WilQ_21 Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 http://moto.allegro.pl/prawie-wsk-i1217538945.html cena nie szokuje ale zwróćcie uwagę na akcesoryjny układ wydechowy :biggrin: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Prawie wydech bo to jest...prawie WSK, maja ludziska fantazje... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 http://allegro.pl/silnik-ural-m-67-w-dobry...1236518129.html heja misie kolorowe - zagadka - czemu służy wycięcie w karterze oraz czy skrzynia prezentowana na zdj to faktycznie ural ze wstecznym :bigrazz: p.s: dawno mnie nie było... trzeba rozruszać ten dział Gośka Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HD1940 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 heja misie kolorowe - zagadka - czemu służy wycięcie w karterze oraz czy skrzynia prezentowana na zdj to faktycznie ural ze wstecznym :bigrazz: Tak to skrzynia ze wstecznym. Wycięcie w karterze służy do podłączenia rozrusznika (koło zamachowe ma wtedy wieniec zębaty na zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Wycięcie w karterze służy do podłączenia rozrusznika (koło zamachowe ma wtedy wieniec zębaty na zewnątrz. jesteś pewien? ;) http://img256.imageshack.us/img256/1408/dscf4528f.jpg Gośka Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HD1940 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 jesteś pewien? ;) http://img256.imageshack.us/img256/1408/dscf4528f.jpg Gośka No tak, dałem "ciała" :banghead: . Rozrusznik mocowany jest po drugiej stronie karteru: http://www.imz-ural.com/solo.aspl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 nic nie szkodzi - najlepszym się zdarza:) .... ale podobało mi się skojarzenie. mnie bardziej ta skrzynia interesuje. motocykl ponoć w całości zaklepany, ale jutro ma się określić koleś czy go bierze... szkoda, że nie do końca kompletna skrzynka. Gośka Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Co to jest???Serwoautomat czy co???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Ciezko okreslic, trzaby sie skontaktowac z nabywca :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Syrena napedzana od kola zamachowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 (edytowane) Ciezko okreslic, trzaby sie skontaktowac z nabywca wink.gif Syrena napedzana od kola zamachowego. wszystko w temacie :) granat - jak tam twój gural? Gośka Edytowane 21 Września 2010 przez wild Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 GUral jest przedmiotem smiechu i współczucia, bo ciagle pod góre, po kolejnych porazkach ze zle zrobionym wałemi kaprysami motonga wreszcie po odpaleniu cieknie z kanałów gdzie sa szpilki silnika trzeba rozbierac na nowo, ale juz sie nie złoszcze:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 ooouuułło no to grubo.. a kto wał Ci robił? i co sprawiło, że... się przekręcił? ;) napisz coś więcej, bo jestem mocno do "tyłu" w różnych wiadomościach. Gośka Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Wał robiłem w Piasecznie i rozbierali go młotkiem, efekt był taki ze jeden przeciwciezar miał wybrzuszenie na tyle duze ze uniemozliwiał obrót, zacinał sie po prostu, ale wycziłem to po złożeniu pieca, musiałem cudowac, ale sie udało i chodzi, teraz cieknie i trzeba zabic mu tuleje w otwór i chyba toczyc nowe oski, tak to wyglada:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 krótko mówiąc - same złote przeboje i perełki. jazda testowa w ogóle była? halo, halo? gdzie reszta towarzystwa? chyba nie poszli bronić krzyża? przepraszam za off top, już nie będę ;) Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi