Belgu Opublikowano 21 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 http://bikepics.com/pictures/751328/no wlasnie o to mi chodzilo A ja mam pytanko a w zasadzie 2: 1) czy przy wstawianym nicku moga byc gwiazdki jak to zrobil Jimmy czy nie?2) Jimmy co to znaczy OTR, ktore wstawiles na dol naszywki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 heh, taki nasz klub:PPOrion texas ranger:PPno ale wlasnie niewiem czy to moze tak zostac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 (edytowane) heh, taki nasz klub:PPOrion texas ranger:PPno ale wlasnie niewiem czy to moze tak zostac Edytowane 21 Grudnia 2006 przez Jimmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Jeszcze dorzucę, ale zaznaczam, że jest to "wypowiedź nieautoryzowana".Gwiazdki pewnie do Nicka można sobie dodać - choć nie wiem po co? (dla urody? :bigrazz: jak kto lubi...). Co do podczepiania innych organizacji pod Forum, osobiście miałbym obiekcje, bo taka np. EKG jest ŚCIŚLE z nim związana i z niego (Forum) się wywodzi. Stąd mamy taką autoryzację. (tak jak np. Halo Szczecin) - po prostu istniejemy w strukturach Forum. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Co do loga, to w pierwotnej wersji: - obwódka była czerwona- żółty mniej oczojebny- ilość gwiazdek miała zależeć od rangi na 4um Krój czcionki "4um..." wziął się z przydługiego tekstu; koło i wstęga wzięły się z założenia iż kształt logo ma być możliwie prosty; wybrany kształt motocykla był pewnym kompromisem, niezadawalającym nikogo ale też nie wzbudzającym zbyt wielkich kontorowersji. Oczojebna kolorystyka wynikała z tego że miała to być naszywka widoczna z daleka. Any question? SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Co do loga, to w pierwotnej wersji: - obwódka była czerwona- żółty mniej oczojebny- ilość gwiazdek miała zależeć od rangi na 4um Krój czcionki "4um..." wziął się z przydługiego tekstu; koło i wstęga wzięły się z założenia iż kształt logo ma być możliwie prosty; wybrany kształt motocykla był pewnym kompromisem, niezadawalającym nikogo ale też nie wzbudzającym zbyt wielkich kontorowersji. Oczojebna kolorystyka wynikała z tego że miała to być naszywka widoczna z daleka. Any question?Co to znaczy ranga na forum? Możesz podać jakiś przykład, bo nie kumam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Przeczytaj pod własnym avatarem: "zarażony motocyklami, wąchacz spalin" to właśnie Twoja ranga... :flesje:Kiedyś to trochę inaczej wyglądało, forum ewoluuje i teraz rangi mają jakby mniejsze znaczenie. SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Przeczytaj pod własnym avatarem: "zarażony motocyklami, wąchacz spalin" to właśnie Twoja ranga... :)Kiedyś to trochę inaczej wyglądało, forum ewoluuje i teraz rangi mają jakby mniejsze znaczenie.Tyle akurat zrozumiałem, ale jak to się ma do ilości gwiazdek? To przykładowo, ile mi teraz "przysługuje"? :flesje: To znaczy, że kiedyś były te gwiazdki? Teraz mordki i te inne "obrazki" zamiast gwiazdek? Czy dobrze rozumuję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Nigdy nie zostało ściśle ustalone jak się mają rangi do ilości gwiazdek. Po prostu na wzorcu naszywki uwzględniono na to miejsce (bo pierwotnie logo było tylko w formie naszywki) SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 OK, dzięki :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 22 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Co do loga, to w pierwotnej wersji:- obwódka była czerwona- żółty mniej oczojebny- ilość gwiazdek miała zależeć od rangi na 4um Krój czcionki "4um..." wziął się z przydługiego tekstu; koło i wstęga wzięły się z założenia iż kształt logo ma być możliwie prosty; wybrany kształt motocykla był pewnym kompromisem, niezadawalającym nikogo ale też nie wzbudzającym zbyt wielkich kontorowersji. Oczojebna kolorystyka wynikała z tego że miała to być naszywka widoczna z daleka. Any question? Ok... mam konkretna odpowiedz. Dziekuje. Pytanie do Admina: Wiec kiedy beda naszywki? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 8 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Pytanie do Admina: Wiec kiedy beda naszywki? No dobra... od ostatniego posta w temacie minelo ponad 1,5 miesiaca a tu o sklepieinternetowym ani widu ani slychu... Naszywki i koszulki chcielibym miec a sezonzbliza sie wielkimi krokami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 wlasniebrak szacunku dla nasuzytkownikowjestem oburzonyzastanawiam sie czy nie napisac petycji do strasburga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 22 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 (edytowane) wlasniebrak szacunku dla nasuzytkownikowjestem oburzonyzastanawiam sie czy nie napisac petycji do strasburga... A napisz napisz... moze Admini obudza sie ze snu zimowego...A tak na powaznie to kicha widze... nie doczekamy sie w tym sezonie naszywek od naszychszacownych Adminow zatem postanowilem sam popytac tu i tam... dostalem taka oto oferte: Przygotowalnia naszywki forumowej wg wzoru oficjalnego: 80 zl+ haftowanie 1 naszywki z wlasnym indywidualnym nickiem: 25 zl. Zatem zakladajac, ze znajdzie sie:- 01 chetny to koszt 1 naszywki = 105 zl- 05 chetnych to koszt 1 naszywki = 41 zl- 10 chetnych to koszt 1 naszywki = 33 zl- 15 chetnych to koszt 1 naszywki = 30.34 zl (po zaokragleniu)- 20 chetnych to koszt 1 naszywki = 29 zl- 25 chetnych to koszt 1 naszywki = 28,20 zl Cena przygotowania wzoru moze spasc do ceny 50zl (od wzoru) pod warunkiem zamowieniaprodukcji 2 wzorow (np. standardowego 4um i EKG).Barwy obu wersji logo beda na naszywkach zachowane. Edytowane 22 Lutego 2007 przez Belgu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 No to co?Zaczynamy listę?Ja reflektuję na dwie naszywki z moim nickiem. Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi