lobijabi Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 KosiastyKluczyki teraz dorabiają nawet od stacyjki wiec musiałbyś to jakoś dostarczyć do PL i można by było to załatwic ja za dorobienie do CB zapłaciłem 40 zł Pozdro P.S Visuz czyli chcesz sprzedać swojego CX-a jaka cena?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Jeśli będę sprzedawał to dopiero po tym jak kupię nastepnego, stąd o cenie jeszcze nawet nie myślałem. A piszę "jeśli" bo nie wiem czy będę miał serce go sprzedawać. Jednak prawdopodobnie "warunki lokalowe" nie pozwolą mi na trzymanie 2x2oo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśnik5 Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Jeśli będę sprzedawał to dopiero po tym jak kupię nastepnego, stąd o cenie jeszcze nawet nie myślałem. A piszę "jeśli" bo nie wiem czy będę miał serce go sprzedawać. Jednak prawdopodobnie "warunki lokalowe" nie pozwolą mi na trzymanie 2x2oo.Mam podobny problem chcę się przesiąść na coś większego, ale nijak mi nie idzie wyzbyć się staruszki.Za dużo serca w nią włożyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Ktos tu jeszcze zyje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosiasty Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Ktos tu jeszcze zyje? Ja jeszcze czasami zagladne, ale tylko czasami;) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Zyjemy Granacik :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAQUB Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Witam od niedawna jestem posiadaczem Hondy Gl 500 silverwing, szukam kontaktu z osobami które posiadają albo posiadały taki motocykl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Strzelił mi moduł, nowy bardzo niemiły sprzedawca z alledrogo zaproponował mi za jakies 600 z wielka łacha, wysłałem do naprawy i niedawno wrócił, wszystko chodzi jak marzenie, polecam EL-SERWIS z Ostrołeki naprawa 330zł z przesyłka, jesli ktos chce miec na "wczoraj" bedzie ciezko maja pełne rece roboty, ale terminy nie sa złe:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterrrrr Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 (edytowane) Witam posiadam Honde cx 500c. Piękna maszyna ale ma już swoje i potrzebuje dopieszczenia. Czy te komplety uszczelek do gaźnika będą dobre http://italyracing.c...hp?p=IMTI2MQ==M ?Czy warto wymienić zawór Air-Cut na nowy http://italyracing.ceti.pl/podglad.php?p=MMTMxOTY=M ? I czy trzeba 2szt, każdą do jednego gaźnika?Pytam bo jestem przed wyjęciem i grutnownym czyszczeniem gaźnikow. Proszę mi podpowiedzieć co jeszcze mogę przy okazj zrobić z gaźnikami i o czym nie zapomnieć. Edytowane 26 Lipca 2012 przez Piterrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Gazniki daj na myjke uitradzwiekowa po rozebraniu ich, to najlepsza metoda czyszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Jak kto potrzebuje jakies czesci to mam, pusciłem swoja i zostały dwa kartony czesci, gazniki, cały silnik i czort wie co jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi