majkelpl Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 A po browara ja sie zglosze :) :) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 ok, nie ma sprawy, przy pierwszym spotkaniu :bigrazz: mycior, czekam na odpowiedz, napisałem ci na pw. Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 hej witam ponownie Juz jeden transport jest Full , ale mam jeszzcze 4 miejsca w nastepnym, zgloszenia max do 24 sierpnia.Moto maxymalnie 4 wrzenia musi być u mnie (Arringhton - Cambridgeshire). i coś jakoś kolo 7-8 bedą w PL.Jak cos to nie smieccie w temacie tylko odrazu dawajcie na PW. pzdr moj ang nr. 07871 594 323 pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 hejka Sprawa juz nieaktualna bo obydwa transporty sa FULL. Kiedy bedzi enastepny transport to zapodam info na Forum. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 (edytowane) hejka Sprawa juz nieaktualna bo obydwa transporty sa FULL. Kiedy bedzi enastepny transport to zapodam info na Forum. pozdrawiam Witam ponownie SORRY za zamieszanie, ale jesli ktos sie zglosi jeszcze do 27 sierpnia to mam mozliwosc coś zorganizowac, bo wykluły sie nowe sprawy i organizuje jeszcze jeden transport. pzdr Edytowane 18 Sierpnia 2007 przez MYCIOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 witam ponownie sprawa powyzsza juz ZAMKNIETA!! Nastepny transport z okolic LONDYNU około 17 wrzesnia,mam wolne 4 miejsca jeszcze. pozdrawiam Oferujemy transport motocykli z Anglii ( UK ) do Polski ( PL ). Cena za transport motocykla to 110 funtów lub 600 zł. Motocykle będą odbierane maksymalnie do 100 km od Londynu i mogą być dostarczone do całej południowej polski. Motocykle dostarczam na długości całej trasy A4 .Częstotliwość transportów zależy od ilości zleceń Kontakt na PW. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caratoskar Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Witam,a jak jest z transportem motocykla na terenie Polski.Kupiłem motocykl w Zarzeczu koło Jarosławia i muszę go w końcu przetransportować do Gdańska.Proszę podać cenę jak to w ogóle mozliwe.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Witam,a jak jest z transportem motocykla na terenie Polski. hej Tytuł postu: Transport Motocykli z Anglii do Polski, oferuję za rozsądne pieniazki i tym sie zajmuje od czasu do czasu pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majk Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 witam jestem nowy na forum i interesuje mie glownie co mam zrobic jesli kupie od goscia w angli moto wypelnie z gosciem to v5c to kto musi to wyslac i ile musze czekac i czy musze czekac na to wyrejestrowanie w dvla jesli ja bym chcial go zarejestrowac w polsce.i jak ja go bym kupil to czy moge na nim jechac jesli nie mam insurance w dzien zakupu?jakie papiery potrzebyje w polsce do rejestraci prosze o pomoc z gory gdziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 witam jestem nowy na forum i interesuje mie glownie co mam zrobic jesli kupie od goscia w angli moto wypelnie z gosciem to v5c to kto musi to wyslac i ile musze czekac i czy musze czekac na to wyrejestrowanie w dvla jesli ja bym chcial go zarejestrowac w polsce.i jak ja go bym kupil to czy moge na nim jechac jesli nie mam insurance w dzien zakupu?jakie papiery potrzebyje w polsce do rejestraci prosze o pomoc z gory gdziekuje Co ty chcesz zrobić?? Kupic motocykl w UK wyrejstrowac go i wrocić nim do polski jako wyrejestrowanym i bez insurence??? Zastanów sie sam nad tym pytaniem??? :icon_mrgreen: 1.Nie masz insurence - nie jedziesz2.Kupujesz moto w UK to V5C wypełniasz (powinien sprzedajacy wypełnić) zielony świstek na siebie (czekasz 4 tyg ok)- jesli moto zostaje w UK , jeszli bierzesz do PL to wypełniasz czesc o exporcie (nic nie czekasz tylko bierzesz reszte dok. i TRANSPORTUJESZ moto do PL) .3. Do rejestracji potrzebne sa 1-8 z dowodu rejestracyjnego. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimek Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Transport Motocykli z Anglii do Polski, oferuję za rozsądne pieniazki i tym sie zajmuje od czasu do czasu czy dalej zajmujez sie transportem Bo w najblizszym czasie bede potrzebował transportu do polski z angli dla mojego motocykla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 cos sie powinno wyklarowąc moze w Maju, ale narazie ziałalnosc w tym kierunku zawieszona.Jelsi sie cos ruszy bedize info na FM pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruthi7 Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Transport Motocykli z Anglii do Polski, oferuję za rozsądne pieniazki i tym sie zajmuje od czasu do czasuczy dalej zajmujez sie transportem Bo w najblizszym czasie bede potrzebował transportu do polski z angli dla mojego motocykla Witam!Ja średni kursuję co 3 tygodnie. Czasami (ale nie zawsze) zdarza się, że na vanie jest miejsce na 1 motocykl. Najbliższy kurs 14 marca. O więcej info napisz na PW bądź gg: 2814187 Pozdrawiam, ruthi7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikel54 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Wybieram się na początku maja po motocykl do Anglii będzie wiec miejsce na coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Moto sprzedałem wczoraj ale chętnie bym wysłał silnik od Suzuki GS500 do PL i kilka pierdołów. Napisz w jakie miejsce w UK jedziesz. Pozdrro. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi