vx800 Opublikowano 21 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2003 ... jeździ w Białymstoku. Widziałem z bliska, zajebiście toto przyciąga uwagę. Duuuuże moto i fajne .. no i z historią. Wartość kolekcjonerska. ciekawostka taka 8) PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 21 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2003 To jest gar. To jest pojemnosc. To jest marzenie :D. RESPECT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 21 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2003 jakie 950? :D Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 21 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2003 fakt. :D faaaaaaajny sprzęt :D :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 21 Lipca 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2003 950 Czachora? :lol: Jacio mój bracio - on jeździł na Dakarze KTM'em LC4 660 Rally (wersja wyczynowa, ale seryjna, nie dedykowana kierowcom fabrycznym) z silniczkami singiel 657 ccm, a nie v-ce 950, na której na Dakarze jechało tylko dwóch fabrycznych kierowców KTMa (np Meoni). Ta LC4 Czachora i druga Dąbrowskiego były do kupienia na Allegro. Cena wywoławcza 75.000 za 2 sztuki plus zapasowy silnik do każdej sztuki. Oznacza to, że za jedną chcieli około 37.000 zł, podczas gdy jedno moto w momencie zakupu i po full-tuningu, a jeszcze przed Dakarem'2003 kosztowało około 120.000 zł. No tak, ale na Dakarze tak dostały w d... że rzeczywiście cena nie mogła być wyższa. Pozdrawiam :lol: Dopis: PS. No chyba, że Czachor kupił sobie nowego Adventure 950, pojeździł chwilę, i już sprzedaje... No tak, ale co by to wtedy była za "wartość kolekcjonerska"... hmmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 21 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2003 fakt :D też widziałem te sprzety na allegro :D jakieś 2,5 miecha temu... jestem ciekawy czy ktoś to kupił ;P za te pieniądze można kupić naprawdę dobrego spręta nówkę z salonu!! Wolałbym kupić sobie za tą kasę Ktm exc 400 nówkę, za jakieś 15. tys. zrobić mu full tuning, a resztę funduszy przeznaczyłbym na opłacenie całego sezonu na zawodach (wpidowe itp. :D). :)ja dużo bardziej wolałbym Exc 400 niż Lc4 660 Czachora :D nie potrafiłbym zrobić użytku z takiej dużej maszymy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 22 Lipca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2003 No to się pomyliłem, wielkie rzeczy. Nie jestem fanem enduro, to i nie było trudno się pomylić. To, że była to 950 V2 powiedział mi nowy właściciel. Nie widziałem powodu, żeby mu nie wierzyć :? Ale sprzęt i tak wygląda cool. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 22 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2003 Ja myslalem ze to jego jakies moto po dakarze, bo wiadomo oni jezdzili na KTM 660 i nawet sami mowili ze 950 po prostu by nie utrzymali i by mieli trudnosci z prowadzeniem i na takich motorkach jezdza tylko tak dobrzy zawodnicy jak meoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bUgI Opublikowano 22 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2003 fakt :D też widziałem te sprzety na allegro :D jakieś 2' date='5 miecha temu...[/quote']Looodzie... przeciez na Allegro to byla sciema... na pl.rec.motocykle sie juz z tego nabijaliPrzeciez wystarczylo przyjrzec sie ortografii piszacego to ogloszenie... Chyba nie myslicie, ze te sprzety sprzedaliby za 37 tys. za sztuke... nawet sterane przez 3 tygodnie rajdu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 22 Lipca 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2003 No to się pomyliłem, wielkie rzeczy. Nie jestem fanem enduro, to i nie było trudno się pomylić. To, że była to 950 V2 powiedział mi nowy właściciel. Nie widziałem powodu, żeby mu nie wierzyć :? Ale sprzęt i tak wygląda cool. PZDR Sorki Jacio :lol: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi