majkelpl Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Albo V5C na siebie, albo odcinek ( z V5C ) ze sprzet jest wyrejestrowany z DVLA i moze isc na export.Juz to gdzies opisywalem, sprawdz w tematach :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 (edytowane) Witam.Ja bede trachał motór od angoli własnie i moze koledzy by mi napisali jaki dokumenty angielskie musze otrzymac z motocyklem zeby go bez zadnego problemu zarejestrowac w Polsce. poz :buttrock:http://forum.motocyklistow.pl/Kupno-motocy...gli-t64157.htmlO tu masz wszystko jak na dloni :) Edytowane 12 Stycznia 2007 przez Lime82 Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superfastmario Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 O!Wielki dzięki za odnośnik :banghead: poz :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubek145 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 moze droga dluga, ale warto moim zdaniem tu kupic moto, te powypadkowe odrazu rozbieraja na czesci a nie naprawiaja, wiekszosc ma pelna historie serwisowa, no i drogi mniej dziurawe :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 (edytowane) Jak pewnie wiesz nie wszystkie powypadkowe, bo dziela sie na cztery kategorie sprzety w UK.A i B to rzeczywiscie zlomy, ale C i D maja szanse jezdzic dalej.Jak masz do kupienia gdzies tanio sprzeta z C lub D to spoko bo to praktycznie kosmetyka lub malo roboty. Edytowane 12 Stycznia 2007 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superfastmario Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Ja wole z anglii bo bede miał licznik w milach i jak mnie jebna pały na radar to bede mógł powiedziec"o co kaman panie władzo, tylko 90 leciałem" :notworthy: A seryjnie, licze na ZDECYDOWANIE lepszy stan techniczny, niz w moto kupionym w polsze.Oczywiscie sa wyjatki jak wszedzie. Poz :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 witam ponownie jade do UK 31 marca i moge zabrać jeszcze jeden motocykl.Co do ceny - patrzy wyżej :icon_mrgreen: . Moto moge dostarczyć do 300 km od Londynu (bo dalej mi sie nie chce jechać). Motocykl odbrieram w piatek 30 marca lub w sobote 31 marca i dostarczam w niedizele 1 kwietnia. temat września jeszcze "w proszku" pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Jadąć z Polski do Anglii oczywiscie po moto w Polsce podjade najlepiej jak moto byloby w okoliczy trasy rzeszów, kraków, opole , wrocław, berlin ;-). Wszystko jest do dogadania. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witson Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Podłącze sie pod post, chciałem zapytać czy jakieś szczególne dokumenty są potrzebne w przypadku zakupu motocykla crossowego ? Taki motorek nie ma prawa do rejestracji i zazwyczaj dostaje sie tylko umowe kupna sprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 nie wiem jak to jest jak sie ma tylko US.Ja woze na FV i zawsze na granicy sprawdzali, ale tylko tablice rejetracyjne hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witson Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Rozmawiałem z kolesiem co bedzie mi go przywoził, powiedział że nie ma problemów żadnych. Więc jestem dobrej myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Poniewaz jeden kolega sie rozmyślił to teraz mam wolne miejsca na transport 2 moto z Polski do Anglii w okolicach po połowie marca najpozniej do 1 kwiedni moto by było w UK . Wszysto tak jak wyzej. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 witam ponownie Przechodząć do konkretów to są trzy daty, a mianowicie wyjazd z PL 7 marca lub 21 marca lub 4 kwietnia i dostarcznie moto do UK 2 dni po wyjezdzie.Tak jak pisałem jest miejsce na 2 moto. Jak ktoś cos - to na PW. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mini Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 A nie orientuje sie nikt ile kosztuje przyczepka do auta na motocykle ? Jestem tutaj <uk> autkiem i mam hak Wrocic chce na ojczysta ziemie w czerwcu 2008 :icon_mrgreen: Jeden z kolegow wybil mi juz pomysl jazdy bez prawka wiec musze w ten sposob zakabinowac ..Autem i tak musze wrocic wiec w sumie wydaje mi sie ze pomysl z przyczepka byl by dobry Oczywiscie jak takowa bym znalazl i jesli bedzi ena 2 czy 3 motocykle to chetnie cos jescze bym na nia zapakowal :banghead: Jestem ciekaw czy tanio mozna cos takiego kupic tutaj Wiem ze nowa kosztuje 1500 funtow W gazecie ja wychaczylem myslalem ze poczatkowo to 150 za nia do zaplaty ale o jedno zero mi sie pokickalo heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Majkel ja będąc w Uk wciąż mam problemy z dojazdem do pracy, w zwiazku z tym biore pod uwagę zciągmięcia tam mojego walca, powiedz bo nie odbyłem takowej podróży motocyklem, jakie ogolnie są koszty przejazdu , chodzi mi o kalkulacje nadać go na busa, czy grzać samemu?Bo z tego co tutaj piszesz to wychodzi chyba fifty-fifty.Mam do celu 2000tyś kaemów. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi