pecha75 Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Witam,czy, któryś z Kolegów dysponuje może wymiarami ew posiada własną podpórkę do crossa, którą mógłby zwymiarować i podesłać mi wymiary. Chodzi mi o taką jak w linku http://www.motox.nazwa.pl/sklep/images/Kat..._motox_ok_2.jpg. Wiem, że można kupić i kosztuje grosze, ale nie ma tyle satysfakcji co z wykonania własnej:) Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 a co tu bys chcial mierzyc? przeciez wystarczy oprzec o cos motocykl i odrazu mozna wymierzyc taka podstawke! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturcr80 Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 całk. szer. to ok 25.5cm i wysokośc całk. to ok. 37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lons Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Witam,czy, któryś z Kolegów dysponuje może wymiarami ew posiada własną podpórkę do crossa, którą mógłby zwymiarować i podesłać mi wymiary. Chodzi mi o taką jak w linku http://www.motox.nazwa.pl/sklep/images/Kat..._motox_ok_2.jpg. Wiem, że można kupić i kosztuje grosze, ale nie ma tyle satysfakcji co z wykonania własnej:) Dziękuję i pozdrawiam sory że nie na temat ale się tak zapytam co to jest za opona na tym zdjęciu z podpórką??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Nie wiem gdzie ta podporke bedziesz trzymal. Chyba nie bedzie caly czas jej wozil ze soba. A nie mozna wykopac takiego dolka w ktorym moto samodzielnie stoi??? :icon_biggrin: :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 na zdjeciu o ile sie nie myle jest mitas c02 a taka podporke to tez bym kupil , a moze ktos by chcial wykonac za drobna oplata ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 To nie jes Mistas C-02, nie wiem skąd ci sie to wzieło, poza tym to ciekawe, że goście z motoX będa mieli założone Mitasy C-02 :icon_biggrin: ... Czarczi w LC2 nie masz nóżki? Takie coś można zrobić z trzech rurek... wymiary to sobie sam możesz zobaczyć i moto może mieć inne w zależności czy felga 19 czy 18 i zależy jaka opona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 (edytowane) masz racje to nie jest mitas c-02 (chociaz jest podobny) w lc2 mam zdjeta stopke bo mnie wkurzala pozdro :) Edytowane 14 Grudnia 2006 przez czarczi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Ja bym na twoim miejscu kupil taka. A co do wielkosci kola 18" czy 19" to i tak moto stoi na tej samej wysokosci bo jest roznica w oponie, enduro baloniasta do tluminia kamieni i korzeni dlatego mniejsza felga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 ta oponka to chyba jakiś dunlop ewentualnie mitas c-16 Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 Ważna jest jeszcze srednica otworu wo osce koła bo do mnie to mało która "podpórka" pasuje. Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 Ta opona na focie, to Dunlop Sports D756,wiem bo zjeździłem taką gumę.PZdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurufarmi Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 znajomy sam zrobił taką podpórkę na oko... po co wymiary .. wazne zeby do twojego moto pasowala :D ..łądnie wymalowac i bedzie.. rurki na złomie tanie... mysle ze jednak wyjdzie duzo taniej niz w sklepie.. napewno mozna zaioszczędzic troche litrów (benzyny ) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 i najlepiej tą część która wchodzi w ośkę zrobić z w miarę cienkiego pręta bo niektóre motocykle (np. ktm) mają malutką średnicę tego otworu i standardowa podpórka nie wejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi