Drages Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 niestety silniki twin spark w alfie nie należały do udanych ale V6 jaką wykombinowali została wybrana silnikiem roku bodaj w 98 albo 00 (nie pamiętam teraz niestety). Także taka 2,5 V6 na niedzielne przejażdżki jak znalazł, tylko trzeba spoglądać na wskaźnik poziomu paliwa... niestety, bo lubi się napić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maderick Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 ja smigam beemwu :D e30 roczniki 88 wiem wiem wioch zalatuje ale bardzo fajne autko 1.6 w gazie :D malo pali jeździ i na glowe nie kapie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delta81 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 (edytowane) A ja 4 rok Lancią Deltą I 1.6 GT i.e. z 90r. I cieszę się, że nie jestem jednym z 85000 Polaków posiadaczy pancervagenów czy też innych puszek od hitlerowskich ku.ew. :icon_twisted: Edytowane 28 Stycznia 2009 przez maryan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 I cieszę się, że nie jestem jednym z 85000 Polaków posiadaczy pancervagenów czy też innych puszek od hitlerowskich ku.ew. Masz za to brykę od włoskich ku...ew dlatego sypnie Ci się szybciej niż przypuszczasz :P Ale w tym wypadku nie jest bledem miejsce zakupu auta, tylko wybrany model To nie jest kwestia wybranego modelu tylko wybranej marki :D Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 (edytowane) innych puszek od hitlerowskich ku.ew. :icon_twisted: Wydaje mi sie, ze masz niezle kompleksy narodowosciowe :icon_mrgreen: Masz za to brykę od włoskich ku...ew dlatego sypnie Ci się szybciej niż przypuszczasz :P ale za to jest pieeeeeekna - oczywiscie o gustach sie nie dyskutuje :icon_mrgreen: :crossy: Edytowane 28 Stycznia 2009 przez ks-rider Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delta81 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 :notworthy: Domyślam się, że koledzy nie mają styczności z marką, także nie dyskutuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 koledzy mają styczność z różnymi markami od lat i wierz mi, alfa, fiat i lancia to technicznie ta sama półka. Czyli bardzo niska. Jak chcesz ładne autko do jeżdzenia do kościoła to możesz sobie coś z tej półki kupić ale jak chcesz trzaskać kilometry to musisz wrócić do - jak się wyraziłeś - hitlertowskich ku...ew albo japońskich, bo niestety te włoskie to jeszcze długo nie zrobią porządnego auta :D Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Ja tam śmigam hamerykanem i jakoś nie narzekam ...... no dobra, przyznam sie ...... uchodzi mi powietrze w tylnim kole :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delta81 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 do jeżdzenia do kościoła to możesz sobie coś z tej półki kupić ale jak chcesz trzaskać kilometry to musisz wrócić do - jak się wyraziłeś - hitlertowskich ku...ew Czyli nie ma kolega styczności, bo osobiście znam osoby, które klekotami przejechały 300-400tys. km A kto wprowadził pierwszy na rynek silniki w technologii common rail. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwicjusz Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 e, takie tam gadanie... Wedlug mnie jak się dba tak się ma. I tyle. Nawet panzerwagen nie wytrzyma jak się zaniedbuje eksploatacje, sam mam przypadki znajomych klnących na swoje ukochane i jedyne VW, jak i szczęśliwych posiadaczy wlochów czy francuzów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 A ja mam wyj**ane na wasze E30, E36, E39 i inne też amerykańce bo pucuję się MB w107 V8 rocznik 73 jedyny słuszny wybór. :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 A kto wprowadził pierwszy na rynek silniki w technologii common rail. Kolega się tak nie chwali wiedzą, bo to już dzieci w przedszkolu wiedzą. e, takie tam gadanie... Wedlug mnie jak się dba tak się ma. I tyle. Nawet panzerwagen nie wytrzyma jak się zaniedbuje eksploatacje, sam mam przypadki znajomych klnących na swoje ukochane i jedyne VW, jak i szczęśliwych posiadaczy wlochów czy francuzów... Niestety statystyki są nieubłagane :) nawet jeżeli znasz 100 szczęśliwych posiadaczy włochów i francuzów to znaczy że nie znasz 10000 ich nieszczęśliwych posiadaczy... :D Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Kolega się tak nie chwali wiedzą, bo to już dzieci w przedszkolu wiedzą. Niestety statystyki są nieubłagane :) nawet jeżeli znasz 100 szczęśliwych posiadaczy włochów i francuzów to znaczy że nie znasz 10000 ich nieszczęśliwych posiadaczy... :D Odwrotnie jest z posiadaczami szmelcawagenow. Ci sa zawsze bardzo zadowoleni ze swojej fury-chocby im sie wszystko sypalo. Marka zobowiazuje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro78 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Oj, zrobił się OT... Ja jeżdżę: - Nissanem Primerą r. 2000 - rewelacja, tylko pijak straszny, - Peugeot 307 HDI r. 2004 - "taki sobie" :banghead: , - Renault Trafic 2.0dCI r. 2007 - rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 (edytowane) Mazda 323 B z 93 roku ;) Zajebisty, japoński samochodzik. Stan super w kakę. Edytowane 29 Stycznia 2009 przez Greedo Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi