Adam M. Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Czyli ulepszona kopie BMW R75 ( Sahara ). Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poll Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Panowie zapodajcie jakieś fotki na tego awoszczaka 700 bo pierwszy raz się z nim spotykam i jestem bardzo ciekaw jak wygląda.Ew. jakies namiary gdzie mogę go znależć w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek20 BSA A65 Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 proszę... http://www.wehrmachtsgespann.de/emw.htm http://de.wikipedia.org/wiki/AWO_700 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekstryszawa Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Witam wszystkich fanów AWO :biggrin: Posłusznie melduję się jako posiadacz: jednego skundlonego AWO, jednego oryginała (no prawie...) z wózkiem STOYE żyletką, jednego instant (w proszku) oryginała przejściówki, no i jeszcze ze dwóch niekompletnych w skrzynkach. Pozdrawiam Jaro :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poll Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Barzdo ciekawy ten AWO 700 ale bym raczej powiedział że do BMW podobny chocia silnik ma podobny kształt(pozatym że to boxer). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 mój wujek ma avo oraz jaskółkę i mz trophy :icon_biggrin: ale nie ma internetu :biggrin: pozdro Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajzol Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 miałem kiedyś AVO godna maszyna nie do zajechania ,prosta jak drut nnno i nie awaryjna , trafił mi sie dobry klient i sprzedałem :icon_mrgreen: teraz załóje wariat zemnie :icon_razz: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 miałem kiedyś AVO godna maszyna nie do zajechania ,prosta jak drut nnno i nie awaryjna , trafił mi sie dobry klient i sprzedałem :) teraz załóje wariat zemnie :) :banghead: Kolega mówił mi kiedyś o Twoim Awoku (o ile jesteś z tego Rogóżna koło Rzeszowa) - podobno spoko sprzęt miałeś;;; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simm7 Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Witamm! No to macie kolejnego właściciela AWO na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nerox Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Odświeżę temat :) dwa tygodnie temu stałem się właścicielem awo simson sport. teraz go rozebrałem i szykuje to malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi