emiel3 Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 WitamMam Honde XR 125 z roku 2004.Jest to czterosuw, to tej pory v-max to 90km/h I mam pytanie gdzie jest zablokowana? wydech napewno (jak go odblokować?)a tak poza tym to gdzie jak wiecie to piszcie Z góry dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajo Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 W wydechu najpewniej będą zwężki. Wyłam je i tyle, jak będą stawiać opór to pilnikiem wyrżnij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszm Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Miałem Hondę CG 125 i była zablokowana na module. Z tego co wiem, to 125-tki sprowadzane z Niemcowni były blokowane do 80 km/h na module właśnie. Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie tak właśnie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysy5g1 Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 sprawdź czy nie masz na gaźniku(nabitych z boku komory pływakowej albo gardzieli) oznaczeń odnośnie mocy ( w blokowanych japończykach często tak jest) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dono Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 w mojej xr z 2003 roku była zwężka w kolanku wydechowym oraz jeden z trzech kanałów we wlocie filtra powietrza był zatkany. wyjąłem zwężkę z wydechu, wyciąłem tą gumę z jednego z wlotów, podniosłem iglicę w gaźniku na max. prędkość zwiększyła się z ~90km/h do ~100km/h i nawet przy temperaturach ~0 st.C moto odpala bez ssania, nawet gazu nie musze dodawać. nie sądzę żeby te 12 konne sprzęty wyciągały więcej niż 100km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dono Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 ma ktos moze jakies czesci do xr?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puchaty Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Witam co do zablokowania moto ta ja też mam zablokowane (Honda cb 125) właśnie na kolankach są zwężki w obu ale strasznie wbite ale już i tak za późno już bo spawałem kolanka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi