urban Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Witam!!Ineteresuje mnie pewien silnik montowany w motocyklach Ducati. Otóż konkretnie chodzi mi o system rozrządu. Wiem że montowany jest tam wałek królewski. Chciałbym na ten temat jakieś zdjęcia, informacje techniczne itp. Szczególnie zależy mi na wypowiedzi Pana Adama M. no jak i oczywiście wszystkich innych forumowiczów którzy wiedzą coś na ten temat. Pozdrawiam urban Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 O ktory silnik ci chodzi, jedno czy 2 cylindrowy ? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 No wlasnie -chodzi o 1 cylindrowki: 125, 250 350, 450? czy 750-do 1000 MHR i 1000 S?Kolejne pytanie-a oso konkretnie chodzi?Jak chcesz jakie serwisowki- znajdziesz na emule widzialem nawet 1 cyl 450.Czyzby ta jedyna polska 450 tka zmienila wlasciciela i sie chcialo zagladac gdzie bez wiedzy technicznej sie nie powinno?Janek-Klekotek 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urban Opublikowano 1 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 O ktory silnik ci chodzi, jedno czy 2 cylindrowy ? Adam M. Jest mi to obojętne, interesuje mnie w ogóle zasada działania tego mechanizmu i jakieś dokładne zdjęcia. Wiem że wałek królewski miało jakieś Kawasaki. NIeważne czy 2 czy 1 cylinder. Proszę o pomoc!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 To ja też się podłączę do tematu, bo pierwszy raz się spotkałem z taką nazwą i chciałbym się dowiedzieć co to w ogóle jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi