Pompka Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Kilka lat temu na zimowym Giżycku pani w trakcie pokazu tańca :biggrin: wyciągneła kolesia z tłumu. Niezły był ubaw bo chciał go rozebrac a koleś miał na sobie kilka par kaleson i co zdjeła jedne to pod spodem miał kolejną warstwę :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 No i po niecałych pięciu godz. jazdy dotarłem do domu.dziękuję za miłą atmosferę ekipie z Płocka, Łodzi i Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProFil Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 SiemankoPłock tez wrocil do domu, jechalismy troche ponad szesc godzin, jeszcze nigdy tak nie zmarzlem. Super ludzie, swietna atmosfera. WARTO BYŁO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 (edytowane) witam, Poznań dotarł do chaty !!!!!! Ostatnie 100 km od domu była gołoledz i kupa śniegu i znajomy wyjechał po nas busem. Wiec dziś zrobiliśmy 340 km zamiast 440 :cool: Dzieki za zabawe !!! p.s. Galar czekam na zdjęcia !!!! :notworthy: P.S. SERDECZNE PODZIĘKOWANIA DLA ANDRZEJA JARSKIEGO, KTÓREMU CHCIAŁO SIĘ ZERWAĆ NIEDZIELE I JECHAĆ PRZESZŁO 100 KM PO DWÓCH MANIAKÓW !!!!!!!! Edytowane 11 Lutego 2007 przez paluch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Panowie i Panie szacunek wielki... :cool: Panowie i Panie szacunek wielki... :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Jestescie bohaterami na pograniczu z szalenstwem. Napiszcie prosze jak wygladaly warunki noclegowe na zlocie - czy ktos dal rade przenocowac w namiocie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Ja widziałem dwa rozstawione namioty i używane.Pozostali spali na salach w twierdzy, które były ogrzewane piecami kaflowymi i to w zupełności wystarczało. Gorzej było w czasie jazdyi niektórzy narzekali że trochę przemarzli.Mnie mimo owiewek manetek i ich podgrzewania zimno było w końce palców u rąk.ale jak widać większość (bo nie wszyscy się odezwali) dotarli szczęśliwie do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProFil Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Siemanko Ja spałem w twierdzy, ale np. załoga z okolic Wrocławia spała w namiocie. Ich sposobem na zimno bylo rozstawienie namiotu na warstwie słomy i okopanie go sniegiem, a wewnątrz po dwa spiwory dla kazdego. Stosowalismy tez wspólnie roznego rodzaju doustne srodki rozgrzewajace :crossy: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuśka Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 "................ale jak widać większość (bo nie wszyscy się odezwali) dotarli szczęśliwie do domu. Łódź dotarła do dom -bezawaryjnie i w komplecie(pięc zaprzęgów) na 22.00, wyjeżdżając z Twierdzy ok.11.30. Noski wszystkim Twardzielom :rolleyes: obmarzły,ale katarku nikt nie nabył.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golas Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Hej !! Są już zdjęcia z zlotu w giżycku :( http://www.vboyen.republika.pl A to ja :D Ja i moja maszyna...http://partnerservice.pl/vboyen/zlot2007zi...ietrukaniec.jpg Golas WŁADCA OGNIA :) ( tak to ja właśnie )http://partnerservice.pl/vboyen/zlot2007zi...ietrukaniec.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 moja facjata też widnieje w galerii :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 (edytowane) Ja też załapałerm się z topielcemco go wyciągneli strażacy z wodyna sobotnim pokazie. Edytowane 20 Lutego 2007 przez galar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 (edytowane) http://www.psmotor.pl/tu też są zdjęcia z Giżycka. Dziekujemy za przybycie Panie i Panowie!!! Wielki szacunek i podziw, tym większy, że warunki pogodowe były naprawdę ciężkie. Mróz -15*C i śnieg na drogach. Tej FJRy Palucha obrośniętej błotem pośniegowym i lodem to mi chyba najbardziej żal było :) Pozdrawiam serdecznie! Edytowane 26 Lutego 2007 przez Groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 mi też :P dopiero wczoraj ją umyłem więc ciut mi śrubki zaśniedziały od soli :) ale spoko będzied jeździć :P pozdrawiam !!!!! i do zobaczenia w Giżycku latem !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 (edytowane) haha i do zobaczenia w Giżycku latem !!!!!! :biggrin: ;) :) Edytowane 26 Lutego 2007 przez Groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi