy wybor marek, najpierw kawasaki, potem honda :icon_razz: Piekny sprzecior no i pewnie super mruczy! Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieta Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Witam No,no nic dodać nic ująć sprzęcior pierwsza liga :flesje: zresztą nie ma jak FireBlade :biggrin: Oby do wiosny... :smile: pozdro i do zobaczenia na drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefano19 Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Super sprzęcior!!Gratulacje.Jak sprzedam swoją Yamahe to na taką Hondę będe polował.Ale to dopiero za rok.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor012 Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 SC 33 i wszystko jasne. Pozdro!!! Do zobaczenia na drodze <piwo> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiba_gpz Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 haaa to ja tez sie pochwale po pierwsze gratulacje, super malowanko!!! a ja niedawno wrocilem z jazdy testowej mym ace'm, tyle ze byla juz ona legalna, bo kupilem dzis tax, co prawda jazda troche na kacu ale co tam, moto smiga super, elastycznosc zdumiewajaca, brak 6-go biegu bedzie wymagalo przyzwyczajenia bo noga pare razy z przyzwyczajenia biegu szukala, hmm i ta angielska lewa strona. mieszkam w malym miasteczku, i za duzo skrzyzowan nie ma,obawiam sie gdy zawitam do czegos wiekszego, poza miastem luz totalny, tylko gdy pomachalem lapa nadjezdzajacemu moto to ace buuuuuugdyz manetka wrocila do zera, :crossy: ale co tam zajarany jestem strasznie i basta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi