wueska Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 sporo wiesz jak na dziewczyne która ma 15 lat ;| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikusia1625 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 hehe wiem bo sie tym interesuje, jeździ sie troche :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IsKra66 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 sporo wiesz jak na dziewczyne która ma 15 lat ;|hehe wyjales mi to z ust. Bo to samo mialam napisac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikusia1625 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 ale to źle czy jak?? ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IsKra66 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 (edytowane) ale to źle czy jak?? ;/Nie no ...dobrze hehe. Łamiesz stereotypy i tak ma być (jeszcze w tym wieku to w ogóle) :icon_mrgreen:Tylko mam nadzieje, ze w stwierdzeniu "jezdzi sie troche" to nie Ty prowadzisz poki co :buttrock: Pzdr Edytowane 26 Sierpnia 2008 przez IsKra66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikusia1625 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 no własnie ja prowadze:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zostaw ja :clap: też miałem gdzies tyle latek jak zaczołem prowadzić auta i sie pchac za kierownice... A jak chesz coś lepiej sie pointeresowac to by wypadało wiedze podbudowac jakas teoria z fizyki zeby wiedziec co i jak :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IsKra66 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zostaw ja :clap: też miałem gdzies tyle latek jak zaczołem prowadzić auta i sie pchac za kierownice... A jak chesz coś lepiej sie pointeresowac to by wypadało wiedze podbudowac jakas teoria z fizyki zeby wiedziec co i jak ;)hehe ale ja jej nie ruszam :PWole chlopcow :biggrin: ale off :cool: Ja sie poprostu martwie o bezpieczenstwo mlodych osob :P zwlaszcza tych za kierownica BMW :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 BMW - BARDZO MAŁE WSZYSTKO :) Bez urazy chłopaki :] heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Ja tam lubie o BMW zwłaszcza dźwiek silnika :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartMFK Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 a ja się nasłuchałem bmw- będziesz miał wydatki samochód dla dresów dla tych co mają problemy z małym sprzętem co się muszą dowartościować osrałem te opinie i sam kupiłem bume :P bo mi się podoba i dobrze lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IsKra66 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 or... z inne paczki... BMW - Bardzo Mocna Wódka :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartMFK Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 a może bmw- bardzo mam wyj**ane hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikusia1625 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 (edytowane) bandyci mogą wszystko hehe No nie powiem bardzo pchałam sie za kółko:P no i ......... Edytowane 28 Sierpnia 2008 przez Nikusia1625 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 takie pchanie za kółko bardzo róznie sie kończy, pamietaj o tym;P Ja tez olewam to dresiarstwo;) I tak bardziej podobaja mi sie Audi:P ale beta ma swój urok;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi