bogumil Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 http://cgi.ebay.com/ebaymotors/New-2007-V-...bayphotohosting(Nie wiem czy to sie wyświetli tak jak trzeba)Motor z 2007 roku ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reminator Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 bo to EU a nie USA ... z drugiej strony masz ladne kobiety a nie nadymane hamburgerami potwory ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Co w tym dziwnego, przeciez to 650.Cena do kupienia jest 6 tys, a 2 tys to cena wywolawcza. Adam M.PS. Ladnych kobiet tutaj tez nie brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Co w tym dziwnego a nic, nic - może chodziło o cene? 6000 x 3 zł = 18 000 zł - no to przecież u nas też można kupić za tą cenę Adamie, a może nawet taniej... he, he ;) Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zadna rewelacja jak na 650 :lapad: Wlasnie przegladalem amerykanski Ebay i za taka kase mozna miec 1100 z 2003-4 roku :banghead: :notworthy: Poza tym ..... co sie dziwisz ze w Polsce takich ofert nie ma ???Handlarze tez ludzie i chca zarobic, fakt ze troche przeginaja z cenami :banghead: A takiego sprzeta za ta kase to sie nie oplaca sciagac do Polski. Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 (edytowane) jak zadna rewelacjanowy model w polsce - 2006 rok (posezonowa wyprzedaż) - to 31.000 złotycha tutaj 2007 bez przebiegu za 19.000no chyba jest różnica a różnica to to ile musimy zapłacić za nierobów - w całej uniiparlamenty wielkiebezrobotni na super zasiłkunierentowne działy produkcyjnei dotacje do każdej nawet najmniejszej cebuli czy buraka pozdrklaus Edytowane 4 Stycznia 2007 przez Klaus_Drifter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 18 tys zł plus transport, cło i VAT i wcale nie jest już tak tanio. A za 18 tys to można kupić w kraju ładnego XVS 1100 (tylko starszego kilka latek). majkelpl-> a co handlarze to co - Caritas Polska? I tak to oni zbili ceny motocykli używanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Kurna, jak to zazwyczaj bywa, jak człowiek czegoś szuka, to nie ma specjalnego wyboru akurat...Ale kiedy już coś się kupi, wtedy dopiero widać, że mogło być lepsze to lepsze tamto, tu taniej tam więcej.Cóż, ja cieszę się tym, co mam. Za jakiś czas pewnie będę zmieniał i może będzie to już czas znormalniałego rynku, gdzie można będzie wybierać i wybrzydzać do woli.Obym kiedy dożył tej pociechy, żeby motory trafiły pod strzechy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 W Polsce to jeszcze dlugo nie bedzie normalnie. Zachód ma juz za soba nasycenie rynku i ceny sa ustabilizowane od dawna.A co do handlarzy - to wydaje mi sie ze lepiej sprzedac wiecej sprzetów a ciut taniej, niz szukac leszcza i sie nachapac za jednym razem.Nie wystarczy zarobek na sztuce 500-1000 zlotych ?Sciagnie 10 i juz wychodzi na swoje a tak to ceny sa wywindowane.Ja wiem ze mozna sprowadzac TANIO sprzety z USA, miec duzo klientów i jeszcze na tym zarabiac i jak juz wczesniej pisalem, planuje sie tym zajac :) :) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 W Polsce to jeszcze dlugo nie bedzie normalnie. Zachód ma juz za soba nasycenie rynku i ceny sa ustabilizowane od dawna.A co do handlarzy - to wydaje mi sie ze lepiej sprzedac wiecej sprzetów a ciut taniej, niz szukac leszcza i sie nachapac za jednym razem.Nie wystarczy zarobek na sztuce 500-1000 zlotych ?Sciagnie 10 i juz wychodzi na swoje a tak to ceny sa wywindowane.Ja wiem ze mozna sprowadzac TANIO sprzety z USA, miec duzo klientów i jeszcze na tym zarabiac i jak juz wczesniej pisalem, planuje sie tym zajac :) :)No to ja trzymam kciuki i kontakt, może w przyszłości zostanę klientem Twojej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekm Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 planuje sie tym zajac a może to też przyszła szansa dla mnie?amen ;) mała dygresja...pracowałem w handlu (w szmatach) i powiem Wam na czym się robi prawdziwą kasę, na tasiemkach do firanek z pasmanterii, jedynie 500% marży, ale co tam hehe Co do cła, to bezsensem jest wprowadzenie opłaty celnej na motocykle w Polsce, skoro służy ona ,ochronie swojego rynku (co jest pozorne,ale to inna sprawa), a jak się orientuję, w naszym kraju nie produkuje się rdzennych moto prawda? a jakiekolwiek się u nas robi? (pomijam zacisza garaży). Aaaaa,juz wiem po co nam cło, żeby zedrzeć z obywatela :).smiszy mnie też, jak handlarze piszą: "moto sprowadzone z niemiec, cło i akcyza opłacone".....kiedy u nas od 1 maja 2004 nie płaci się cła za toawary sprowadzone z krajów UE. Największe cło jak się okazuje, zdziera się z Made in China......to jest prawie cło "zaporowe", a jednak sprzęciol tamten jest u nas za małą kasę (więc ile kosztowałoby bez cła?). yyy,duzo tego, nudzi mi sie. maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merida125 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 z ciekawosci sprawdzilem i stwierdzilem fakt.dla porownania - XVS650A Drag Star Classic (zestaw akcesoriów GRATIS!!!)31 900zl kosztuje w polsce i cena dotyczy zeszlego rocznika....ROZNICA JEST NIESAMOWITA :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 a może to też przyszła szansa dla mnie?amen :icon_mrgreen: mała dygresja...pracowałem w handlu (w szmatach) i powiem Wam na czym się robi prawdziwą kasę, na tasiemkach do firanek z pasmanterii, jedynie 500% marży, ale co tam hehe Co do cła, to bezsensem jest wprowadzenie opłaty celnej na motocykle w Polsce, skoro służy ona ,ochronie swojego rynku (co jest pozorne,ale to inna sprawa), a jak się orientuję, w naszym kraju nie produkuje się rdzennych moto prawda?A samochody to się produkuje? Jest na runku jakiś "polski" samochód? :biggrin: O ile wiem, to tylko składa, więc co takiego mają ochraniać cła czy akcyzy?Właściwie nie mają tylko miały, bo chyba teraz to jakiś podatek ekologiczny wchodzi...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszekpa Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Różnica jest prostażyjemy w komunistycznej europie gdzie 50% wartości tego motoru to wszelkie podatki.W końcu chcieliśmy żyć w Pol :biggrin: sce solidarnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Największe cło jak się okazuje, zdziera się z Made in China......to jest prawie cło "zaporowe", a jednak sprzęciol tamten jest u nas za małą kasę (więc ile kosztowałoby bez cła?). a jakie sa stawki celne za rzeczy z Chin (nie tylko moto)?? dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi