Natalia Cattiva Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Nadal mam - M103.Uzytkowany na co dzień. ;)Czyli 3.0 12v na mechanicznym wtrysku na codzien .. o masz .. ;) Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FIS Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Noo i jeszcze w automacie i na gaźniku gazowym...A co... :) A ponoć nie jeździ... ;) Cytuj "Radość z jazdy zaczyna się tam, gdzie kończy się ekonomia.'' Autoryzowany dealer S&S Cycle https://harley-parts.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 To już wiademo dlaczego masz z k-jetem cyrki. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Noo i jeszcze w automacie i na gaźniku gazowym...A co... :) A ponoć nie jeździ... ;)FIS to juz wiadomo dlaczego Twoja obecnosc na forum jest egzotyka :P Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FIS Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Ups... :biggrin: Cytuj "Radość z jazdy zaczyna się tam, gdzie kończy się ekonomia.'' Autoryzowany dealer S&S Cycle https://harley-parts.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Merole te nawet starsze uwielbiam. Marzy się kupić jakiś pięknie zadbany model 123. Szacunku do marki nabrałem jak na moich oczach na autostradzie wpadł w poślizg duży merol taki z 10 letni max. Koziołkował na maskę przednią , na bagażnik, latał w powietrzu. Wyprzedzał mnie w deszczu a u mnie było 140km/h na zegarze. W tym merolu urwało komore silnika do grodzi czołowej, urwało tył z calym bagażnikiem, a kabina nie naruszona nic i 4 osoby wyszły o własnych silach z auta. Szacun do konstruktora i do Tego na górze co szczęście rozdziela między ludzi.MB od samego poczatku kladl nacisk na wygode i bezpieczenstwo. To byly zdrowe, grube blachy. Przy czolowym uderzeniu, zderzak przedni, caly przedni pas, podluznice, przyjmowaly cala sile, gdzie dzis wiekszosc smietnikow sie gnie jak papier przy drobnym dzwonku. Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IZO Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 MB od samego poczatku kladl nacisk na wygode i bezpieczenstwo. To byly zdrowe, grube blachy. Przy czolowym uderzeniu, zderzak przedni, caly przedni pas, podluznice, przyjmowaly cala sile, gdzie dzis wiekszosc smietnikow sie gnie jak papier przy drobnym dzwonku.Właśnie taki co się pomnie jak papier jest bezpieczniejszy. Buda gnąc się zaabsorbuję większość energii nie narażając człowieka na wielkie przeciążenia związane z nagłym zatrzymaniem się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 IZO chodzilo mi o swieze auta ktorych rowniez budy gna sie jak papier w rekach dzieciaka: VS solidna buda. Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FIS Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 (edytowane) To już wiademo dlaczego masz z k-jetem cyrki. Nie mam z k-jetem cyrków już od jakichś 10 lat.Pisze tak poniewaz inni z nim maja problemy... ;) Edytowane 20 Lipca 2016 przez FIS Cytuj "Radość z jazdy zaczyna się tam, gdzie kończy się ekonomia.'' Autoryzowany dealer S&S Cycle https://harley-parts.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Brałbym http://nowexcars.pl/samochody/88-mercedes-benz-300-d-turbo/ Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FIS Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Sprzedałeś 10 lat temu? :) Czytaj ze zrozumieniem. :) Cytuj "Radość z jazdy zaczyna się tam, gdzie kończy się ekonomia.'' Autoryzowany dealer S&S Cycle https://harley-parts.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Ten sam piec mam w 124 coupe.To tylko pakiet Brabusa ;) Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 a pod maska smietnik ;) Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 a pod maska smietnik ;) Generalnie smietnik, w srodku też ......... ciekawe jak nadkola i progi, czy nie ma rdzy pomalowanej :D Miałem takiego ale z 4-o biegową skrzynią, rocznik 1979 ......... po Dziadku, w Rodzinie był do 1999 roku .......... fajnie sie nim latało, komfort mega. Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 A ja nie lubiłem beczką jeździć. Pomijam już fakt dynamiki zbliżonej do rozregulowanego Żuka, to auto nie dawało żadnego "czucia" drogi. Ale jako pasażer - zdecydowanie tak. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi