milosz-RR Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Witam, jak w temacie. Wiecej na www.szmit.com Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Witam, jak w temacie. Wiecej na www.szmit.com Pozdr witam, zgłosiłem sie juz w tamtym roku :notworthy: chyba nie odpisali :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepi Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 witam, zgłosiłem sie juz w tamtym roku :) chyba nie odpisali :D dokladnie tak samo bylo ze mnawyglada na to, ze "wyjezdzaja" od dawna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schneider Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Witam, jak w temacie. Wiecej na www.szmit.com Pozdr Lipa, wcale nie odpowiada. Chetni napewno są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_rocki Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 (edytowane) A mnie już trzy razy odpisał w ciągu roku :) ...i za każdym razem lakonicznie, że wyjazd planowany jest za pół roku lub rok, i że wyprawa będzie trwała 6-8 lat, i że szukają chętnych oraz sponsorów, i że na razie mają 7 uczestników, i ze wszystkie koszty maja pokryć sponsorzy. Pewnie dlatego szukają ich już 2 lata ...bo chyba trudno znaleźć darczyńców, którzy lekką ręka zasponsoruja komuś 7-letnie wakacje :banghead: ...ale najbardziej oszołomiło mnie to, że... jadą na turystykach i CHOPPERACH! Juz samo założenie przejechania Afryki czy Azji na chopperze jest dla mnie "mistrzostwem świata", więc śmiem twierdzić, że albo ten wyjazd nigdy nie dojdzie do skutku albo skończy się na granicy z Albanią. ...ale nic to - jeśli naprawdę chcą pojechać, to szczerze im tego zyczę!...pomimo że uważam, iż wybrali nie do końca właściwą drogę na ogranizowanie tego. Edytowane 22 Stycznia 2007 przez rob_rocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoasiaDH Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Widzę, że mamy podobne doświadczenia z tą wyprawą. Ja również byłam w stanie rzucić robotę i ruszyć przed siebie ale im chyba płeć nie odpowiadała :) ponieważ nie było żadnego odzewu na moje konkretne pytania co do szczegółów i sponsoringu. A natknęłam się na nich ponad rok temu.No cóż trzymam kciuki za kolegów.Pozdrawiam,Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyatt Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Święta prawda, kiepsko z tymi odpowiedziami było...A co do chopperów to niepowiedziane, że się nie da - http://www.easyriders.pl/ironman1.htmPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubey Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 ...ale najbardziej oszołomiło mnie to, że... jadą na turystykach i CHOPPERACH! Juz samo założenie przejechania Afryki czy Azji na chopperze jest dla mnie "mistrzostwem świata", więc śmiem twierdzić, że albo ten wyjazd nigdy nie dojdzie do skutku albo skończy się na granicy z Albanią. tez niespecjalnie wierze w znalezienie sponsorow na taki wyjazd, ale jak raz o park maszynowy bym sie nie martwil. swiat objechano juz na wszystkim - od bmw 1200gs adventure po agro-motorki 200cc (sa takie ustrojstwa np. w Australii, maja po dwie nozki i bagazniki do wozenia owiec;))) i skutery 50ccpozdrodub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 taa 6-8 lat, juz widze jak ktos im kase rzuci - baranow nie sieja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 taa 6-8 lat, juz widze jak ktos im kase rzuci - baranow nie sieja... no nie sieją to fakt...rok, może dwa latka to rozumiem, sam znałem takich co to moturkiem po świecie hulali za sponsorów kaskę ale z małą różnicą: z pewnością "balanga" nie trwała 6-7 lat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi