piechur Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 (edytowane) Wypełniłem. P.SCiekaw jestem jakie odpowiedzi padłyby w takiej anonimowej ankiecie od sprawców kolizji w których musiałem brać czynny udział :icon_exclaim: bo na miejscu nie byli zbyt rozmowni. Biały dzień, ubrany w żywe kolory, żółty kask na głowie, żółty motocyjkl jadący 60km/h w małym miescie. W czym problem? A to "sorry niezauważyłem", "zapieprzałeś jak opętany" doprowadza mnie do białej gorączki :icon_eek: Edytowane 12 Grudnia 2006 przez piechur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakret2 Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 witam wypelnilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelmoto2 Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 hej wypelnilem choc poki co na szczescie wypadkow zadnych nie mialem ale nie ciekawych sytuacji sporo pozdrawiam i udanej obrony Wypełniłem. P.SCiekaw jestem jakie odpowiedzi padłyby w takiej anonimowej ankiecie od sprawców kolizji w których musiałem brać czynny udział :icon_exclaim: bo na miejscu nie byli zbyt rozmowni. Biały dzień, ubrany w żywe kolory, żółty kask na głowie, żółty motocyjkl jadący 60km/h w małym miescie. W czym problem? A to "sorry niezauważyłem", "zapieprzałeś jak opętany" doprowadza mnie do białej gorączki :icon_eek: piechur r1 jezdzisz 60km/h nie wierze hahahahpozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 wypełnione .. :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 poklikałem, a będzie 6 ??? :icon_question: Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pretender01 Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Hej ! Ankieta wypełniona :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Wyspowiadany, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Po ch.. nam kolejny magister?Ale wypełniłem :( Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczon Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Wypełniona :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 też pomogłem ale szybko poszło... :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PADRE Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Nie mógłbym nie pomóc. pozdro-PADRE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Wypełniłem. A teraz kilka uwag z mojej strony: "Ilość wypadków/stłuczek na motocyklu" - warto by sprecyzować, co rozumiesz przez pojęcie stłuczki. Czy chodzi Ci tylko o "dzwony", czy zaliczasz do nich także "szlify", których jedynym skutkiem ubocznym było np. połamanie kierunkowskazu i lekkie otarcie owiewki. "Okoliczności/przyczyna wypadku(ów)" - szkoda, że możliwa jest tylko jedna odpowiedź, bo czasami do wypadku dochodzi wskutek równoczesnego nałożenia się na siebie kilku czynników, np. fatalnych warunków pogodowych, złej nawierzchni, błędu ludzkiego (niekoniecznie nadmiernej prędkości - może to być np. niewłaściwa technika hamowania, która doprowadziła do uślizgu koła/obu kół i utraty stateczności poprzecznej przez motocykl). PS: Co można wygrać :smile: ?Uścisk dłoni pana magistra in spe. :cool: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdano Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 szybko poszło :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piechur Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 (edytowane) piechur r1 jezdzisz 60km/h nie wierze hahahahpozdro To było jeszcze za czasów GSXR 600 hyhy :smile: R1 rulezz :cool: ;) pozdrawiam :) Edytowane 13 Grudnia 2006 przez piechur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bert Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 klepnięte Cytuj s*am na polityczną poprawność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi