TUREK Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 witam wie ktos czy jutro 16 jest trening dla motocyklistow. na stronie jest napisane ze W okresie od 01.07.2007 r. do 31.07.2007 r. nie odbędą się cotygodniowe treningi doskonalenia jazdy samochodem. niech ktos da znać?? nie wiem czy Ci to jakoś pomoże ale 9.07 (ostatni poniedziałek) normalnie śmigaliśmy - tzn. prawie normalnie bo po mokrym :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Siemka ! Wiecie co wam powiem, ze to poprostu kpina aby nawet drogowskazow na ten objekt nie bylo. Znalezc go to masakra ( no prawie ) Przy okazji dzieki Ricky za udzielenie pomocy i opis drogi. Osobiscie uwazam ze te wtorkowe sa nieco ciekawsze. :) Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 tylko we wtorek to trzeba krecic kółka poniżej 2min to wtedy nie spowalniasz pozostałych!!!! nie mowiąc juz o licencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziur Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 szykuje sie ktos na poniedzialek /30-07/? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CRASH Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 szykuje sie ktos na poniedzialek /30-07/?mam nadzieje że w końcu uda mi się wyrwać w ten poniedziałek , wszystko zależy od pogody, na stronie AW coś tam piszą że we wtorek/7-08/ nie ma treningu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziur Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 CRASH - jaka blacha bede cie wypatrywal. PK0829 - moja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Kto się wybiera 13.08 na tor? Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziur Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 jak bedzie pogoda to jade. Miałem byc 30 lipca ale padało wiało i było w h*j zimno wiec odpusciłem. Pogoda zamówiona na 13 hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Kolejny trening zaliczony. Trochę pechowy co prawda, ale najważniejsze że wszystko w porządeczku, a i czas udało się poprawic. :crossy: Strasznie dużo gleb bylo, ale chyba nic poważniejszego nikomu się nie stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody-sbt Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Witam wszystkich, rowniez dzisiaj bylem na torze jak zwykle od 3 tygodni!! Gleby byly obfite!! Nawet przerwany trening był!!! Mam pytanko czy ktos wie gdzie mozna znalezc jakies zdjecia z dzisiaj?? Bo widziałem, ze duzo osob latało po krzakach z aparatami, a nawet na wyjsciu na prosta mieli kamere i tam siedzieli, wiec bylbym wdzieczny za odpowiedz!! Dzisiaj wykrecilem 2:18,1 wiec jak na 125 bez owiewy i na zwyklych oponach z 2000 roku to nie narzekam :crossy: Pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CRASH Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Witam wszystkich, rowniez dzisiaj bylem na torze jak zwykle od 3 tygodni!! Gleby byly obfite!! Nawet przerwany trening był!!! Mam pytanko czy ktos wie gdzie mozna znalezc jakies zdjecia z dzisiaj?? Bo widziałem, ze duzo osob latało po krzakach z aparatami, a nawet na wyjsciu na prosta mieli kamere i tam siedzieli, wiec bylbym wdzieczny za odpowiedz!! Dzisiaj wykrecilem 2:18,1 wiec jak na 125 bez owiewy i na zwyklych oponach z 2000 roku to nie narzekam :icon_mrgreen: Pozdrawiam Wojtekto Ty Wojtek leżałeś na sławiniaku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody-sbt Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Na szczeście to ja nie byłem :icon_mrgreen: jeden raz mnie tylko wywiozlo bo za bardzo chcialem opuznic hamowanie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekL Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 to Ty Wojtek leżałeś na sławiniaku ? Na sławiniaku leżało niebieskie r-6 chyba Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CRASH Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Na sławiniaku leżało niebieskie r-6 chybaPozdrówkitak, z tym że to była r1 , highside dał mu rade , koń kompletnie rozbity , jeżdziec w całości, ale leżał tam też ktoś na 125cbr , dlatego myślałem że to Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekL Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 tak, z tym że to była r1 , highside dał mu rade , koń kompletnie rozbity , jeżdziec w całości, ale leżał tam też ktoś na 125cbr , dlatego myślałem że to Wojtek Możliwe, że to r1 było i cbr125 faktycznie też tam padło. A mi na psyhice ten cement na wiekszości toru strasznie siedział - widziałem ten porozlewany olej zanim jeszcze posypali, wiem ile tego było i nie moge sie przełamać żeby po tym normalnie jechać. A tak BTW - oni to posypują cementem "gorażdże" najzwyklejszym z worków po 25 kg. Mam nadzieję, że MMP to rozjeżdżą dokumentnie i wszystko do normy wróci. Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi