KLAUDIUSZ Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Panie i Panowie ... pomóżny Koleżance: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=127503&hl= Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Nie rozumiem dlaczego umiesciles ten post w tym dziale :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SATURIAN Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Mercedesa " beczkę ", dawno temu , kupiłem , jak miał na budziku 360.000km. Ja sam przejechałem ponad 300.000km. Odpalał bez problemu przy -27 stopni , dwa razy grzejąc świece. Nie robiłem przy nim nic, oprócz czynności eksploatacyjnych. Gdy go sprzedawałem był jeszcze w niezłym stanie. Później jeszcze dobrym był tzw. "bunkier" 124 . I na tym modelu Mercedesy się skończyły. Takich aut dzisiaj chyba już niema , ale mogę się mylić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Później jeszcze dobrym był tzw. "bunkier" 124 . I na tym modelu Mercedesy się skończyły. Takich aut dzisiaj chyba już niema , ale mogę się mylić . bunkier, czy baleron, różnie go określają ;) W210 ten przed liftem - moim zdaniem też można zaliczyć do "starych,dobrych mercedesów" :bigrazz: Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pk38a Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Witam, nie spodziewałem się takiego tematu na forum motocyklowym, co mnie fajnie zaskoczyło:).Oczywiście podpisuję się pod tematem jako wielki fan marki, a szczególnie mercedesów starszego typu. Sam posiadam mercedesa 300CE 24v z 92r. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 (edytowane) Masz niezły gust przyjacielu bryka marzenie! To auto poprostu ma coś w sobie. Szeroki kloc + długa maska :wink: To marzenie może akurat jest realne(pod względem utrzymania takiego czegoś przy jeździe na codzień). Gazu spali z 15-20l przy jeździe turystycznej, co daje ok 40zł/100km. Wynik niezły, ale nie wiadomo jak takie cudo pracuje na gazie. 280KM to już super jedzie, chociaż 2/3 z tego już by starczyły :wink: Edytowane 12 Marca 2010 przez WLD_Wlodi Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 13 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 http://allegro.pl/item930751630_mercedes_c...osci_20tys.html Chyba najpiękniejszy MODEL mercedesa jaki kiedykolwiek wyprodukowano . Instalacja gazowa... :banghead: Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian CX Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Witajcie .Jesli chodzi o samochody ,to większość marek zakończyła swoje produkowanie samochodów trwałych na początku lat 90-tych. W późniejszych latach stawiano na ilość nie na jakość !. Mercedes W123 2.3E 84r. i W124 200D 88r., bo takie właśnie ujeżdżałem przez wiele lat, były najlepszymi autami jakimi się poruszałem w Swoim życiu. W 98r. założyłem gaz do beczki 2.3 i eksploatowałem go przez kolejne 3 lata, bez żadnej awarii. Potem przyszedł czas na W124, jeździłem nim ponad 4 lata i nigdy Mnie nie zawiódł !!. Ten kto mówi, że to muły ,zapraszam udzielę kilka lekcji jak się jeździ takimi autami . Aktualnie posiadam VW Vento 1.9TD, auto może być , wygodne, żwawe i tanie w eksploatacji . W planie jest Audi A4/S4 2.5 ,myślę ,że dobry wybór ?. Jak macie jakieś użyteczne info. na temat tego autka, proszę na Moją skrzynkę. Pozdrawiam Damian. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vpower Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Wczoraj w niemieckiej TV trabili, ze Daimler zaciesnia wspolprace z Renault. :icon_mrgreen: Wspolpracowac juz wspolpracuja a teraz bedzie to wrecz jazda na wspolnych podzespolach itp. Tak wiec nastepnym razem gdy ktos bedzie chcial udowodnic wyzszosc merca nad francuzami chyba bedzie sie musial ugrysc w jezyk i spuscic wzrok. :biggrin: Rasowi niemcy sie pokroja... :bigrazz: Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Nazwa Mercedes zawsze mi brzmiała z francuska :bigrazz: A tu masz! To teraz po wciśnięciu pedału (nie pedała) gazu merol będzie bardzo minetowato jęczał? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Wczoraj w niemieckiej TV trabili, ze Daimler zaciesnia wspolprace z Renault. :icon_mrgreen: Wspolpracowac juz wspolpracuja a teraz bedzie to wrecz jazda na wspolnych podzespolach itp. Tak wiec nastepnym razem gdy ktos bedzie chcial udowodnic wyzszosc merca nad francuzami chyba bedzie sie musial ugrysc w jezyk i spuscic wzrok. :biggrin: Rasowi niemcy sie pokroja... :bigrazz: Juz w czasie II WS wspolpacowali i widac podoba im sie to... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszyn Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 http://allegro.pl/item930751630_mercedes_c...osci_20tys.html Chyba najpiękniejszy MODEL mercedesa jaki kiedykolwiek wyprodukowano . hehe o gustach się nie rozmawia ale najpiękniejszy to on nie jest i było wiele innych o wiele ładniejszych. Dla mnie marzeniem do spełnienia w następnej kolejności jest to http://img08.allegroimg.pl/photos/400x300/.../46/952944657_3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 126 w coupe jest piekna choc piekniejsza jest 140 w tym nadwoziu... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Wszystkie coupe z meroli są piękne, nawet 124 ;) Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Mi sie tam nabardziej CLS podoba ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi