gajoss Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Gratuluję i życzę bezproblemowej eksploatacji. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 przegldałem sobie Cbrki na alelgro tę też ogladąłem....zastnawiając sie czy jest podobnie jak z Fazerami że mało jest ładnych i niekombinowanych. A tu prosze :) wiem co to posiadać nowego sprżeta pod koniec sezonu :) ale do wiosny już niedaleko :) pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
synek Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 GRATULACJE, też mam taką F3-kę, i podzielam twoją radość (na swoją też się cieszyłem), pozdrowionka i oby zawsze bardziej w pionie niż w poziomie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KEEPKRU Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Bardzo ladny prezent ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Performer Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Gratuluje f3 , mam podobną juz od dwóch sezonów , jestem bardzo zadowolony i jak co roku licze dni do wiosny, zaglądając od czasu do czasu do garażu. Pozdrawiam i życzę udanego sezonu 2007. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petereq Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Wielkie Gratulacje - piekny sprzecik , najladniejsze malowanie :):D:D <mam takie samo malowanie> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JonekBP Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Gratki sprzęcika :cool: No malowanie fajne naprawde :banghead: xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Gratuluje motocykla, swietny sprzet, oby Ci sluzyl dlugo i bezpiecznie:)ps: malowanie ladne, ale bywaja ladniejsze (patrz na moje:P ) Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piechur Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Gratuluje kolego i równocześnie współczuje bo nowy sprzęt w garażu a tu trzeba czekać do wiosny :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
50WIK Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 GRATULACJE <Brawo> Śliczna ta bestia hehe :icon_mrgreen: Nie trzeba czekać :) Wsiadasz i jedzisz śniegu niema :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spman Opublikowano 28 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Gratuluje kolego i równocześnie współczuje bo nowy sprzęt w garażu a tu trzeba czekać do wiosny :crossy: To dla motocykla nawet lepiej ze teraz nie jeżdze, bo trzeba zmienic olej, plyn chlodniczy i uzupelnic hamulcowy. Gdyby bylo cieplo to bym z tym zwlekal, a tak to na spokojnie wszystko zrobie przed sezonem i bede mial z głowy:) Choc chęć jazdy jest ogromna :) :D Pozdro :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Bardzo ładna bestia , gratulacje :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrAnEk654321 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 ;) SZACUN :D Fajna maszyna, zycze szerokosci i pelnego zbiornika ;) ;) POZDRO P.S to sie nazywa prwzent, jaka ty miales choinke ze sie zmiescila maszyna???? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masta59 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Gratki nowego sprzęta. Miałem kiedyś F4 i wiem na co stac F-ki :P Dobry wybór. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marciniak Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Fajny prezent moto pod choine. Gratuluje, ładne malownie. :notworthy: Zycze szerokiej nitki :) Fajny prezent moto pod choine. Gratuluje, ładne malownie. :crossy: Zycze szerokiej nitki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi