Greedo Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 (edytowane) Szukam jakiegoś porządniejszego kasku bez "wodotrysków" tak ok 400 zł moge na niego wydać, oraz butów i rękawic. Pytanie gdzie i jakiej firmy najtaniej kupić w Warszawie? Mam na to około 1200 zł Edytowane 25 Grudnia 2006 przez Greedo Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Szukam jakiegoś porządniejszego kasku bez "wodotrysków" tak ok 400 zł moge na niego wydaćHm, za ok. 400 zł to celowałbym w jakiegoś Caberga itp. Swego czasu przymierzałem kask tejże marki kosztujący właśnie tyle w MOTOSTORE - co prawda pełnotwarzowy, ale nadający się raczej na skuter (pasował kolorystycznie do mojego Peugeota, dlatego brałem go pod uwagę :buttrock: ). A może uda Ci się do wiosny dozbierać drugie tyle (albo przynajmniej jeszcze połowę tej sumy)? Wtedy wybór miałbyś znacznie większy. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 26 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Nikt poza Olsenem tu nie zagląda/ nie wie?? Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 a w lutym bedzie bajzel - moze tam bys zaatakowal???Ja wlasnie na luty sie szykuje z zakupkami Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Kiki ma rację, ale przecież masz teraz trochę dni wolnych, weź adresy kilku sklepów z mapki Warszawy i przejedź się po wszystkich, może coś trafisz. A allegro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrPlama Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 lazer, vemar,caberg, airoh, uvex rekawice www.padana.pl lub zobacz w www.heidemann.plco do butów to trudno cos powiedziec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 26 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Allegro odpada z tego względu że ciężko coś przymierzyć. Ja potrzebuje kasku na dłuższy czas, bo skoro już wydaję kasę to chciałbym z sensem. Pytam też dlatego, że w różnych sklepach ceny tych samych rzeczy często się różnią (jak np. Larsson i Motostore). Odwiedze najpierw Motostore, bo tam nieźle kupiłem kurtkę Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Znajdz kask w dobrej cenie na allegro, a przed zamowieniem przymierz go gdzies w Warszawie i bedziesz wiedzial jakiego rozmiaru szukac. Albo czekaj na bajzel :notworthy: Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 lazer, vemar,caberg, airoh, uvexZ Uvexem (pełnotwarzowym) za 400 zł może być ciężko. Odwiedze najpierw Motostore, bo tam nieźle kupiłem kurtkęDaj znać, jak będziesz się wybierał do Motostore'u, to się może z Tobą przejdę. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 26 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 http://www.forfin.pl/Gp1,p137.html Jakies opinie o takim AGV? Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 W Intermotors masz przecene na 266zł, wiec chyba dobra opcja Tutaj troche wiecej na ten temathttp://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=61566&hl= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Gredo moim skromnym zdaniem przeznacz z 650 pln na kask w tej cenie trafisz coś ze środkowej półki nolana agv itd dobrą opcją jest przymierzenie kilku kasków w sklepach i znalezienie ich na allegro za pozostałe pieniądze powinieneś bez problemu trafić buty i rękawice p.s.w intermotors rzeczywiście mają teraz promocję na agv byłem widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 27 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Własnie wróciłem z objazdów, Intermotors ma klientów w dupie i dziś się nie otworzyli. W motostore Tadek powiedział mi na co zwracac uwage kupując kask i zaoferował HJC. Jakies opinie, anybody? PS Juz wiem ze AGV robi niezłe kaski, ale tak samo tłucze też tandetę. Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 (edytowane) Sorry, post do kasacji, chciałem napisać o Intermotors i ich promocjach bo nie widziałem że już to było wyżej... Edytowane 28 Grudnia 2006 przez micza 125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Siemka Greedo, Czyżbyś jeszcze nie wyszarpał jakiegoś konkretniejszego odszkodowania? Co do HJC - to ja latam w nocniku tej firmy (co prawda jest to model krosowy) i myślę, że daje wystarczającą ochronę w stosunku do ceny. Swój kupiłem z wyprzedaży w sklepie na Mariensztacie - mają tam często dobry towar z katalogów Hain Gericke i zdaje się Polo. Pozdrawiam,Mario. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi