Arni Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Słabe zawieszenie jeszcze go nie dyskwalifikuje, mam to samo w A4 i nie utrudnia to życia. Jakiś sie zje*** to sie wymienia. Na żadne inne choroby auto nie cierpi a przynajmniej ja ich nie widze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Po za tym komfort jazdy audi jest deczko wyższy niż jakimś innym plebsem ;] Sorry chłopy ale zawiecha w audi pada bo nie jest od stara 266 i nie wytrzymuje skakania po torach kolejowych i krawężnikach. Podobny problem jest z alusami. Wchodząc do środka takich marek jak Mercedes, BMW Audi naprawdę czuć że jest to coś zrobione ze smakiem. Nie można porównać tych 3 marek do siebie ani do żadnej innej bo ich auta są z innej beczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@wa Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Do niedawna zajeżdżałem VW POLO 1,0 z 1991 roku (model po liftingu). Przez 6 lat, 150 tyś. dość intensywnej eksploatacji auto nie zawiodło. Zawsze dojechało do domu. Nie widziało linki holowniczej. To był ten niezniszczalny,stary Volkswagen. Od paru tygodni jeżdżę MB C250. Przeskok technologiczny i komfortowy jest ogromny. Po następnych 6 latach napisze czy jest bez awaryjny. :bigrazz: PS. Po kupnie i wielkim oglądaniu,szwagier chciał przypasować C-klasse do swojego Passata B5 1,9 TDi z 2004r. Wyglądało to mniej więcej tak. A bagażnik masz mniejszy,klime masz ręczną a ja klimatronik, a z tyłu troche ciasno itd. Wyprowadziłem go na prostą jak mu wytłumaczyłem że C-klassa jest z segmentu aut typu VW Golf,Bora a jego Passka to niech równa z E-klassą W211. Mina troszkę zrzedła,przymilkł jakoś trochę. Jego Passat też łatwo w życiu niema, ale jakoś też jeździ i nawet nie psuje się mu to. A jeździ do pracy do lasu,pracuje przy wycince drzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biscuit Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 To źle szwagrowi wytłumaczyłeś i zupełnie niepotrzebnie mu mina zrzedła. Passat to klasa średnia, Twoj Mercedes to średnia premium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 http://www.wykop.pl/ramka/462457/vw-pabat-...cja-przeciw-vw/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@wa Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Dzisiaj to niby są w jednej klasie. Tylko ta klasa średnia jest pociachana na inne podklasy (niższa,średnia itd.) W 1993r gdy debiutowała C-klasa to wyglądało całkiem inaczej. W 1993 roku VW nie marzył o czymś takim jak "luksusowy" Phaeton czy jakiś tam napompowany Golf Plus. Parę lat później motoryzacja dostała niesamowitego kopa i potworzyli podklasy aby ten cały bajzel poukładać. Weź pod uwagę "auta najmniejsze" według dzisiejszych kryteriów. I co mamy? Fiat 126p ,Daewoo Tico, Peugeot 107,Smart. O ile dwa pierwsze jeszcze jako tako można porównać ze sobą (choć i tak jest przepaść) to te dwa ostatnie to jest niesamowita przepaść technologiczna. Ale to dalej ten sam segment. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
straycat Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 W ostatnim numerze auto-moto jest test uzywanego golfa v i polecają zwykle 1.6 i turbodiesle 1.9. Odradzaja 2.0 tdi z poczatku produkcji, silniki fsi i skrzyni dsg bez udokumentowanej historii wymiany oleju. 1.9 tdi sa bardzo podatne na chip tuning i to bez utraty zywotnosci (jesli moc jest podniesiona w granicach rozsadku), wiec 1.9 + chip to chyba lepszy wybor niz 2.0 z ktorym moze byc problem chociazby przy odsprzedazy. Do tego v to raczej delikatna konstrukcja lubiaca dobre drogi przez swoj wielowahaczowy zawias z tylu i jakas niby rame pomocnicza z aluminium. ogolnie w tym auto-moto pisza, ze golf v jest nowoczesny, dobrze sie prowadzi i jest bardzo kosztowny w kupnie i serwisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 http://moto.allegro.pl/golf2-0tdi-dsg-gt-s...1233502026.html Spory przebieg. Gdzie on nakręcił to w tak krótkim czasie? :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
straycat Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 (edytowane) 62 tys w 3 lata to sporo??? dieslem??? Edytowane 16 Września 2010 przez straycat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Ja tam 62 miliony km widzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Yuby nie patrz na nasze posty, kazda sroka swoj ogon chwali, bierz VW. :icon_mrgreen: P.S. Dlaczego ma byc tobie lepiej niz mi :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangerous Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 YUBY gdzie Twoja sygnatura? Nie jesteś już tym samym YUBY'm... Spójrz mi w oczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Spory przebieg. Gdzie on nakręcił to w tak krótkim czasie? :icon_rolleyes: jak mu wypadl z kontenera u wybrzezy Brazylii to plywajac zrobil 2x traske Magellana potem dwa lata sechl jak go wyciagneli u wybrzezy pln Afryki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsumoto Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 a w naszym golfie zaczęły się dokładki :D po 6 latach od zakupu... ostatnio pompę paliwa szlak trafil :) Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Coż...nawet najlepsza pompa w koncu padnie od tłoczenia czerwonego :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi