Bajo Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Witam. Chcę dowiedzieć się ile powinien średnio palić skuter po tuningu. Piszcie ile wam palą i jaki tuning.Ja zacznę:-Cylinder Stage6 Sport Pro-Wydech LeoVince TT-Rolki 3,7grPali 4-5l/100km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 takie spalanie nie powinno Cie dziwić. Mnie skuter bez tuningu palił podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Bez żadnego tuningu, Aprilia SR WWW 50 2,5 - 3 L/100 km Sportowy wydech, sprzęgło, wariator, gaz box, Yamaha Aerox R 4 - 5,5 L/100 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajo Opublikowano 8 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Bez żadnego tuningu, Aprilia SR WWW 50 2,5 - 3 L/100 km Sportowy wydech, sprzęgło, wariator, gaz box, Yamaha Aerox R 4 - 5,5 L/100 kmMi pali tyle co twój aerox ale ja mam 70cc cylinder. Nie za dużo on pali?? No chyba ,że tak jeździsz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 To nie mój Rox, to Rox mojego bardzo dobrego qmpla :)Jeździłem z nim całe wakacje, wiec wiem ;) Szczerze mówiąc my pałowaliśmy cały czas ile sie dało , wiec moze dlatego tak dużo spalał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajo Opublikowano 8 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 To nie mój Rox, to Rox mojego bardzo dobrego qmpla :)Jeździłem z nim całe wakacje, wiec wiem :crossy: Szczerze mówiąc my pałowaliśmy cały czas ile sie dało , wiec moze dlatego tak dużo spalał ;)Chyba właśnie dlatego tyle palił. Mi mój pali 4,5 jak pocisne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 mój pali 5-5,5l , cylinder 70cc i tuningowy wydech, gaźnik 14mm(mało, 21mm by się przydał) Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pucek123123 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Mój keeway bez żadnego tunigu palił kolo 5 litrów na setke:] Po tym przeżyciu nic już mnie nie zdziwi co do spalania;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Jak jeszcze jeździłem jawką ( w silniku zrobione prawie wszystko co tylko możliwe) to jak się uwziął to wzięła 8 /100 km :icon_evil: Jak miała dobry humor to 90 poszła :buttrock: Stare dzieje hehe Pozdro ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzia Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Jak jeszcze jeździłem jawką ( w silniku zrobione prawie wszystko co tylko możliwe) to jak się uwziął to wzięła 8 /100 km :buttrock: Jak miała dobry humor to 90 poszła :) Stare dzieje hehe Pozdro ! 8L/100km troche dużo. prędkość imponująca ale czy napewno, ja jestem fanem silnika 223 ale 90 to on raczej nie pujdzie. mój ogar 200 (z silnikiem z jawki) pali 3-4L/100km i jedzie 70km/h Może miałeś cylinder 80 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Mój keeway bez żadnego tunigu palił kolo 5 litrów na setke:] Po tym przeżyciu nic już mnie nie zdziwi co do spalania;) może mówisz o zblokowanym...bo zblokowane czasem palą wiecej niż odblokowane. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 może mówisz o zblokowanym...bo zblokowane czasem palą wiecej niż odblokowane. :buttrock: zblokowane na przekładni palą więcej, to prawda Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daron Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Ja miałem skueter marki Sym Red devil z roku 2004 - jeszcze niedawno. Seryjnie jechał 70 km/h i palił z 3 L/100 . Założyłem cylinder Malossi Sport 70, wydech tecnigas Next R, Wariator Polini Speed control + sprzęgło RMS rancing, gaźnik zwykła 14 z większymi dyszami. I palił 4- 4,5 /100. Poniżej 4 nie schodził jedynie na trasie ,gdy miałem do pokonania 120 km w jedna strone to zszedł poniżej 4 jadąc cały czas 70 km/h. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalloKS Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 moja aprilia amico (silnik minarelli SB4) przy sportowym wydechu gianelli,gaźniku 12mm z większymi dyszami i dosyć lekkimi rolkami pali od 3l górna granica to jakieś 4-4,5l :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusztyk Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 A powiedzcie jak sie powinno jezdzic zeby malo palil i malo silnika zuzyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi