Klapek Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Super wczesna kaśka patrzcie i podziwiajcie:) https://ssl.allegro.pl/item757778243_sprzed..._m_72_ural.html Na pewno jest to stary model K-750 widać to od razu jak się spojrzy na skrzynię biegów - niech Was nie zmyli podobieństwo do skrzyni Urala - to nie to samo :D Cytuj Chcesz porozmawiać z fachowcami, zamiast mitomanami..? www.kolyaska.fora.plObecnie: K-750, Ural M-67, ZX-9R C2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 No zatkało mnie!!! https://ssl.allegro.pl/item761678173_m_72_c...jestrowany.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 No zatkało mnie!!! https://ssl.allegro.pl/item761678173_m_72_c...jestrowany.html Ten motocykl był jakiś rok temu do sprzedania za jakies 4tys zl. A, z tego co się orientuję, to ładnych kilka lat temu zbudował go ktoś spod Lubaczowa (widziałem tego Dniepra pare razy przelotem - nawet fajne zrobiony).... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klapek Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Ten motocykl był jakiś rok temu do sprzedania za jakies 4tys zl. A, z tego co się orientuję, to ładnych kilka lat temu zbudował go ktoś spod Lubaczowa (widziałem tego Dniepra pare razy przelotem - nawet fajne zrobiony).... Za 4000zł rok temu to o 2tyś za dużo, a te 7tyś teraz to już ostre przegięcie... Cytuj Chcesz porozmawiać z fachowcami, zamiast mitomanami..? www.kolyaska.fora.plObecnie: K-750, Ural M-67, ZX-9R C2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Za 4000zł rok temu to o 2tyś za dużo, a te 7tyś teraz to już ostre przegięcie... .....a po czym wnosisz, że o 2 tys za dużo? Pytam, bo zastanawiam się jak ludzie określają wartość motocykla, chociaż w życiu nie widzieli go na oczy? Może po tym, że nie jest oryginalny (chociaż pewnie jest sprawny i dobrze się sprawuje - żeby nie powiedzieć, że lepiej niż nie jeden). Żeby było jasne - nie znam właściciela, i jak dla mnie może sobie chcieć nawet 500tyś za niego. Wiem jedno - stwierdzenie "z góry", że motocykl nie jest wart 2tys zł - jest grubo przesadzone; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klapek Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 .....a po czym wnosisz, że o 2 tys za dużo? Pytam, bo zastanawiam się jak ludzie określają wartość motocykla, chociaż w życiu nie widzieli go na oczy? Może po tym, że nie jest oryginalny (chociaż pewnie jest sprawny i dobrze się sprawuje - żeby nie powiedzieć, że lepiej niż nie jeden). Żeby było jasne - nie znam właściciela, i jak dla mnie może sobie chcieć nawet 500tyś za niego. Wiem jedno - stwierdzenie "z góry", że motocykl nie jest wart 2tys zł - jest grubo przesadzone; A no wnoszę o tym że to Dniepr i czego by mu nie dospawać lub uciąć to nadal będzie Dniepr. Rozumem jakby właściciel poprawił mechanikę, hamulce czy zawieszenie ale tutaj mamy tylko i wyłącznie przeróbki wyglądu zewnętrznego oraz zniszczenie układu kierowniczego co na dobre nie wyszło. Hamulce na półbębnach w motocyklu przygotowanym do dłuższych wypadów? Zastanów się ;) Cytuj Chcesz porozmawiać z fachowcami, zamiast mitomanami..? www.kolyaska.fora.plObecnie: K-750, Ural M-67, ZX-9R C2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Przeciez on jezdzi powoli i tylko po wiosce:)A blacharsko fajnie zrobiony, mnie sie nawet troche podoba:) A jeszcze chciałem zauważyc ze tam jest chyba rama na "sztywno" pełny luksus:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 A jeszcze chciałem zauważyc ze tam jest chyba rama na "sztywno" pełny luksus:) Na suwakach. Nie wiele ale jednak tyci lepiej niż sztywniak. Oczywiście, ze koleś może liczyć na 7 i więcej tysięcy. Nauczką dla niego bedze opłata alegro za ciągłe wystawianie za tą kwotę. granat - zlituj sie- blacharsko dobrze zrobiony? Przecież popatrz tylko na to jak błotnik przedni odstaje od koła. Zbieranina frędzli i blachy z najtańszym silnikiem. Fakt ze żeby te niepasujące do siebie elementy złożyć razem co by spod frędzli chociaż nie było widać jak bardzo nie grają to duzy wkład pracy i w związku z tym kasy. Druga części ceny to opłaty allegro za wystawianie od roku. W przyszłym będzie pewnie już za 1000tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 A no wnoszę o tym że to Dniepr i czego by mu nie dospawać lub uciąć to nadal będzie Dniepr. Rozumem jakby właściciel poprawił mechanikę, hamulce czy zawieszenie ale tutaj mamy tylko i wyłącznie przeróbki wyglądu zewnętrznego oraz zniszczenie układu kierowniczego co na dobre nie wyszło. Hamulce na półbębnach w motocyklu przygotowanym do dłuższych wypadów? Zastanów się ;) Co do wyglądu - to wszystko jest kwestią gustu (jednym się podoba - innym nie...........mnie akurat tak); A jeślichodzi o kwestie mechaniczne to szczerze mówiąc, podobnie jak i ja, nie możesz na 100% stwierdzić, że gość nie poprawił go od tej strony (bo obaj nie znamy właściciela). Koleś pisze coś o skrzyni z piątym przełożeniem (zakładam więc, że w silniku też coś tam zrobił); I w końcu - co do kwestii typu to tylko Dniepr" - to osobiście przestałem narzekać na te motocykle. Wiem, że da się nim sprawnie i szybko jeździć (i to nie koniecznie "dookoła orzecha"). ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Nieee no pewnie, dobry silnik, ale jakby go zrobił "dobrze" to ten łunochod musiałby na wejsciu kosztowac ok, 12tysków:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herfik44 Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 ja właśnie kupiłem całego Dniepra MT9 po remoncie silnika i sam go malowałem kosztował mnie niecałe 900zł :biggrin: tylko trzeba było się na ukraine wybrać a co lepsze kupowałem tam części za wydech siodła linki kolana itd. dałem całe 300zł :biggrin: :biggrin: więc lepiej tam kupować :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klapek Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 ja właśnie kupiłem całego Dniepra MT9 po remoncie silnika i sam go malowałem kosztował mnie niecałe 900zł :biggrin: tylko trzeba było się na ukraine wybrać a co lepsze kupowałem tam części za wydech siodła linki kolana itd. dałem całe 300zł :biggrin: :biggrin: więc lepiej tam kupować :biggrin: Tak, tyle warto dać za Dniepra - gratuluję. ;) Pozdro all :flesje: Cytuj Chcesz porozmawiać z fachowcami, zamiast mitomanami..? www.kolyaska.fora.plObecnie: K-750, Ural M-67, ZX-9R C2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekstryszawa Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Za tą cenę goła głowica chyba ma złote prowadnice zaworów :icon_eek: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=804653118 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klapek Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 A ten spaw- rewelka... Cytuj Chcesz porozmawiać z fachowcami, zamiast mitomanami..? www.kolyaska.fora.plObecnie: K-750, Ural M-67, ZX-9R C2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 http://www.allegro.pl/item799248486_m_72_u...750_dniepr.html JAAAAKIE PUZLE!!!!! a mnie to wyglada na wieprza z piecem kachy:) http://www.allegro.pl/item801117468_k_750_oryginal.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi