mongor Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Klod, grosz do grosza, a zbierze się trzosa :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Trzoda na szosie - akronim taki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Chyba tak? Bydło zawsze leci na kasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Co to jest trzosa? Nie wiem ..... Ja tylko polski znam ..... dialektów małopolskich nie znaju :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongor Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Nie wiem ..... Ja tylko polski znam ..... dialektów małopolskich nie znaju :DHm, mówisz, że tylko polski znasz, a to tak czysto po Polsku. No, może po staropolsku :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 A co to ma do rzeczy? Stacja jest Żony i jej Rodziny, Ja tylko zarządzam ..... paliwa za darmo nie dostajemy, a marże są jakie są więc ........ aktualnie różnica między PB a ON to jakies 15-20 groszy ...... no więc policz ile bym zaoszczędził na 1000 km :D Założenia takie (a dlatego bo tyle paliło BMW (Auto A) poprzednie w Dieslu a teraz tyle pali moje aktualne (Auto B): Auto A - Diesel - spalanie 12 litrów ON na 100 kmAuto B - Benzyna - spalanie 10 litów PB na 100 km Policzyłem: Auto A według dzisiejszych cen ON kosztowało by mnie 45,84 zł za 100 kmAuto B według dzisiejszych cen Pb kosztuje mnie 40,01 zł za 100 km No ale zakładając że palą tyle samo to:Auto A według dzisiejszych cen ON kosztowało by mnie 45,84 zł za 100 kmAuto B według dzisiejszych cen Pb kosztuje mnie 48,12 zł za 100 km No to jak robię powiedzmy 10 tysięcy rocznie to bym zaoszczędził mając Diesla 228 zł rocznie ......... majątek :) No dobra tylko ile mocy miał ten diesel a ile benzyna i w jakich budach siedziały?IMO z dupy porównanie ;) Nie ma bata żeby diesel palił podobne ilości wachy co analogiczna benzyna.Ale i tak wole benzyne. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 mój w mieście przy emeryckiej jeździe, spokojnie opyli ponad 20 litrów Pb Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek19 Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 mój w mieście przy emeryckiej jeździe, spokojnie opyli ponad 20 litrów PbTo co ty tam masz pod maską ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Prosiak pali od 14 do 20 w mieście ...... RS pali od 6 do 11 w mieście ..... Jaguar zawsze palił 11-12 i nieważne czy w mieście czy w trasie :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 To co ty tam masz pod maską ??5,4 V12 Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 A jaki rodzaj naczepy? Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Klaudiusz a postawisz na pracującym silniku w Cayenne 5 zł w pionie?Co do spalania to fajną anegdotkę kiedyś usłyszałem.750i nie da rady natankować do pełna, jak silnik chodzi :biggrin: Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongor Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Na w140 SEC V12 można postawić monetęTaa, ale to już było. O ile pamiętam, to szukałeś Saaba. Kupileś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Klaudiusz a postawisz na pracującym silniku w Cayenne 5 zł w pionie?Co do spalania to fajną anegdotkę kiedyś usłyszałem.750i nie da rady natankować do pełna, jak silnik chodzi :biggrin: A po co ? Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoz3k Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 No taki kulturalny silnik ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi