atrian Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Dyskryminowanie nowych użytkowników ...... jest bardzo popularnym zjawiskiem na tym forum :icon_biggrin: W chwili obecnej nie ma dostepnych żadnych gadżetów forumowych ...... bo to prawda za wiele nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Tez chetnie, w sumie jako swiezak, skorzystam z uslug takowego sklepiku i bym sobie jakies forumowe gadzety zakupil. :icon_razz: :buttrock: Fajnie jest reklamowac i jezdzic w barwach polskiego forum po UK :icon_biggrin: :bigrazz: ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Opcja "szukaj" i ociupinka chęci: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?s=...ndpost&p=746493 Dyskryminacja? Przepychanki? Panowie... Czytajcie ze zrozumieniem, a nie po łebkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 14 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Są forumowe naszywki ? To prosze mi pokazac gdzie ?!? Wlasnie nie ma tego i dlatego o tym w swoim poscie wspomnialem.Jakby byly to bym sie o to nie upominal tylko kupil i juz. Szczerze podziwiam każdy zapał i chęć działania dla innych.Po prostu w innych dyskusjach perswadowano nam idee naszywania sobie czegokolwiek, gdziekolwiek, jako niezrzeszonym, niegodnym małym ludkom motocyklowym... :icon_biggrin: . Rzućcie okiem na temat w tym dziale - "Miłośnicy Virago..." - oni mają już naszywki. Autoryzowane... No wlasnie... dlaczego ja musze miec naszywke autoryzowana?Moge sie zgodzic na utoryzacje Admina / Adminow tego forum bo nosilbym jego nazwe lub adreswww ale nikt inny nie bedzie mi tego zabranial. W kwestii naszywek forumowych - sprawa była kiedyś dawno (sam np. nie mam) i podobno będą jak Admin otworzy sklepik z gadgetami. Sam wtedy (może?) kupię. Oczywiście pozostaje dalej kwestia gdzie można sobie je będzie legalnie (to znaczy tak, żeby nie dostać tu i ówdzie reprymendy, cokolwiek by to znaczyło) Skoro sie ludzie o rozne rzeczy upominaja (-li) (np. naszywki, smycze, pokrowce na zapalniczki itp) toniech Admin wreszcie cos z tym zrobi. Sklepik nie? Ok... niech wyprodukuje to i tak sie jakos sprzeda.Kolejna sprawa jest... dlaczego nie moge sobie naszyc lub nalepic czegos na piersi lub placach?Z jakiej racji ktos mi zwroci na to uwage albo co gorsza wpierd... ? Bo i takie kiedys slyszalemostrzezenie? To, ze jest iles klubow (MC i FG) to one tylko maja prawo do wlasnych znakow?Rozumiem ustandaryzowane znaku klubowe, oficjalnie rejestrowane itp.Ale ja moze tylko z 2 kumplami chcemy sobie cos takiego zrobic? Bo mamy kaprys i to nas jakoscementuje jako kumple na motorach? Tak patrzę na te przepychanki i jakoś odnoszę nieodparte wrażenie, że pomysł Belgu ładuje się w czyjś malutki interesik $$$... Sporo było uwag w tym temacie i wcześniejszych o jakimś sklepiku forumowym... tylko jakoś go znaleźć nie mogę... Możliwe, że szukam nie tam gdzie trzeba? Nie slyszalem o tym sklepiku nigdzie jak w tym temacie. Moze i laduje sie w czyjs interes ale niezamierzalem. Jak pisalem... beda naszywki forumowe to sam kupie z mila checia.Chociaz ja chcialem aby byly naszywki wyrozniajace nas jako osoby z Dzialu Cruiser/Chopperna tym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Opcja "szukaj" i ociupinka chęci: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?s=...ndpost&p=746493 Dyskryminacja? Przepychanki? Panowie... Czytajcie ze zrozumieniem, a nie po łebkach.Nie chodzi o przepychanki ani czytanie po łebkach.Temat był poruszany już kilka miesięcy temu i nic w tym kierunku nie ruszyło.Na pewno używanie czyjejś nazwy, znaku czy innego autoryzowanego czegoś tam wymaga zgody właściciela tegoż i trochę czasu. Stąd są te zniecierpliwienia forumowiczów i będą się pojawiać, jak długo nie będzie tego sklepiku albo chociaż informacji, kiedy można się mniej więcej spodziewać jego pojawienia.Ostetecznie mamy martwy sezon i do wiosny dużo czasu, żeby rozwiązać jakoś ten problem.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 No to sprawa prosta: chęć -> mail do admina -> projekt -> lista chętnych -> wpłaty i realizacja -> igła i nici. Admin ma nawet porządne logo w wektorach (sam robiłem :icon_biggrin: ) więc może udostępnić. I już. A co do samego naszywania - poszukajcie w tematach o klubach, tam chyba wszystko było powiedziane. Tutaj to szkoda o tym gardłować (klawiszować?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwo Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 A co do samego naszywania - poszukajcie w tematach o klubach, tam chyba wszystko było powiedziane. Tutaj to szkoda o tym gardłować (klawiszować?) Czytałem tematy o klubach i dowiedziałem się tyle, że MC bywają agresywne (tak niektórzy twierdzą) i ktoś komuś przejechał nożem po plecach i generalnie dobrze jest nie naszywać niczego bo można miec oklepana maskę, choć inni z kolei twierdzą, że to bzdury i tyle. przepraszam, ja jestem świerzakiem jesli chodzi o kluby, a bardzo mnie to interesuje. Przeszukiwałem forum ale nie znalazłem interesujących mnie informacji. interesuje mnie np obecne tu dość powszechnie EKG :buttrock: ale w dziale widac samych członków i ich profile. Rozumiem, ze dla wieloletnich userów na forum nie chce się czytac i pisac o tym, ale zrozumcie nas - nowych i podzielcie się wiedzą i informacjami. Czytanie wątków może da pewien efekt, ale tam jeden post na 200 wnosi coś nowego - a reszta to kłotnie czy MC sa dobre czy złe i czy to w ogóle ma sens. poza tym polecano tam ciekawy wątek, którego juz nie ma w archiwum więc ... nie skorzyatałem. Może uda się przykleić kilka informacji na forum dlaczego ijak i gdzie kluby powinny akceptować swoje barwy. Dla mnie to była duża nowość, szanuję to (mówię o naszywkach Virago) ale chciałbym poznać ideę tego, skoro mam to zrozumieć.nie mam do nikogo pretensji, ale chyba doświadczeni koledzy mogliby coś powiedzieć o tym więcej. pewnie mógłbym się grzecznie zwrócić na pw do jakiegos doświadczonego kolegi i by mi wyjasnieł, ale na pewno jest więcej chętnych do pochłonięcia tej wiedzy. Z góry dziękuję za wyrozumiałość :bigrazz: P. Cycki - im większe za młodu, tym dłuższe na starość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Dla Ciebie , piwo, to mam informacje o "klubie" zrzeszajacych posiadaczy Yamahy. Znasz CYCa ?Ale to tez tylko dla yamahowiczow a tu powstal pomysl o barwach, klubie forumowym.taki ............. wirtualny klub forumowiczow :P Dla mnie ciekawy pomysl ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 pomysl ok, ale czemu tylko dzial cruiser chopper? nielepiej ogolnie cale forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 mysle ze cale forum a jeszcze mozna by zrobic nalepke na tylna szybe auta co by motocyklista jadac nie urywal swoim lusterek :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymsha Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 (edytowane) A mi się nie podoba idea klubu forumowego. I tak jesteśmy nieformalnym klubem, więc po co zabawy w statuty, barwy itp itd. Nie chce mi się należeć do żadnej organizacji, a z forumowiczami lubię się spotykać ot tak, bo są fajną grupą ludzi którzy wymieniają się swoimi doświadczeniami motocyklowymi i nie tylko. Przecież są zloty forumowe, logo i inne rzeczy. Czego Wam brakuje, przepisów, inicjacji....? Nie rozumiem. Wolę być free, a spotykać się z kumplami z forum, nie z klubowiczami. A EKG to po prostu taka mniejsza grupka ludzi z forum w pewnym wieku :buttrock: , która lubi trochę częściej się spotykać i ma taki swój mały kącić, w którym może się umawiać. Pozdrawiam Wszystkich! Edytowane 14 Grudnia 2006 przez Dymsha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 (edytowane) Nie chce mi się należeć do żadnej organizacjichodzi ci o to ze jak powstana naszywki czy koszulki z logiem fm to odrazu forum przerodzi sie w klub?bo niebardzo rozumiem Edytowane 14 Grudnia 2006 przez Jimmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymsha Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 no ale niemusisz kupywac tej naszywki czy koszulki z logiem FM...Jasne. Ja się odniosłem do pomysłu powstania klubu forumowego. Gadżety forumowe mi się podobają jak najbardziej. Sam mam koszulki i naklejki forumowe. Utożsamiam się z forum, ale nie chce mi się przestrzegać żadnych klubowych statutów w stylu MC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Jasne. Ja się odniosłem do pomysłu powstania klubu forumowego. Gadżety forumowe mi się podobają jak najbardziej. Sam mam koszulki i naklejki forumowe. Utożsamiam się z forum, ale nie chce mi się przestrzegać żadnych klubowych statutów w stylu MC.Chyba niezbyt dokładnie czytałeś wcześniejsze posty :) Belgu podrzucił temat /pomysł/ jakiejś naszywki czy czegoś takiego, co łączyło by forumowiczów. Chodzi jedynie o coś "ładnego" na kurtkę a nie jakieś statuty, ragulaminy i podobne pierdoły.Jeśli będzie sklep forumowy z takimi gadżetami, to cała ta dyskusja jest bezprzedmiotowa.Pozdrawiam :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymsha Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 (edytowane) Chyba niezbyt dokładnie czytałeś wcześniejsze posty ;) Belgu podrzucił temat /pomysł/ jakiejś naszywki czy czegoś takiego, co łączyło by forumowiczów. Chodzi jedynie o coś "ładnego" na kurtkę a nie jakieś statuty, ragulaminy i podobne pierdoły.Jeśli będzie sklep forumowy z takimi gadżetami, to cała ta dyskusja jest bezprzedmiotowa.Pozdrawiam :)Czytałem dokładnie i powtarzam: jestem za gadżetami forumowymi i sklepikiem z takimi i niech je kupuje kto ma na jakie ochotę, a odniosłem się do wypowiedzi:Ale to tez tylko dla yamahowiczow a tu powstal pomysl o barwach, klubie forumowym.taki ............. wirtualny klub forumowiczow ;) Dla mnie ciekawy pomyslOj, ktoś inny czyta niedokładnie :buttrock: .Amen. Edytowane 14 Grudnia 2006 przez Dymsha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi